0 oy
605 göst.
Aile & Aşk kategorisinde tarafından
Sorum baslıkta kızlar

7 Cevaplar

0 oy
tarafından
Bu arada daha 20günlük gebeyim yolun basındaym sütüm yeterliydi hasta olunca kesıldı artk gelmez mı süt
-Reklam-
0 oy
tarafından
Inşallah gelir  pompa ile dene
0 oy
tarafından
Burada 1-2 kişi yazmıştı daha önceden ama kim  olduklarını hatırlamıyorum. Korona oldum sütüm kesildi diye yazmıştılar 
0 oy
(502 puan) tarafından
İlaçlardan falandır belki gececi bı durundur canım. Bol bol bulgur pilavı ye içine kimyonu at at ye. Kimyon çayı iç yavruna gaz olmasın. Güzel beslen bol bol su ic
0 oy
(415 puan) tarafından
Cnm bebeği emziriyormuydun  tedavi görürken bizde karantinadayız şimdilik bi belirti yok fakat stresten bnm de sutum gitti yavrum çekip çekip duruyor mama al dik onuda kabul etmiyor çok üzülüyorum 
tarafından
Canım cok agladm sanrm benımde sitresten oldu.bende evde bitkisel tedavi görüyorum ama dun aksam agırlastm hastaneye yattım.bebegımıde ellerımı dırseklerme kdr yüzümü gögslerimi sabunluyodm üstümü değiştiriyorum temız cift maske takıp öyle emzırıyodm şükür skntı yoktu mama nden emmıyo bebegin bak ben evolvia ar mama aldm besleyici bence sende onu dene içinde kecıboynuzu vs de war
0 oy
(7,135 puan) tarafından
Stresten olabilir canım gelir yine inşallah 
tarafından
Büyük ihtimal ondan oldu inşallah gelir
0 oy
(582 puan) tarafından
Geçmiş olsun  canim korena mi oldun bebeğe gecmiyormu  acaba
tarafından
Evet cnm koronaym ama cift maske takıyorm gögüslerimi ellerımı kollarımı yuzumu sabunlayıp bebegımı oyle emziyodm. Ama dun hastaneye yatırıldm artk emzırmıyorm ztn sütümde gitti cok üzüldm
(582 puan) tarafından
Rabbim yardım etsin şifa versin  sana sen iyi ol belki sütun gelir canım bu arada  belirtilerin  neydi bender kendimden şüpheleniyorum
(582 puan) tarafından
Sedef az önceki posttada  sana sormuşum  kusura bakma kötü mü oldunki  yatırdilar  bi de çıkınca post atarmisin  merak ederim şimdi dua edecem namaz kildiktan sonra sana hayırlı  haberlerini bekliyorum
tarafından
Allah razı olsun canm.ateş öksürük bas agrısı kemik agrısı haksızlık istahsızlık sırt agrısı vardı dun aksam ateşim ve vücut agrım  cok fazlaydı dayanamadım ambulans cagırdık ben kendım istedm yatmayı cnm
(582 puan) tarafından
Bendede öksürük var is ortamında  epey insanlarla muhattap oluyorum halsizlik var kulak hassasiyeti vardı duymuyor gibiyim ugultu vardı o geçti sadece öksürük  var inşallah  yarına biseycigin  kalmaz
tarafından
Kuru öksürükse dıkkat et ihmal etme ilerlerse dırek hastaneye benım cigerime düştüğü için 10gündür bu haldeym
(582 puan) tarafından
Tamam  Sağol canim ben yarin gideyim ozaman Allah  razı  olsun Allah a emanet  ol

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 145 göst.
6 Aralık 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Mihra (385 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 260 göst.
6 Şubat 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 149 göst.
7 Ağustos 2025 Diğer kategorisinde Hatice061987 (2,272 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 96 göst.
28 Haziran 2025 Diğer kategorisinde est16 (758 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,470,539 soru

24,087,152 cevap