0 oy
664 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Kizlar şimdi alt komşum evi bahçeli bahçeye çıkıyorlar o kadar bağırıp çağırıyor lar sanki evimin icindeler çocuk.yatamiyor sesten sıcaksa cam kapı kapatıyom catliyom aciyom.oyle bağırış cagiria muhabbet sesi misafirleri var çocuklar var bildiğin curcuna şimdi ben uyarsammi napsam ne diyecem bilmiyom

8 Cevaplar

0 oy
(6,974 puan) tarafından
Uyar bir guzellikle, rica 3tsem biraz sessiz konusurmuaunuz, cocugum uyuyamiyor inanin tum konustuklariniz sanki bizim evde de. anlamazsa ara zabitayi sikayetini ilet. 
tarafından
Ay valla sinirim bozuldu sanki köy evindeler
(6,974 puan) tarafından
Ara sikayet olmadi korona var heryerde, maskesiz oturuyorlar de :D saka bi yana cok sinir bozucu bir durum. In asagi kapilarini cal, evin hanimiyla gorus, coluk çocuk bunlar anliyorum ama evimizin icinde gibi oluyor, cocugumu uyutamiyirum, lutfen biraz dikkat edebilir misiniz de.
tarafından
Valla diyecem kadında dengesize bensiyo hergun çocuğunu dovuior bağırıp çağırıyor
(6,974 puan) tarafından
Sonucu merqk ediyirum dogrusu
-Reklam-
0 oy
(187,527 puan) tarafından
Bazem bu tur postlari okuyunca aşsaga bi kova su dök yazasim geliyo kiz korona artiyo ne misafiri şikayet et lutfen
tarafından
Valla sinirim bozuldu sanki köy evindeler burası bı apartman ya
0 oy
(9,760 puan) tarafından

Bende şuan komşum sağolsun cenneten çiçek topluyorumu dinliyorum :angel: eşim uyuyor gece nöbete gidicek insanlar çok duyarsiz 

tarafından
He ya benciller
0 oy
tarafından
Tabiki de uyar ben asla öyle şeylere gelmem ya insanda azıcık düşünce olmalı
tarafından
Kız niye korkuyorsun ben olsam rezil rusfa ederdim
tarafından
Kiraciyiz kız sorun çıksa istemez Lee hepsi ev sahibi
tarafından
O zaman başka kuzum Allah sabır versin
tarafından
Amin canım.ins bı evimi olur bizimde
tarafından
İnşallah canm
0 oy
(662 puan) tarafından
Hic sorma canm ayni dert bendede var ya okuz gbi kapi kapatio çocukları durmuo of cocugum sesten hmn uyanio
tarafından
Aynen valla çok değişikler.kibarliknyoknbahcede çocuğunu dovuyor bağırıp çağırıyor offf
0 oy
tarafından
Guzel dille soyle canm ne olacak 
tarafından
Kız valla bunlar anlayan cinsten birine benzemiyor
0 oy
(7,094 puan) tarafından
Guzellikle uyar canim cocugu uyutamiyorum biraz sessiz olur musunuz de 
tarafından
Valla anlayan tipler değiller ne bilim bende kiraciyiz sorun olur diye korkuyom
(7,094 puan) tarafından
Kiracisin diye onlarin terbiyesizliklerini cekmek zorunda degilsin kuzum ara sikayet et madem
0 oy
tarafından
Sürekli mi böyleler. Surekliyse iskence gibidir o bende yasadim. İlk başta uyar istersen uygun bi dille. Baktın olmuyor uğraşmayım dersen kiradaysa  evini degistir dence öyle düşüncesiz insanlar genelde laftan da anlamıyor. Değiştirme imkanın yoksa da uğraş valla gerekirse şikayet et. Ama boş durma yani yap biseyler
tarafından
Zaten üç aya cikacam.ins bu evden bıktım.bunladdanda

İlgili sorular

0 oy
33 cevap 2,165 göst.
0 oy
18 cevap 1,096 göst.
+1 oy
35 cevap 2,755 göst.
11 Nisan 2021 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 2,846 göst.