0 oy
462 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (54 puan) tarafından
Kaynanamlara gittik oğlumu sever eder ama beş kuruş cikarp vermez.

Neyse kaynim geldi calişmiş dün ellerini yıkamadi hic kapidan girer girmez kaynanam kaynimin kucagina vermeye calsyor 3 aylk bebegi oda allahtan almadi dişardan geldim anne dedi la olsun diyor 

Kaynatamda ayni şekilde gelir el yikamaz bebege sarilir ben nasil baş etcem bunlarla bide eşim 8 ay yurt disna gtcek bende orda kalcam:(

11 Cevaplar

+1 oy
tarafından
Söyle kaynanana virüs var gelene hemen çocuğu verme temizlensinler önce de evinde kal derim bunlara 8 ay ömür geçmez 
(54 puan) tarafından
Evimde kalmak isterim ama eşim korkarsin dedi
-Reklam-
0 oy
(3,740 puan) tarafından
Kaynananın düşüncesizligi işte kendinin demesi lazım oğlum elini yıka evde bebek var diye ... Neden kendi annende kalmiyosun daha rahat edersin
(54 puan) tarafından
8 ay boyunca bakamam dedi annem 1 ay kal diger ay kaynananda kal dedi
(3,740 puan) tarafından
Neden bakamaz anne yani en rahatidr  .. çalışıyor mu anneniz
(54 puan) tarafından
Hayr calşmiyor ama istemiyor annem belli ediyor
(3,740 puan) tarafından
Çok tuaf o zaman az bir şey kendi evinde kal az kaynananda kal korkmam de baktın korktun ona göre çözüm bulursun
0 oy
(549 puan) tarafından
Ancak söyleyerek anlatabilirsin cnm yoksa anlamazlar bnde bsylerı soyledım sonra dank etti 

Bıde vırus var ya dısrdan km gelırse gelsin verilir mi oyle 
(54 puan) tarafından
Ay dedim gorumcemede hemen veriyodu anne vrus var verme diyorum hemen kusuyodu sen bizden kızınıyosun diyor yahu kızınsam bebegi size getirmem dedim
(549 puan) tarafından
Vlla su donemde ben herkesten sakınıyorm cok dıkktli olmak gerekiyor ztn sevmiyorum oyle kucakta cok bnde vermek istemiyorm sigara ıcıyorlr ustne sınıo agzı kokuo ya bilm cnm herkeste oluyor Bı takım skntılr
0 oy
(610 puan) tarafından
Kaynananda niye kalıyorsun evinde kal gelen sana gelsin
0 oy
(1,909 puan) tarafından
şimdiki Kaynanalar aşırı cimri zaten başını yakma kızım o 9 ay ömründen ömür gider pişman olursun 
(54 puan) tarafından
Valla sorma gitmesin diye dua edyom
0 oy
tarafından
Orda kalma sende valla delirirsin nap et kalma eşim askere gidecekken 21 günlüğüne bizde kal diye kaynanam çok ısrar etti kalmadım 
0 oy
tarafından
Annen neden istemiyor yaa benim annem evlendigimi hala kabul etmis değil  hamilelik sureci diye esim sagolsun izin verdi geldim 1haftadır annemde kaldım 1 gün evime gittim evime gidiyim sabah gelir aksam giderim diyorum istemiyor kızıyor zorlanıyorum hatta çoğu zaman esim izin vermeyen biri olsa ooo neler olurdu kim bilir, evimiz 5 dakka annemle ustelik. Kaynanamda kaldığımı dusunemiyorum bile Allah korusun tam bi şeytan is yaptırmaya yer arar bir kere bile aramadı nasilsin iyimisin diye Allah sana sabır versin kuzum
(54 puan) tarafından
Annem ietemiyor beni canm kendi agzyla dedi
0 oy
(1,183 puan) tarafından
Başedemeyip alışacaksın Allah a emanrt diyeceksin yapacak bişeh olmuyo maşesef anlamıyolar
0 oy
tarafından
Kendi evinde kal bence ayrı yaşıyorsan . Şahsen eşim başka bı yere gitmiş olsa kendi evimde kalırım.ara sıra gider gelirim kaynanama falan
0 oy
tarafından
Söyle dikkat edin birazdaha bak hastalık çoğaldı de güzel bı dille ama anlamayan anlamaz kimi insan öle okuyor verme uyut git salla emzir çocukla ilgilen sen verme kimseye
0 oy
tarafından
Evinde kal bence ilk belki korkarsin ama sonra alisirsin tecrube ile sabitlenmis kaynanayla kalinmaz koca yokken hele birdebebegin varsa.

İlgili sorular

0 oy
40 cevap 949 göst.
17 Mayıs 2022 Aile & Aşk kategorisinde Mona Lisa (1,129 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 214 göst.
7 Ocak 2022 Diğer kategorisinde Selin mom (785 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 176 göst.
0 oy
5 cevap 261 göst.
19 Ekim 2022 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu

Kategoriler

1,476,952 soru

24,176,369 cevap

336,125 kullanıcı