0 oy
5,318 göst.
Yemek-Tarifler kategorisinde (185,707 puan) tarafından
Değerli kullanıcılarımız,

Yemek tarifleri ile ilgili her gün onlarca soru geliyor. Ancak içeriği yansıtmadığı için bazı sorular kapatılabiliyor. Hem soruların kapatılmaması hem de diğer kullanıcıların kolayca cevap verebilmesi için başlıkları kurallara uygun bir şekilde yazalım. Ayrıca AŞERENLER GİRMESİN ibaresini kullanmanıza gerek yok. Çünkü bu şekilde yazılınca aşeren arkadaşlar özellikle merak edip daha çok giriyorlar. 

Yapılan yanlışlarla ilgili birkaç örnek verecek olursak:

Bir soru soracaktım aşerenler no. XXX

Aşerenler girmesin yemek tarifi

Hanımlar yemek tarifi

Bir şey soracaktım

(Bu şekilde uygun olmayan soru başlıkları içeriği yansıtmadığı için kapatılabiliyor.)

*Olması gereken örnek başlıklar:

Menemen nasıl yapılır?

Fırında sebze dizmesi nasıl yapılır?

Zeytinyağlı bamya tarifi nasıldır?

Kıymalı patates dolması nasıl yapılmalı?

Patlıcan musakka fırında nasıl yapılır?

Etimek tatlısı tarifi nasıl olmalı?

Sodalı börek nasıl hazırlanır?

( Bu şekilde sorular hem soran için hem de cevap veren için kolaylık sağlayacaktır.)

Bundan sonra yemek tariflerini sorarken yukarıda örneklere göre hazırlamalısınız. Çok zor bir durum değil. Görüşleriniz varsa yorumlara yazabilirsiniz. Hakaret ve kaba sözden kaçınalım. Anlayışınız ve görüşleriniz için şimdiden teşekkür eder, sağlıklı günler dileriz.

57 Cevaplar

0 oy
tarafından
Aseren girmesin demedigimiz zaman editörler başlıkta düzeltme yapip aseren girmesin diye yazıyor. 

Ayrıca şu "çok anlayissizsin neden yemek resmi atiyorsun"vs diyenler var rica ediyorum kendinize başka çatacak yer ve şeyler arayın.  
(16,787 puan) tarafından
ÖncedenDi o şimdi aşerenn girmesin biz de yapmıyoruz çünkü başlık da hata oluyor duzeltmiyoruz artık
(12,763 puan) tarafından
Eskiden di o admjn boşuna şuan post açmadı yani değişti demek istiyor artık
Keşke başka catialcak yer bulsalar doğru
-Reklam-
0 oy
tarafından
Yaptığı yemeği paylaşmak hakkında ki konu başlığı nasil yazılmali bir öneriniz var mi? 
0 oy
(2,586 puan) tarafından
Admin tamam haklısın da şuna sinir oluyorum az önce sedefffffffffff adlı bi kullanıcı bi olay yazmıs hadi ilk postu kapattınız bari ikinci de siz düzeltin..  Kız orda sinir krizine girmiş direk postu kapatıyorsunuz!  Ama bazı postlara bakıyorum özellikle burayı aktif kullanan veya bikac adminin kankisi olan kişiler yanlıs başlık yazmıssa o adminler tarafından yeniden düzeltilmiş....

Lütfen o zaman adaletli olunsun. 
tarafından
Ne alakası var kim kimin kankadi ya burda?
Samimiyet ayrı senin bahsettiğin olay ayrı.
Günah aliysnuz
(2,586 puan) tarafından
Konuşun konuşun stres atın hahahahajja
(12,763 puan) tarafından
Fikrini söyledi kızlar bosver in belkide öyle gözüküyor dur 3 Bi göz her aman iyidir
Dagilin ulen
(12,763 puan) tarafından
Kiyamaaaaaammmm çok mu kötüsün
(12,763 puan) tarafından
Git durma belki Bi iğne VS iyi olursun
0 oy
(772 puan) tarafından
Zaten durmadan canım bişi çekiyo ve aşeren girmesin yazdığında da kendimi bildiğim için girmiyorum açık açık yok o yemek tarifi yok bu yemek tarifi fln isimli yazınca daha kötü madem öyle nasıl gebelik bölümü bebek bölümü vs. Ayırdıysanız yemek tarifi kısmıda ayrı olsun ben mecburmuyum normal sorular arasında gezerken yemek adı görmeye  hiç kullanmam daha iyi hayır yani bide canım çekio ama mutfağa girip yapamıyorum da mide bulantısından olacaksa o şekilde olması daha mantıklı yani
(185,707 puan) tarafından
Yemek bölümü açsak bile ilk hamileler girer merak etmeyin.
(1,008 puan) tarafından
Neden bu kadar katisiniz hamileyiz ve girmiyoruz derken bile bize on yargılı krndi fikrinizi dayatiyorsunuz farkindamisiniz ?
(772 puan) tarafından
Ben kendi fikrimi söyledim diğer hamileler beni ilgilendirmiyo yani belki onların canı çekmiodur griyodur orasını bilemem ama ben yemek kısmına doğurmadan girmem mesela
0 oy
(10,885 puan) tarafından
Yaa başlık bu kadar detaylı olmasa daha iyi degilmi  platform o kadar zorlaşıyo  başlık bulamıyoruz yada başlığı okuduğumuzda postlara hiç girmiyoruz böyle olunca buralar çok sıkıcı oluyo böyle yazdığımızda googlede de cikiyo ve bu uygulamanın hiç büyüsü kalmıyo nacizane benim dusuncem böyle sn Admincim❤️
Yukarıda örnek verdim, çok mu zor :)
0 oy
tarafından
Neden burda çıkan reklamlara çözüm bulmuyorsunuz admin hanım
0 oy
tarafından
Aynen ben daha çok merak edip bakıyorum  ne soracaksan açık sor üstü kapalı ne yaziyon merak uyandırıyor dimi
0 oy
(973 puan) tarafından
Bence de boyle. Olması daha iyi 
0 oy
(1,357 puan) tarafından

Zaten millet dikkat etmek icin aseren no yaziyor :D simdi kurallara uymasi zor ve sıkıcı gelir

0 oy
(5,914 puan) tarafından

Okulda bile bu kadar kural yoktu :D

Sıradan bu uygulama ama binlerce kural sanki öğrenciyiz bu uygulamada anne değil :ermm:

0 oy
tarafından
Tamam herkes gördü bu post neden hep yukarıda 
(12,763 puan) tarafından
8bin kullanıcı var ve şuan kadar 3 bin kullanıcı anca gördü ve geri kalan biz Bn öyle bir şey bilmiyorduk VS diye denilmesi diye 1 2 gün en baş sabitlenkr böyle postlari
0 oy
(7,483 puan) tarafından

Benc3 yemek sorusu toptan yasaklaansin herkes rahat etsin.:ermm:

0 oy
(1,158 puan) tarafından
Sirf nu yasaklardan gittim burdan.
0 oy
(3,135 puan) tarafından
Konu dışı olacak adminin ama sürekli çıkan reklamlardan bıktım  artık sayfada rahat gezinemiyorum. Her tıkladığım postta önce reklam çıkar kapatırım sonra postu görebiliyorum. Buna bir çare bulsanız çok çok iyi olur. Uygulamayı ilk kullandığım zamanlar reklam yoktu ama gittikçe artıyor. Reklamlardan dolayı telefonum virüs dolmuştu üç dört ay kullanmayı bıraktım 
Reklam konusuyla ilgili yazılımcı arkadaşlar ilgileniyor. Durumu bildirdik.
0 oy
(182 puan) tarafından

Ewet doğru diyorsunuz aşeren girmesin yazısına en çok da ben merak edip giriyorum merakımdan işte:D

0 oy
tarafından

Neden yorumumu sildiniz acaba?? Tekrardan söylüyorum bu kadar kuralla gerçekten buranın tadı kaçtı !!! Burası sohbet platformu o zaman mantılı şeyler için yasak getirin . Ne tuhaf bir şey yazınca saatlerce düşünüyoruz başlığa ne. Yazarasak kapatmazlar diye :ermm:

0 oy
(7,934 puan) tarafından

Herkes bisey yazmiş benimde corbada tuzum olsun:D

İlgili sorular

+1 oy
22 cevap 1,493 göst.
0 oy
12 cevap 899 göst.
0 oy
8 cevap 405 göst.
19 Nisan 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

Kategoriler