0 oy
476 göst.
Diğer kategorisinde tarafından

Bebeğim  aşağı inmişmi 39 hafta 1 günlük olduk ama korkuyorum ilk bebegimde korkmamıştım bukadar 3 bebeğim olacak ayrıca doğuracak gibi de değilim agrım falan yok   

image

5 Cevaplar

0 oy
tarafından
Kız 39 haftalıksın her an doğum olabilir korkmuyorsunuz da göbek inince mi korkuyorsun :)) korkma göbekin çok tatlı içinde ki fıstıklı çikolata tam da yenmeli benceeeee
tarafından
Canım göbeğin indiğine değil doğuracağına korkuyoruum 2 ci bebeğim çok zor oldu benim
tarafından
Korkma Allahın izniyle birşey olmaz Rabbim güç versin hepimize
tarafından
Amin cnm
-Reklam-
0 oy
tarafından

Yok kız olduğu gibi duruyor bu füze gibi alıp seni uçuracak :D

tarafından
Allah seni inmemişmi
tarafından
Yok ne inmesi kız yürürken seni ileri ileri çeker bu bebe doğmaya niyeti yok gibi :)))
tarafından
Ayy deme kiz doğsun artık yürürken zorlaniyom cok
tarafından
Doğar kız merak etme Allah Bi avaz da kurtarsın
tarafından
Amin inşallah cnm
0 oy
(1,114 puan) tarafından
Bende 39+2 de hiç ağrım yoktu üstelik calisiyodum bayrm uzeriydi birden suyum sızmaya başladı hastaneye de ağrısız gittim suyum geliyo diye :-) bebislerin ne zman geleceği hiç belli olmuyor yani
tarafından
Doğru cnm kolay oldumu dogumun
(1,114 puan) tarafından
İkinci doğumum ikisi de kolay oldu çok şükür önemli olan sancı süresini çekmek rabbim bütün hamilelerin yardımcısı olsun inşallah seninde benim gibi kolay doğumun olur inşallah cnm
tarafından
Inşallah cnm akşam 11 de başladı sabah 8 de hastanedeydim cnm 2 ci doğumun da gittiğimde 6 4 cm açıklık vardi
0 oy
(16,787 puan) tarafından
Hayır göbek inmemiş de 39 olmuşsun ki zati bugün yarın dogurursin neysen korkuyorsun 
tarafından
Dogurmaktan kiz 2 ci bebeğim çok zor dogurdum
0 oy
tarafından
Kız niye korkuyorsun zaten doğumu atmışsın bir kere bir avazda kurtul inşallah
tarafından
2 ci bebeğim çok zor doğdu cnm ondan korkuyom zor
tarafından
İnşallah bu çok kolay olur kuzum
tarafından
Inşallah cnm 5 gün hastanede yattım baya kötüydü şimdi bide iki kızım var yine yatarsam korksuda var eşim yok yanimda  doğuma gelemeyecek offf herşeyden korkuyorum cnm analayacagin
tarafından
O zor işte yaa ama merak etme sen neyden korkarsan Rabbim onu dahada kolaylaştırıyor
tarafından
Inşallah cnm

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 177 göst.
0 oy
9 cevap 557 göst.
16 Aralık 2020 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Arslan Fatma (219 puan) tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 739 göst.
26 Mayıs 2020 Diğer kategorisinde Sdfhkn (413 puan) tarafından soruldu
0 oy
13 cevap 617 göst.
21 Nisan 2022 Diğer kategorisinde Kimgamze (315 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,472,935 soru

24,118,037 cevap

333,329 kullanıcı

...