0 oy
455 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
kizlar kizim 16gunluk fotografini isteyen yakinlarima fan filan atiyorum fotograflarini sevdigimden bide nazar deger diyede korkuyorm ama cok sakinmakta iyi dsgil diyolar siz nasilsiniz

20 Cevaplar

0 oy
(460 puan) tarafından
Sakınıyorum ama sakınan göze çöp batıyor. Ne zaman birisi çocuğu görse gecesine ağlama krizleri tutuyor çocuğu. 
-Reklam-
0 oy
(6,975 puan) tarafından
Oku ufle canim bildigin dualari ailrye yakinlara goster bisey olmaz Allah in izniylr. Bende ayniydim ama gonderdik sevdiklerimize
0 oy
tarafından
Sakınan göze çöp batar. Çok da rahat olmuyorum ama sakınmam oğlumda yaptım her şey daha kötü oldu
0 oy
(591 puan) tarafından
Benim bebeğime 17 günlük bende atıyorum pek sakınmıyorum baslarda kimseye vermek bile istemiyordum 
0 oy
(13,434 puan) tarafından
Valla sakınan göze çöp batar lafıni savunanlardanım benim. Annemde oyledir 3 kardesiz hepimizde tosun gibiymisiz annem asla kimseden saklamamis. Allaha sukur hicde bisey olmamis. Insanin içi temiz olsun
0 oy
(3,135 puan) tarafından

Dozunu arttırmam genelde çok sakınmam ama ilk aylar korkardım 2 kere nazar değdi.

Ama sonra sakınmadım fazla. Dua okuyorum rabbim korur inşallah
0 oy
(4,234 puan) tarafından

Ben degilde esim cok korkuyodu :D uvv gorsen 6 aylik.oldu hâla gondrmez.kimseye fotosunu falan

0 oy
(1,112 puan) tarafından
Sakinma canim sakinan göze çöp batar derler birde gercekten dillendirdikce ustume cekersin masaalah de sen yollarken onlara da masaalah diyin de hicbisey olmaz korkma Allah korur bu korkum olmasin diye ben dogurdugumda Allahin izniyle fotograflarini kendi hesabimdan paylascam istemesin kimse gerilmeyelim hic diye
0 oy
(223 puan) tarafından
Kızlar ya lütfen bazen bebek görüyoruz sevmeye korkar olduk sonra bi ağlasa göz mu değdi deniliyor benimde ikiz bebeklerim var 1 tane yerine 2 'tane hiç sakınmadım maşallah çok ta güzeller biri sevince hoşuma da gidiyor her seven her gören göz değdirecek diye birşey herkes te sevmez insanın çocuğunu o zamnda sevmedi beğenmedi diyecekler. 
0 oy
(1,909 puan) tarafından
seviyesinde benimki foto atmam kırk çıkana kadar merak eden gelip görür tabi korona varken gelmesin kimse ama yinede foto atmam ben çok ısrar eden olursa da yüzünü net çekmem bilerek durmadı falan derim ama insanlar eve geldiğinde köşe bucak kacirnam tabiki veya toplu taşıma da korona yokken çocuğu kat kat örtüp de bunaltmam 
(8,024 puan) tarafından
Çok sevdiğin biriisi istedi ne diyeceksin atamam mi ? Kırılmaz mi karşında ki bahane uretsende
(1,909 puan) tarafından
kırılan oldu ama lohusa kafasıyla atmadım ben kimseden istemiyorum öyle fotoğraf kimsede benden istemesin bide bizimkilerde yenidofani hemen en yakından cekip herkese atarlar bana çok saçma geliyo
0 oy
(6,680 puan) tarafından
Yeni dogunca evet ama simdi o kadar da sakinmiyorum
0 oy
(53 puan) tarafından
felak nas ayetel kursi okurum hep disari cikinca gece uyutunca okudugum zaman icim cok rahat olur 
0 oy
tarafından

Kotu resimlerini at :D

Gerçi her halleri güzel ama olsun kötü çek bi şekilde 
0 oy
(549 puan) tarafından
Vlla bnm kızım 3.5 aylık cok yakn dısında atmıyorum oyle arkds uzakta. Vs onlara da oyle tam bllı olmayan oncekılerı atıyorm 

Esim Instagram fotpgrf fln attırmıyor kmseye gondrme diyor bnde oyle dusunuyorm da ne bılym nazara da cok inanıyorum 
0 oy
(25,193 puan) tarafından
Sakınıyorum ama abartmadan. Birine resim attıgın gün yada yolda biri oğlumu görüp laf attğıngğn cocuk hırçınlaşıyo resmen hemen nazarlanıyo malesef 
0 oy
tarafından
Dogdu dogalı hiç sakınmam. Nazara cok kafa yormamak gerek. Ama her gece kızıma dua okurum ben (nazar için, başka dualarda tabi). Bu bebek illa sosyalleşecek sakın sakın nereye kadar 
0 oy
(3,754 puan) tarafından
Bnm kıza, hemen değiyor nazar çünkü çevremde nazar değirecek insan çok 
0 oy
(738 puan) tarafından
Valla hiç sakinmadim ama hep nazar değiyor gerçekten 
0 oy
(45,027 puan) tarafından
Bazen korkmuyo degilim komsum.sevmeyi cok istiyo oglumu cok seviyo fazlada vermiyorum asirida sakinmiyorum sakindikca bisey olur diye korkuyorum
0 oy
(4,175 puan) tarafından
Felan nas ihlas..ayetel kürsi okuyorum, oku hep oku yarar var.. yani annen babanin bile nazari deyiyo..

İlgili sorular

0 oy
33 cevap 1,001 göst.
3 Temmuz 2024 Diğer kategorisinde Alpedo (25 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 261 göst.
0 oy
20 cevap 2,321 göst.
12 Haziran 2021 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 144 göst.
12 Ağustos 2021 Diğer kategorisinde Melek Batur (66 puan) tarafından soruldu