0 oy
804 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (24 puan) tarafından
Dün erken geldi işinden 3 gibi 15 dkk evinde durmadi annesigile gitti akşama doğru gorumcemde gelmis pasta alıp kutlamislar eşimin tarafının grubu var videoyu ordan attılar esimde herkes doğum gününü kutladı eltim kaynım ablaları felan esimde teşekkür ederim canım ailem doğum günümu kutladığız ve unutmadiginiz için yazmış videoda gülüyorlar di o kadar zoruma gitti ki gece 12 de geldi ben arka odadaydim pasta yer misin ablam almış dedi hayır dedim o odasına çekildi sonra yanıma fln gelmedi hiç nasılsın diye iki yabanci gibi olduk normalde işe giderken omceden beni operdi şimdi öpme felan yok ben soğuk davranıyorum belki kendi yanıma gelir diye o iyice uzaklaştı kafama takmamaya çalışıyorum ama ağlıyorum sürekli 

14 Cevaplar

0 oy
tarafından
Nasil yani

Sen karisi evde iken annesine gidip orda sensin mi kutlamis dogum gununu
(24 puan) tarafından
Bari dedim geldiğinde ilgi gösterir dedim soğuk davranayim dedim umrunda bile değilim odasına gitti hemen
tarafından
Anasinda kalaymis keske
(24 puan) tarafından
Keşke orda kalsa nasıl kafama takmayabilirim ne olur akıl ver bana o varken takmıyor gibiyim gidince ağlıyorum karnındaki bebekte etkileniyor videoyu izledim sinir oldum gülüyorlar eltim bir yandan görümcem bir yandan
tarafından
Yani yerinde olsam bende takardim . Tek cozumu esinle knsmak bu sekilde inan bi cozum elde edemezsiniz canim yani amaci ne acaba ne yapmaya calisiyor knusmalisiniz
(9,920 puan) tarafından
Zaten o senden bu tepkıyı bekledıgı için umursamadı seni cok guzel olmus askım benı zahmetten kurtarmıslar dıyeydın ıcın sogurdu
-Reklam-
0 oy
(528 puan) tarafından
Hazirlik yapmis miydin peki sen. Eger yaptysan hic bozma bugun gelince görür dank eder belki kafasina. Hem seni niye götürmedi seni de alabilirdi cagirmadi mi hadi gel diye
(24 puan) tarafından
Normalde yapacaktım canım cocuklari uyutup pastaneye gidecektim baktım kendi geldi 15 durmadı kendi evinde 15 hemen annesigile gitti oraya gittikten sonra yapsam ne ben değer görmüyorum ki ona vereyim artik
(528 puan) tarafından
Allah yardimcin olsun canım bisey diyemiyorum. Dusuncesiz bi aileymis belli.
0 oy
tarafından
Yok artık seni niye götürmediki küüsmüydünüz
(24 puan) tarafından
Kirgindim ben ona evinde durmuyor hiç sürekli annesigilde eşim hamile küçük çocuklar var demiyor yabancı gibi olduk artık onun kafasında yokum öyle davranıyor bnde öyle gozukuyorum ama o gidince ağlıyorum anca
0 oy
(163,312 puan) tarafından
Seni neden cagirmamislar ama eşin ayip etmis cok ayip etmis hemde sen yanlizken orda nasi dogum gunu kutlamis
(1,170 puan) tarafından
Yuh eltin bile var he
(24 puan) tarafından
Evet o bile var
(1,170 puan) tarafından
Canım hamilesin galiba isteerek mi oldu acaba
(24 puan) tarafından
İlk isteyerek oldu ikinci korundugumuz halde ikiz oldu 4 cu kordon baglatmasi olduğum halde oldu cnm ilki istedim
(1,170 puan) tarafından
Hım Allah nasip ediyor işte. Demekki olması gerekiyormus Allah bagıslasın maşallah. Bur erkekler neden evinden cocugundan ailesinden kacar ki kadın olmak cok zor. Erkekler kendi aileisyle vakit gecirince karısından soguyor ben bunu anladım. Doldurulduklarını dusunuyorum. Yani eltininde orda oldugu bir an da nasıl eşin tek gideblir eşi olmadan bekar adan defik ki. Ayrıca neden onlar kutluyor eşi dururken evli barklı adam. Bu yasına kadar kutlamıssınız yeter artık yani cocuk degil ya partiler martiler. Bırakın eşi yapsın . Birde ailelere birlikte gidilmeki tek basına cok yanlıs böyle sonuclae oluyor sonra
0 oy
(758 puan) tarafından

çok kötü etmis eşin keşke sen onlardan önce kutlasaydın kuzum ..Onun hosuna gicicek seyler yap barış bın mesele esim kus oldugunda onunla şakalasıyorum üzerine bayılıb gülüyorum oda çok korktum diyo ne yapıyorsun falan sonrası barısıyoruz simdi baska taktikler arıyorum:D

(24 puan) tarafından
Canım her zaman ben iyi oldum o kendi evinde 15 dk kalmıyor benimle yanlız kalmak istemiyor ya istemiyor ya annesigile gidiyor ya gezecek bir yer buluyor sevgi kelimesi duymadım hiç sevindirecek bir şey de yapmadı gece 12 den sonra karısı oldigi aklina geliyorsa o zmn kocalık yapmasın bana artık dank etti
(758 puan) tarafından
ne diyim bilemedim canım ama bunu diy bilirim kendine özen göster bakımlı ol o annesi gile gitdiginde sende git ne yapa bilirsinki baska .Benim esimde odun bən onunla ilgileniyorum oda  iyi hakkını almıyım ama erkekler hep böyleler biz kadınlar onları yola getirmeliyiz .Başının arıdıgını de tansiuonum var falan senonle ilgilensin batılma numarası yap .Onu eve bagla sonra barıs
0 oy
(1,850 puan) tarafından
Boşver takma ne hali varsa görsün o nasilsa sende aynısı ol
(24 puan) tarafından
O varken takmıyor gibiyim ama gidince ağlıyorum üzülüyorum ama kimin umrunda aglamak istemiyorum elimde değil kafamdan nasıl atarım ya
(1,850 puan) tarafından
Çocuklarinla ilgilen hamileliğine odaklan zaten düşünse derdi benim karimida çağırın diye
0 oy
(2,481 puan) tarafından
Çok yüz vermişsin canım sen onlara da eşine de ne kadar ayıp birşey eşinin yaptığı çok ayıp ama ailesinin yaptığı daha ayıp onların hadi size gidelim deyip orda kutlaması lazımdı bence arana biraz mesafe kat
0 oy
(1,330 puan) tarafından
Kiz bagir cagir kiyamwti kopar ne susuyon sen sustukca o rahat davraniyo ailesine baglaniyo iyice git orda kal gelme eve falan de aglamayana memme yok demisler susma 
0 oy
(2,266 puan) tarafından
Peki görümcem neden seni cagirmiyor bunu sorguladın mi
0 oy
(9,920 puan) tarafından
Sen olmadan nasıl kutlayabılmısler olay cıkarırdım yemınle 
0 oy
tarafından
Napmaya calisio bu adam ya.Vallahi ben burda sinir oluorm.Sakın pes edip yelkenleri suya indirme bu bole alismis senden beklio.
0 oy
tarafından

Canim ailemmi demis bi :ermm:onun ailesi sensin ki artık  essiz çocuksuz ailemi olurmus ben senin yerinde olsaydim pasta alir mutfaga birakirdim hatta küçükte bir hediye anlardi o zaman benim icin hazırlanmış diye üzülürdü belki;)

0 oy
(398 puan) tarafından
Canim sende oraya gitseydin eşinin yaninda olsaydin keşke her ailesinin yanina gittiğinde sende git onlarin yaninda ol uzak kalma kendini geri çekme niye uzuyosun kendinide bebeginide yazik degil mi sana esin eve geldiginde hazirlan guzel karşıla sohbet etmeye çalış erkekler cocuk gibiler nerde mutlulular oraya koşuyorlar 
0 oy
(18,204 puan) tarafından
sen önce kutlasaydın ama sende çoluk çocuk var eşinin anlayışlı olması lazım eşinle konuş inşAllah hallolur

İlgili sorular

0 oy
11 cevap 624 göst.
23 Kasım 2020 Aile & Aşk kategorisinde Sezgin (11 puan) tarafından soruldu
0 oy
43 cevap 1,016 göst.
14 Aralık 2022 Diğer kategorisinde Aycelennn-12 (347 puan) tarafından soruldu
0 oy
13 cevap 810 göst.
4 Şubat 2021 Diğer kategorisinde Berat2021 (569 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 494 göst.
19 Kasım 2020 Aile & Aşk kategorisinde Prenseslerinannesi (73 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,467,309 soru

24,042,840 cevap

329,212 kullanıcı

...