0 oy
361 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (102 puan) tarafından
Kizlar post açmıştım dün için doğum yapicam diye sezeryan ile yapmadan eve geri döndük biz ilçede oturuyoruz il e doktora gidiyoruz sürekli 1 saatlik mesafe var  ve randevu sistemi pandemiden dolayı sacmalsmis durumda devlete gidiyorum ama sürekli kendi doktorumu bulmam mümkün olmuyor geçen hafta gittim cuma günüydü bana dün için gel sezeryan ile doğuma alicam dedi dün ailecek gittik annem kayınvalidem de var tabiki bana gün veren doktor orada olmayacağını söylemişti kadın doğum acilden giriş yap doğumunu yaparlar dedi ama tabi doktorun belli olmayınca kimin nobetci doktor olacağını ameliyeta kimin girecegini bilmiyorum gittik neyse buradaki saçmalığa bakın sen dede acildeki doktor anesteziye gittinmi dedi hayır dedim sen dedi doktorun gün verdiğinde anesteziye gidip işlem yaptırman lazımdı dedi eeee dedim ameliyat yapamam dedi kiii o doktor ne yapsın haklı bana gün veren gerizekalı doktor bunu bana söylememiş resmen ağızlarından cımbızla laf aliyosun seni kimse yonlendirmiyor o demezse benim nerden aklıma gelicek böyle birşey ama çok sınırlıydim hastanede olsun kesin tartışma olurdu Allahdan deildi artık başka bir doktora giderek muane oldum da pazartesiye gel ortada kalma ben alayım seni sezeryana dedi anesteziyi de yaptrdim şimdi pzartesiyi bekliyorum siz olsanız bu durum karşısında ne yapardiniz

5 Cevaplar

0 oy
(1,909 puan) tarafından
ben özelde yaptım ama hiç anestezi ye git veya onunla konuşma olmadı ameliyat ta girdum beni uyutan kadini hatta nedense guvenenedim o an makyajla ameliyata mi girilir bu süslü beni uyutamaz diye düşünmüştüm :) ama senin yaşadığın çok sinir bozucu acilden giriysn yani ya sancım falan olsaydı yine mi gonderceklerdi başından atmışlar resmen 
(102 puan) tarafından
Sancim olması ne demek canım geçen haftadan var nst de çıkıyor dün yapıldı yine çıktı birde anlamadığım benim günüm dolmuş sezeryan için bugün 39 haftayim yani sezeryanda sancı neden beklenir onuda anlamış deilim ben normal doğum yapmiycamki sancı bekliyor bunlar
(1,909 puan) tarafından
sancı gelirse acil sezeryane alınır normalde sancı beklemmez sana gün verir o gün olur sezeryan senin de dediğin gibi talihsizlik
-Reklam-
0 oy
(26 puan) tarafından
özelde oldum ama ben günümde olmadı kotnrole gittim suyum bitmiş hemen sezeryana aldılar 
0 oy
(249 puan) tarafından
Bende perinatoloji doktoru takip ediyodu 1 2 eylul gibi gel sabah ac karnına dedi acaba anestezi icin gunmu vericekler benim iki dogumumda acil sezaryen oldu bunda nasil olcak bilmiyorum 
0 oy
(6,973 puan) tarafından
Alo 184 u arayip doktoru sikayet ederdim. Ya bebegim tehlikeye girseydi? Ya bir sorun ciksaydi? Sorumsuzluk yaptigi.
0 oy
(359 puan) tarafından
Söylemesi gerekiyordu evet ama acile de sabah erken gotmissindir muhtemelen o gün içerisinde anestezi ye görünüp ameliyat olabilirdin  yani anestezi ye onay için gidiyorsun sadece farklı bi şey yapmıyor ki 
(102 puan) tarafından
Evet erken gittim gün içerisinde de hallettik sancı çıkmasına rağmen yine yatış yapmadi

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 170 göst.
8 Temmuz 2021 Diğer kategorisinde Asya.ayca (20 puan) tarafından soruldu
0 oy
21 cevap 888 göst.
13 Ağustos 2024 Aile & Aşk kategorisinde Bahar_6565 (154 puan) tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 650 göst.
0 oy
12 cevap 493 göst.
9 Temmuz 2024 Diğer kategorisinde Ayselaras (304 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,471,657 soru

24,101,571 cevap

332,441 kullanıcı

...