0 oy
960 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (369 puan) tarafından
Cagirirsa kabul eder misiniz

25 Cevaplar

0 oy
(14,061 puan) tarafından
Yok canım söyler sonra kabul ederiz 
-Reklam-
0 oy
(2,575 puan) tarafından
Çok yapardı çalıştığım zamanlar daha ben gelmeden misafir gelirdi eve. Baktım olacağı yok. Benim hiç sevmediğim kendisinin çok sevdiği arkadaşının annesi gelmiş arıyor beni çıktın mı işten evet noldu dedim yenge gil geldi dedi. Güzel bı çarşıda gezdim. Alışveriş yaptım. Saçlarımı kestirdim. Tabi bu arıyor nerdesin diye. Bende geliyorum yoldayım diye diye geldim anladı. Bidaha yapmam kusura bakma dedi bidahakine eve gelmicem direk annemlere gidicem zaten dedim. Biliyor yaparım. Bide gelen kadın öyle hafif yemek değil ağır şeyler istiyor akşam 8 olmuş benden istediği yemekleri duyunca yüz felci geçirdim resmen ;D
0 oy
(181 puan) tarafından
Çağırır bende sorun çıkarmam. Yabancı birini cagirmiyor zaten evimiz sonuçta yol gecen hani degil. Gelir mesela şu güne şunları çağırdım der bende tamm derim ha diyelim ki hastayım veyahut hamile olduğum dönemde zaten cagirmaz 
0 oy
(528 puan) tarafından
Bazen yolda gelirken haber verir o da disarken hazirlikli gelir. Evde her zman yemek olur zaten. Bende alistim misafirlere tabi simdi o durm yok virusten nadir geliyolar.
0 oy
(140 puan) tarafından

Ewt abisini sürekli davet ederdi önceden ses etmezdm ama artık laf ediyrm haber ver sonra çağır diye :)

İlgili sorular

0 oy
51 cevap 901 göst.
21 Aralık 2023 Aile & Aşk kategorisinde Benceemine (262 puan) tarafından soruldu
0 oy
29 cevap 988 göst.
0 oy
14 cevap 587 göst.
15 Mayıs 2023 Aile & Aşk kategorisinde hanimeli (600 puan) tarafından soruldu
0 oy
17 cevap 579 göst.
20 Aralık 2020 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu

Kategoriler

1,470,035 soru

24,080,867 cevap

331,198 kullanıcı