Kizlar post açmıştım dün için doğum yapicam diye sezeryan ile yapmadan eve geri döndük biz ilçede oturuyoruz il e doktora gidiyoruz sürekli 1 saatlik mesafe var ve randevu sistemi pandemiden dolayı sacmalsmis durumda devlete gidiyorum ama sürekli kendi doktorumu bulmam mümkün olmuyor geçen hafta gittim cuma günüydü bana dün için gel sezeryan ile doğuma alicam dedi dün ailecek gittik annem kayınvalidem de var tabiki bana gün veren doktor orada olmayacağını söylemişti kadın doğum acilden giriş yap doğumunu yaparlar dedi ama tabi doktorun belli olmayınca kimin nobetci doktor olacağını ameliyeta kimin girecegini bilmiyorum gittik neyse buradaki saçmalığa bakın sen dede acildeki doktor anesteziye gittinmi dedi hayır dedim sen dedi doktorun gün verdiğinde anesteziye gidip işlem yaptırman lazımdı dedi eeee dedim ameliyat yapamam dedi kiii o doktor ne yapsın haklı bana gün veren gerizekalı doktor bunu bana söylememiş resmen ağızlarından cımbızla laf aliyosun seni kimse yonlendirmiyor o demezse benim nerden aklıma gelicek böyle birşey ama çok sınırlıydim hastanede olsun kesin tartışma olurdu Allahdan deildi artık başka bir doktora giderek muane oldum da pazartesiye gel ortada kalma ben alayım seni sezeryana dedi anesteziyi de yaptrdim şimdi pzartesiyi bekliyorum siz olsanız bu durum karşısında ne yapardiniz