0 oy
418 göst.
Aile & Aşk kategorisinde tarafından
Neden biz kadınlar birbirimize sahip çıkmıyoruz anlamam erkeği doguranda besleyen de yetiştiren de biziz şimdi oğullarımız var ( Rabbim cümlemize bağışlasın) onlar ilk bizle öğreniyor her şeyi kadın ölümleri beni çok üzüyor bu gün bir kaçına dayanamayıp ağladım Rabbim bir daha yaşatmasın inşaallah

5 Cevaplar

0 oy
(111 puan) tarafından
seçilmiş

En İyi Cevap
Aile terbiyesi çok önemli çocuklarımıza her zaman nasihat vermeliyiz merhameti eşitliği güzel olan herşeyi öğretmeliyiz bazı anne ve babalar yapıyorlar bırakıyorlar öyle kendi haline öyle sap gibi büyüyorlar sokakta çocuklar dolu pis konuşan kavgacı küçücük yaşta böylelerse büyüdüklerinde allah bilir nasıl olurlar 
tarafından
Çok haklısın
-Reklam-
0 oy
tarafından
Ben her oglan annesinden rica ediyorum oglunuza hayatin eşit olduğunu, kadinin önemli olduğunu, fikri,duygusu,mantığı olduğunu, yemek yapip ev temizleyip dogurcak bir makine olmadığını nolur öğretin. Paşamdi,gülümdü, aç pipini gösterdi yapmayin. Erkek olduğu için onu onde tutup kiz kardeşine istediği emri vermesine goz yummayin. Sofraya tabak koyabilcegini, gerektiginde yemek yapabilcegini öğretin. Cicek almanin, guzel soz soylemenin erkekligi oldurmedigini tam tersi karisini mutlu edenin erkek oldugunu öğretin. Bir kiz annesi olarak rica ediyorum. Geleceği anca biz degistirebiliriz. 
tarafından
Bu harika yorumun için teşekkürler canım
tarafından
Ayy rica ederimm ogluş anneleri görür umarimm ❤
tarafından
Ben inşaallah evladımı öyle yetistiricem ♥️
0 oy
(3,909 puan) tarafından
Amin Evet cok uzucu rabbim Korusun musluman alemini 
0 oy
tarafından
Amin amin. Iki erkek annesi olarak oğullarima her zaman, hanımlarına sık sık sevdiğini söyleyen, gönüllerini hoş eden, kendi cübbesini bile kendi diken, evde yemek yoksa isyan edip ortalığı dağıtmak yerine "o zaman oruç tutayim" diyen canim Peygamberim gibi örneklerle yetiştirmek istiyorum. Allah'ım nasip etsin 
0 oy
tarafından
Hep dua ediyorum ki

Allah'ım oğlumu zalimlerle karşılaştırma

Ama benim oğlumu da zalim eyleme.

Hayatına giren kadına değer versin.

Basında taşısın.

Mutlu kadın,mutlu gelin demekmutlu aile demek mutlu çocuklar demek...

İlgili sorular

0 oy
9 cevap 351 göst.
12 Şubat 2020 Diğer kategorisinde Neslihan35 (7 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 469 göst.
21 Mart 2019 Kültür-Sanat kategorisinde Nazenin premses (9,920 puan) tarafından soruldu
+1 oy
9 cevap 241 göst.
0 oy
13 cevap 533 göst.
27 Şubat 2024 Diğer kategorisinde Muallimekisisi (2,612 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,465,974 soru

24,024,162 cevap

328,356 kullanıcı

...