0 oy
811 göst.
Diğer kategorisinde (1,169 puan) tarafından
Evet anneler çıt sesine uyanan bebeğinizi sese nasıl alıştırdınız yada alıştırabildiniz mi? Kızım güzel uyuyor ama etraftaki sesleri duymasın diye sure açıyorum sürekli. 

14 Cevaplar

0 oy
(4,285 puan) tarafından
Ben süpürge açardım o yüzden korkmuyor ole rutin seslerden korna veya yüksek anı seslerden korkar
(4,285 puan) tarafından
Alışmazsa sürekli sessiz ortam da büyürse uyand müzik falan açıyorum baya bi ninni.ile büyüttüm ninni çalarken ben bulasik makinesine tabak koyuyordum mecbur yaptım uyuyunca yapabiliyordum islerimi
(1,169 puan) tarafından
İşte benimkide sure ile büyüyor da artık yanında telefon koymak sinir ediyor beni
(4,285 puan) tarafından
Uzak yere köy baş üçüne koyma hafif ses düzeyinde süre daha güzel iste tesir eder bebeğine o sıra süpürge aç veya diğer işlerini gör ali-şir zamanla
(1,169 puan) tarafından
Aynen baş ucunda değil uzağında. Timam sağolasın ya inşallah alışır
(4,285 puan) tarafından
Alışır ali-şir allahın izniyle
-Reklam-
0 oy
(22,057 puan) tarafından
Valla alışmadı 11 aydır ayak ucuma basarak yuruyom uyanmasın diye :D
(1,169 puan) tarafından
Şuan bende öyleyim hep fısıltıyla konuşuyoruz
(22,057 puan) tarafından
Aynen kuzum valla bizimki temelli tuhaf apartmanda biri yüksek sesle kapiyi kapatsa ona bile sıçrayıp uyaniyo gecer insallah
(1,169 puan) tarafından
Aynı benimkide şimdi bide yana inşaat başladılar -_- inşallah geçer
0 oy
tarafından

Sesli ortamda uyut 

O uyudugu zaman tüm sesleri kapatma ortam cok sessiz olunca aniden ses duyunca uyaniyo haliyle
tarafından
Uykusu olunca uyut bikac kez uykusu yoksa ses te bahane olur
(1,169 puan) tarafından
Uyku düzeni var kızımın maşallah öyle bi sıkıntısı yok uykusu varken uyuyor sonra sese uyanıyor ben sure açınca 2 saat uyuyor seste olsa
tarafından
O zaman sese yavas yavas alistir ton ton yukselt
Kiz cokta önemseme bizde sesli ortamda uyuyamiyoruz ki  :D
(1,169 puan) tarafından
Öyle evette yanında telefonu bırakıp duruyorum o sinir ediyor beni artık :d
tarafından
Sabirli ol annesi buyuycek zamanla  :D
0 oy
tarafından
8.5 aylık alışmadi hala 
(1,169 puan) tarafından
Benimkide 7 aylık alışmadı valla
0 oy
tarafından
Ani sesten korkuyordu. Normalde sese duyarlı idi seyahat ettikçe  ailelerde kaldıkça biraz biraz alıştı 
(1,169 puan) tarafından
Ya aslında kalabalıkta büyüdü kayınvalidemlerle biriz doğduğundan beri odada otururken uyutuyordum biraz biraz büyüdü sonra ayrı odaya falan geçtik atak haftalarıydı öyle sessize alıştı
tarafından
Aynen çok çabuk herşeye alışıyorlar
0 oy
(493 puan) tarafından
11 aydir pış pış 'li supurgesi sesiyle uyuyor etraftaki sesleri duymamış oluyor
(1,169 puan) tarafından
Bende sure açıyorum işte onunla uyuyor da artık yanında telefon bırakmak sinir ediyor beni
0 oy
(1,357 puan) tarafından
Sesli ortamda uyursa sesten uyanmaz. Ama odada tek bssina uyurken kapi bile acilsa dogal olarak uyanir. Tek gereken sey ses varken uyutmak
(1,169 puan) tarafından
Başlarda öyleydi kalabalıkta büyüdü aslında kayınvalidemlerle biriz ama atak haftaları falan filan ayrı odada uyutmaya başlamıştım
0 oy
(25,181 puan) tarafından
Benimki seste uyuyo ama ani seslerden korkuyo az önce yan komşu öyle bir kapı çarptı ki sıçrayarak titreyerek uyandı ağladı resmen. İçim parçalandı :( sesli ortamda uyutmaya çalışıyorum ben gündüz ama ani sesten korkuyo malesef. 
(1,169 puan) tarafından
O ani seslere bende uyanıyorum da yanında telefon bırakmak sinir etti beni artık o yüzden
0 oy
tarafından

Evde nasıl yüricami şaşırdım valla :D

(1,169 puan) tarafından
Bizim 2 katlı allahtan o üst katta ben altta istediğimi yapıyorum :D
0 oy
(264 puan) tarafından
Bnm.oglum elektrik supurge sesine korno sesine zile hatta elimden tabak kirilip dusse uyanmazdi ama hafif bir cit sese yuruyusume minik titresime uyaniyordu oda 7. Ayda duzeldi kendiliginden ben bisey yapmadim snn dedigin gbi ilk zamanlar uyurken sure aciyordum o sese odaklanip yuruyordum evde :D
(1,169 puan) tarafından
Bizde 7. Ayı geçtik ama henüz bir değişiklik yok :D
(264 puan) tarafından
Zamnla gececek 8 aya gecer belki :))
Ya cocuklar buyudukce anliyor sesleri az cok guveniyor uykuya devam ediyor biraz anlamasi lazm
0 oy
tarafından
Sesli ortam da uyutarak baslar da problem oldu sonra duzene oturdu sessiz ortam yaratma ona canım 
(1,169 puan) tarafından
Hep odasında uyutuyorum ya :( oturduğumuz yerde falan uyutunca gülüyor kendini atıyor uyumuyor
tarafından
Baska yerler de de alıstır canim guldugunde tepki verme ve ısrarla alıp koymaya devam et
0 oy
(2,575 puan) tarafından
Bende kara kara düşünüyorum nasıl alistiririm diye. Kendi çıkardığı gazdan korkuyor benim oğlan ;D
(1,169 puan) tarafından
Yaa yerim :D
0 oy
(3,135 puan) tarafından
Benim kızım 42 günlük doğduğundan beri sese alistrmisim. Ev işi yaparken müzik açıyorum elektrikli süpürge çalıştırıyorum uyanmiyo
(1,169 puan) tarafından
42 günlükken benimkide öyleydi ilk 3 ay bebekler alışmıyor bişeylere zaten sonrasında oldu benimkide
(3,135 puan) tarafından
Hadi ya ben de sevindim seste uyuyo diye :D
0 oy
tarafından

Alışmıyor bacım 8 aylik olacak 7. Aya kadar eltimgil onunb2 bebesi kaynanamgil ne hep birdik hala alışmadı hala alışmadı sese :D

(1,169 puan) tarafından
Bir gün alışır inşallah be ne diyeyim :D
tarafından
Inşallah canım:)

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 210 göst.
17 Kasım 2024 Diğer kategorisinde Deniz16 (402 puan) tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 421 göst.
2 Kasım 2022 Diğer kategorisinde Prensannesizey (524 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 166 göst.
27 Nisan 2022 Diğer kategorisinde Fatma330 (23 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 392 göst.
20 Eylül 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Assssuuu (69 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,474,863 soru

24,146,146 cevap

334,668 kullanıcı

...