0 oy
1,666 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (237 puan) tarafından
Kızlar beş sene önce evlendik bi kızımız oldu kaynım ozaman nisanliydı bebeğime çeyrek taktı ve şuan eşi hamile kaynimin ilk evliliği değil ve diğer evliliğinden de çocuğu var ama şuan ki eşi hamile ve diyor eşim size çeyrek taktı sizde takmalisiniz bir sürü borcumuz var çeyrek de almış başını gidiyor sizde ne yapmalıyım almalı mıyım eşim bişey demiyor ben takalim desem de sen bilirsin der 

51 Cevaplar

0 oy
tarafından
Elti ndn Dior ki bunu çok saçma adamlar anlaşır kendi arasında onamibkalmis bunu söylemek ne getirirse getirir 
-Reklam-
0 oy
(43 puan) tarafından
İlk eşinden olan çocuğuna siz taktıysanız bence buna takmanıza gerek yok. Diğer çocupunda takmıştık şimdi ikinci kez takacak durumumuz yok de geç. Ama takmadıysanz ilk çocuğunda size takılan zamandaki fiyatı karşılığı şu an gramsa gram tak
(8,311 puan) tarafından
Çeyrek ceyrekti de asgari ücrete 4 kati zam geldi mi ki alınsın çok saçma çeyrek şuan gramla eş değer üç yıl önce çeyrek 200 liraydı şimdi gram 460 lira
(13,307 puan) tarafından
Altın başlı başına bir kavram TL ile alınıyor dolar ile alınıyor farketmez zam herşeye geldi. Bi tişörte 20 TL verince oo pahalı derdim 50-70 TL altı tişört yok.
(43 puan) tarafından
İyi de durumu olmadığını söylüyor. Napsın elinden gelen bu. İlle de aynısı mı olacak. İmkanı ona yetiyorsa napsn. Elti yüzsüzlük yaparken iyide bu gücünün yettiği kadar yapınca mı kötü. Kusura bakmasın kmse anlayış önemli olan...
(13,307 puan) tarafından
Elbette elinde olan da onlar da düğün üstü takmışlar belki sıkışıklıkta yaptı amcayım diye.
(8,311 puan) tarafından
Takmasayms Allah aşkına kimse mecbur değil ki
0 oy
(1,015 puan) tarafından
Benım eltinin işine donmus sizin iş daha 8 haftalık hamile iken benden altın ıstıyor bıde benlen çatır çatır küs konusmuyo ayıplanırmışım takmazsam bıde oyle dedrtıyo te Allahm ya 
0 oy
(3,135 puan) tarafından
Ne görgüsüz bir kadınmış. Bir takmalısınız diyor ne hakla. Takmak zorunda değilsiniz. Eşine de durumu izah et. Durumunuz da yokmuş zaten. Kendini hiçbir şeye zorunlu hissetme. Ve kaynım bekarken takmış evliyken değil. 
0 oy
(333 puan) tarafından
Siz onlarin düğününde nikahinda bisey taktiniz mi canim 
(237 puan) tarafından
Ewet bin TL takmistik
(333 puan) tarafından
O zamn sende ona biz onun parasini senin düğününde fazlasiyla taktik de. Yuzuszluge bak kadindaki
0 oy
(3,675 puan) tarafından
Alma canım en kotu gram altın al şimdiki İle ayni fıat degıl kı 2 katı
0 oy
(313 puan) tarafından
Ben hiç cevap bile vermem gider çeyrek değil gram altın alır takarim durumum neyse o kimse kusura bakmasn o zamanın çeyreği şimdinin gramindan bile ucuzdu
0 oy
tarafından
Ne kadar ayıp ya çok yüzsüz
0 oy
(6,973 puan) tarafından
Inadina takmazdim boyle diyene. Yuzsuzluk resmen. Bence imkanij varsa 300 500 tl tak, takarkende de ki, abi eşin altin istemisti ama gucumuz buna yetti kusura bakma de, sonra eltine dönup yenge,istedigin odunc altinini getiremedim sende kusura bakma de.  
0 oy
(3,701 puan) tarafından
Ne takacan ya 3 5 kuruş ver gitsin ha o da eli boş gitme diye Bi takım al git halden anlasınlar azıcık 
0 oy
(13,307 puan) tarafından
Kadın yüzsüzmüş ama takmalısın tabiki 
(237 puan) tarafından
Takacaz mecbur borçla bile olsa
(13,307 puan) tarafından
Valla canım bizde kardeş oldu mu doğumda bile büyük yarım falan takılır çeyrek evet pahalı gibi görünüyor ama yapacak bir şey yok eşin amcası sen yengesinin. İstemesi ayıp ama zaten candan gönülden yapmalısın.
(43 puan) tarafından
İmkanı olsa ve o bunu mecburmuş gibi tavırla söylemese eminim elinden gelenin fazlasını yapmaya gayret eder. Herkesin durumu gücü neye yeterse diye düşünüyorum.  Fazla zorlamamak gerek.

İlgili sorular

0 oy
8 cevap 504 göst.
7 Kasım 2020 Aile & Aşk kategorisinde busraerpolat (327 puan) tarafından soruldu
0 oy
44 cevap 1,505 göst.
30 Temmuz 2022 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 109 göst.
21 Eylül 2023 Diğer kategorisinde Ebrar sara (12 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,474,223 soru

24,136,216 cevap

334,308 kullanıcı

...