0 oy
606 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Eşim çocuğumuza ölen kuzeninin ismini koymak istiyor. Genç yaşta vefat etti. Ama bazıları koyma aynı kaderi yaşar diyor. Acısını unutamazsınız sürekli onun ismini anarak diyorlar. Ama eşimde çok istiyor 

9 Cevaplar

0 oy
tarafından
Bilmiyorum canım bizim burda eskiler de öyle diyo ama şöyle bişey yapabilirsiniz adı ne kuzenin mesela bizim alt komulunun adı halime torunu da halime ama onu efendimizin süt annesi niyetiyle koymuşlar o şekilde eğer ki isim böyle bi durum varsa o niyetle koyabilirsiniz 
-Reklam-
0 oy
(2,540 puan) tarafından
Adıyla yaşasın diye bir söz vardır . Işıme bu kadar çok anlam yüklememek gerekir sonuçta kimim ne zaman öleceğini allah bilir koymak istiyorsa koy tabi rızan varsa 
tarafından
Rızam var ama korkuyorum öyle duyunca bide her sevmelerinde o akıllarına gelecek
0 oy
tarafından

Koy bence bende oğlum  olurda nasip olursa ölen  abimin adını  koymak istiyorum genç  ölüm  baska yerinde olsam ben koyardım  sonuçta  vefat etmis:(

0 oy
(18,655 puan) tarafından

benim eşimde ölen abisinin ismini koydu ne kadar istemesemde :ermm:

0 oy
tarafından
Bizde eşimin bebekken ölen kardeşinin ismini koyacağız hiç öyle düşünmemiştim sahabelerin isimlerinden koyulduğu zaman onların kaderini mi yaşıyor hayır ama tabi ismi beğendiğimiz için koymayı düşündük 
0 oy
tarafından
Benim en büyük amcam genç ölmüş öbür amcam oğluna onun adını vermiş hala yaşıyor amcam gibi genç yaşta ölmedi yani herkes kendi kaderini yaşar bence 
0 oy
(2,575 puan) tarafından
Benim eşimin ismi de ölen dayısının ismi. Genc yaşta trafik kazasında ölmüş. 23 yaşındayken. Benimki o kadar kaza yaptı ölümden döndü bence isimle alakası yok bacım olsaydı benimkine olurdu Allah göstermesin 
tarafından
Yani doğru değil o zaman. Bide severken hep o akıllarına gelecek üzülecek diye korkuyorum
0 oy
(3,701 puan) tarafından
Anaaa oğlum olursa benim eşimde genç yaşta ölen kuzenin adını koymak istiyor allahtab fikrini değiştirdim 
tarafından
Nasıl değiştirdin
(3,701 puan) tarafından
Kendı babasının adıyla :)) gerçi onu da istemiyorum ama yanına da kendi istediğim ismi koyacam dedim tamm dedi
0 oy
(2,039 puan) tarafından
Öyle birşey mümkün değil canım kimsenin kaderi ismi öyle koyuldu diye değişmez Allah yazmış sonuçta inanmayın öyle şeylere 

İlgili sorular

+2 oy
28 cevap 718 göst.
1 Mart 2025 Aile & Aşk kategorisinde Lisa1234 (1,530 puan) tarafından soruldu
0 oy
34 cevap 1,186 göst.
22 Haziran 2022 Aile & Aşk kategorisinde Whiteangell (2,609 puan) tarafından soruldu
0 oy
18 cevap 1,175 göst.
0 oy
35 cevap 1,148 göst.

Kategoriler

1,477,406 soru

24,183,098 cevap

336,455 kullanıcı

...