0 oy
930 göst.
Aile & Aşk kategorisinde tarafından
Selamin aleyküm kızlar 

Bugun evlilik yıldönümümuz ogluma sütünü vs sagdim kaynanamla birlikte evde kaldi. biraz vakit geçirelim dedik beraber donus yolunda kaza oldu 

Çok şükür iyiyiz bi bayan araba öğreniyormus eside yanindaydi

Esim fark etti kenara hizlica ceksede kadin o hizla vurdu bize yandan

Sarsildik ister istemez elimi kapiya koydum başım değdi 

Allahtan biseyimiz yok suan hasar kaydi alınıyor ben eve geldim esim hala orda. 

Hanımefendi kullanmayi bilmiyorsaniz neden akici trafigin yoğun olduğu bi yerde sürüyorsunuz yani dedi

Kadinda düzgün konuşun kabalasmayin özür diledim zaten ehliyetim var sigortam karşılıyor vs diye üste çıkıyo 

Arabayida gecen hafta aldi esim binbir borcla

Tabiki cana geleceğine mala gelsin ama emek sonuçta

Yani ogrenmek icin trafikte arac mi kullanılır biraz trafiğe kapali sakin bi yerde öğren. 

17 Cevaplar

+1 oy
tarafından
Kadinlar araba surmeyi vecermiyor kim ne derse desin heycan ve panik yapiyorlar
tarafından
Cok haklısın
(14,194 puan) tarafından
Erkekler gözü kara sorumsuz kendilerine çok guvendikleri için güzel kullanıyorlar ama kadınlar öyle değil kendimize guvensek bizde çok iyi kullanırız ama hep çekimser kalıyoruz bence
tarafından
Kesnlkle guvenmk cok onmli esim bna bos yolda ogretmek istedi ama ben cok panik yaptm zor surersn sen dedi kendine guvncksin panik yapcksn
-Reklam-
0 oy
tarafından
Çok geçmiş olsun canm üzüldüm ☹❤
tarafından
Sagol canim
0 oy
tarafından
düzenlendi
Aleykümselam. Çok geçmiş olsun. 

Direksiyonu öğrenene kadar kenarda, boş arsada çalışılır direksiyon öğrenilince trafiğe çıkılır  
tarafından
E yani çıkmış trafige uste cikmak istiyo bide
tarafından
Kötü denk gelmiş ama şükür ciddi bir sıkıntı yok diye umuyorum Rabbim esirgesin beterinden korusun
0 oy
(22,057 puan) tarafından
Allah korumuş canim geçmiş olsun
tarafından
Sağol canim
0 oy
(1,013 puan) tarafından
Cok gecmis olsun canim her seyden once saglik tabi ama mal da canin yongasi
tarafından
Aynen yeni aldik borcu var şimdiden hasar kayıtlı oldu çıktı tabiki can önemli ama parada yoldan toplnmiyo
(1,013 puan) tarafından
Aynen oyle canim
0 oy
(14,061 puan) tarafından
Geçmiş olsun kuzum ALLAH beterinden korusun
tarafından
Amin inşallah
0 oy
(2,866 puan) tarafından
Çok geçmiş olsun canım millet bu kadar düşünüyor işte kaç kişinin canına kast ediyorlar
tarafından
Sağol canim
0 oy
(163,331 puan) tarafından
Anaaa cok gecmisler olsun
tarafından
Sagol bacim
0 oy
(738 puan) tarafından
Cok geçmiş olsun kadın da ***** mıdır nedir hem suçlu hem güçlü 
tarafından
Sağol aynen öyle ne var yani size bisey oldumu doye indik heralde vs diyo
Arabada yeni aldik sonuçta borcu duruyo. Aksama kadar adam hastanede acil bölümünde çalışıyor o kadar hasta geliyo virus riski olanları da görüyor kendilerini tehlikeye atıyorlar ekmek parası kolay kazanilmiyo tamam cana gelecegine mala gelsinde bu kadar da basit değil
0 oy
tarafından
Geçmiş olsun. Bugün biz de denk geldik öylesine kadın sürücü 3 kere sıkıştırdı biz kaçtıkça üstümüze kırıyor arabayı aslında bilerek yapmıyor kullanmayı bilmiyor normalde hız yapıyor diye eşime kızarım ama dayanamadım geç git şu kadını araba kazası olmazsa da elimden bi kaza çıkacak dedim öylece gittik yani bi de biz gittikçe geliyor buluyor sinir oldum bugün bilmeyen trafiğe çıkmasın kucağımda oğlum vardı az daha kaza yapacaktık kadının yüzünden 
tarafından
Dusuncesizler iste
0 oy
tarafından
Gecmıs olsun canım 
tarafından
Sagol
0 oy
(11,499 puan) tarafından

Geçmiş olsun canım. Allah beterinden korumuş

tarafından
Sagol
0 oy
(10,041 puan) tarafından
Çok geçmiş olsun canım benim 
tarafından
Sagol ebrucum
0 oy
(411 puan) tarafından
Benimde ehliyetim var ama eşim trafikte arabayı vermez boş bir alanda iyice öğren al ne yapıyorsan yap der söylenirim falan ama haklı borçla dertle ayağımızı yerden kesen birşey aldık oda heder olmasın yani
0 oy
tarafından
Ay geçmiş olsun canım ya
tarafından
Sağolasın
0 oy
(1,691 puan) tarafından
Suçlu suçszn yüreğini yarrmş zaten senn halini kim bilir ki

Geçmiş olsun canm Allah korumuş 
tarafından
Sağol
0 oy
(2,575 puan) tarafından
Dün annem gil'den gelirken bizde tırın altında kalıyorduk kafayı yedim. Bebeğim yanımda arkada oturuyoruz ikimiz. Tır karşıdan geliyor ama adam uyuyor resmen. Gözleri kapalı üzerimize geldi eşim direk kırdı direksiyonu direğe çarpmaya milim kalmıştı . Adam gözünü açtı ovaliyor birde sanki yataktan kalkmış. Dengesiz herif. Nasıl ağladım bebeğime bişey olack diye nasıl korktum..

İlgili sorular

0 oy
14 cevap 466 göst.
23 Ağustos 2022 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 143 göst.
3 Temmuz 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
21 cevap 847 göst.
26 Eylül 2020 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
20 cevap 867 göst.