0 oy
395 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (264 puan) tarafından
tarafından düzenlendi

Bu ay hersey ust uste geldi aylardir birikim yaptim 700 biriktirdim oda ogluma hastaneye gitti.

1.Simdi yaz cikmadan herbalife alacaktim 300 tl zayiflamak icin daha once kullandim 10 gunde 12 kilo vermistim kisin disari cikmak zor olur cocukla

2. Bu ay sonu oglumun dogum gnu var biseyler almak istiyorum masa susu vs ( ona ve bana kiyafeti gectim ne varsa giyecem elbisem bile yok :( )

3.esimin amcaoglunun dugunu var ani oldu dun solediler bu ay sonunda. 2 senedir ilk dugun ve en az 5 sene dugun olmaz yegenleri cok kucuk onada altin almamiz lazim bize taktilar bide dugunde giyecegim elbisemde yok :( esim altini bi sekilde borcla alirda bana veremiyor maeket bile yapamadik daha

Napsam dusunuyorum annem dun 150 tl verdi bana :D hangisine yettirsemm 

5 Cevaplar

0 oy
(229 puan) tarafından
150 yee kendini simart ve kendine kiyafet al bn oosam.ole yaoardim :)
(264 puan) tarafından
Evet elbise hem dugun hem dogum gnunde olur. Artik annemden babamdan ogluma sus icin para alirim herbalifede ileriki aylarda tamamdir simdi oldu :D
-Reklam-
0 oy
(4,004 puan) tarafından
herballife zayiflatiyor mu gercekten ya dusunmustum bi ara ama cok kotu yorumlar var
(264 puan) tarafından
Bir ara baya ic ice oldum sivi besleniyorsun protein tozu harika degerlerin bile yukseliyor tek kullanmiyirsun aldigin kisi sana bilgilendirme yapiyor bezelye tozu
(264 puan) tarafından
Yag kas su orani olculuyor yagdan kilo veriyorsun eger kastan giderse yemegi artiriyor ekmek hamur vs kullanmiyorsun oglen yagsiz yemek yiyorsun sabah aksam mama iciyorsun gunde 3 4 lt su ve enerji cayiyla aclik hissetmeyip spor yapiyorsun evde bu sekilde. Cevremde bir cok kisi zayifladi tavsiyemle
0 oy
(14,062 puan) tarafından

150 tl yi sadece kendine harca ye iç boşver çünkü bu saydıklarınla sadece yiyip içersin :D

(264 puan) tarafından
:D ben buldum elbise alacagim hem dugun hem dogum gnunde giyerim susleri anneme aldiririm odunc herbalifede ileriki aylarda artik siralamam bole
0 oy
(173 puan) tarafından
Allah başka dert vermesin ne diyim
(264 puan) tarafından
Amin canim. Hersey oluyor zamanlada sadece bu ayda ust uste geldi o yuzden dusunmekten bunalmistim ama smdi yorumlarla cozdumm
0 oy
tarafından

Sağlığın  yerindemi yerinde 

Evladın  iyimi iyi 

Eşin  iyi bir esmi problem varmi sağmı başındamı dövüyormu sövüyormu etmiyorsa şükret  bak ne guzel  teselli  verdim geriside vur patlasın  çal  oynasın :D

(264 puan) tarafından
Allah razi olsun canim cok sukur hersey yerli yerinde ne kadar sukur etsem az :) gerisine care bulunur elbet zamanla insam heves edip hersey olsun istiyor ama boyun bukup razi olunca Allah yardim ediyor supriz sekilde :)
tarafından
Instagramdada butik beka sayfasi var kiyafetini ordan alabilirsin baya ucuza uygun seyler var hepimizden Allah razi olsun insallah tabikide  kul sıkışmadıkça  hızır  yetismezmis :)
(264 puan) tarafından
Sagol cnm bakacagim :)

İlgili sorular

0 oy
9 cevap 520 göst.
14 Aralık 2023 Aile & Aşk kategorisinde Havin06 (3,181 puan) tarafından soruldu
+1 oy
1 cevap 272 göst.
9 Ağustos 2023 Diğer kategorisinde Prensannesi.. (535 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 200 göst.
31 Mayıs 2022 Aile & Aşk kategorisinde Esrat (9,232 puan) tarafından soruldu