0 oy
595 göst.
Aile & Aşk kategorisinde tarafından
Kizlar simdi biz aksam kayinbabam kaynanam sohbet ettik neyse eve geldim esime dedim ki baba biyerdr sacma konusuyor yani beni anlamiyor anlaminda dedim sen benim babama bos konusuyor mu diyorsun senin baban bos konusuyor dedi ailemde uzak memlekette bende dedim ki ben o anlamda demedim beni anlamiyor anlaminda dedim kayinbabam kafasi kuru bi insan sen ne dersen de kendi dedigim dedik biri ben sacma lafini anlamiyor anlaminda dedim ama benim aileme laf atiyor her defasinda bende dedim ki sende vana deseydin ki sacma bos konusan anlaminda sen babama bos konusuyormusun dedin de sana aciklamasini yapayim sonra anla dedim biktim surekli yanlis anlayip benim aileme laf atiyor ailesiylede bi tarrisma yasasak susar telefoma kendini verir ama benim aileme gelince guzel arastirir sizce haksiz miyim Allah askina

4 Cevaplar

0 oy
tarafından
İşte bu mevzulara girmemek için aileye hiç yorum yapmam
tarafından
Ama hep boype canim ya ailesine laf konduramayan bi insan ne iyi bahsedecen ne kotu asla gelemiyor ama kendisi aileme her istedigimi diyor sesimi edersem basliyor tehditlere kapiya atmalara ailem arkamda dursa yeminle varya asla cekmem bunu direk tekmeyi koyardim ona
-Reklam-
0 oy
(404 puan) tarafından
Cok haklısın.sende onun ailesinn yanında muhabbete dahil olma sap gibi otur kalk git evine.yorum bile yapma ailesi hakkında.telefonnla oyna onun yaptığı gibi sal gitsn.
tarafından
Yapiyorum bu sfeer trip mi atiyon canin ceheneme der jonusmaz bende konusmam ogun aglamaktam gozlerim sis sabaha kadar uyumadim ailesine biseyde demedim tartisma cikardi gecen defada ailesine bisey soylemedim yine yanlis anlayip tokat atti bana ozur diledi bidaha yapmadi ama ailesi onun cani cigeri sanki biz degiliz cok degisil bir insan simdide totosunu devirmis yatiyor bogasim var ama adak yerine koyup ceza verirler bana diye korkuyom
(404 puan) tarafından
Konusmasn sende konsma.soru sordklarnda cevap ver yeterli.muhabbet etmek zornda degilsnki.o sana tokat attgnda sende ona atican ki bitane anlasn.aglama canm hic değmez göz yaslarna o seni umursamiyosa sende umursama.bol bol ya vedud cek yemegine yüzüne üfle caktrmadn.insallah duzelir eşin
0 oy
(580 puan) tarafından
En nefret ettiğim şey benimki öyle yapınca evde büyük kavga çıkıyor asla benim aileme laf etmesini kabul edemem çünkü onun ailesi benim ailemin tırnağı olamaz  bize yapmadıkları kötülük kalmadı 8 yıldır  evliyim  hala onun ailesi ile görüşmem. 
tarafından
Aynen canim valla agzina saglik ailelerine gelince aman laf degmesin onlara bizim ailemize gelince yerden yere vursunlar ablasi onca insanin icinde bana iftiralar atti ne laflar soyledi ben sinirle ******** dedim mal kocam orda herkesin icinde tokadi basti bana ustume yurumeye calisti ablasi onca sey soyledi annesi etmedigi hakaret kalmadi tokadi yiyen ben oldum bide iftira attigini bildigi halde ailesi neler yapti sustum ama yine degerimiz yok gozunde
0 oy
(1,634 puan) tarafından

En ufak bişeyde aileni ortaya katıyosa sende benim aileme nerden geldi konu ben seninkilerden bahsediyorum de. 

Hem ailemle ne kadar görüşüyosunda onları ortaya atıyosun de. 

Başlarda ben görümceme bişey deyince eşim senin kardeşlerinde böyle diye laf ederdi. Baktım kardeşlerimin bi suçu yokken ortaya katıyo bende cevabını verdim. 

Ayda 1 kere zor görüyosun ablalarımı ama ben hergün senin kardeşini görüyorum ve yorum yapmaya hakkım var ama senin yok dedim. Bi daha ailemi ortaya katarsan buradan taşınıp ailemin yanına gideriz o zaman laf etmeye hakkın olur en azından dedim. Odur budur bişey olduğu zaman karıştırmaz ailemi konuya :D

tarafından
Ayri memleketlerdeyiz canim hayatta tasinmaz gecen defa bidaha atmayacam ortaya dedi ama atti onun ailesi benim ailemin tirnagi etmez kendinden baska kimseyi dusunmeyen merhametsiz vicdamsiz bencil insanlar evime ekmek almaya param yokken bana dilenci gibi onume 10 lira attilar hala unutmadim ogunleri annem agladigimi duydu kalkip direk bankaya gidip 100 lira gonderdi ustu musait olmadigu halde bide kalkmis bana ailesini savunuyor gerizekali
(1,634 puan) tarafından
Ne kadar kötü olsalarda aile işte.
Bu kadar tepki gösteriyosa hiç yorum yapma ailesi hakkında. Bırak kendi görsün.
Sen ailesini attıkça onun gözünde kıymete biner çünkü.
İlk zamanlar bende çok söylenirdim baktım eşimle kötü oluyorum bıraktım eşime söylemeyi. Şimdi bişey olduğu zaman ben sessiz kalırım eşim napıyım ailem ama sen haklısın takma falan der

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 356 göst.
13 Nisan 2024 Diğer kategorisinde Fatmanurun Annesi (508 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 1,230 göst.
24 Nisan 2021 Aile & Aşk kategorisinde Elifzi. (479 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 836 göst.
31 Temmuz 2020 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 75 göst.
8 Ocak 2023 Diğer kategorisinde _Forbidden_ (1,205 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,473,185 soru

24,121,398 cevap