0 oy
1,380 göst.
Aile & Aşk kategorisinde tarafından
düzenlendi
Kızlar

24 Cevaplar

0 oy
(1,958 puan) tarafından
Ya kız yeterki kaynanadan konu aç biz anlatırız :D 

Kaynanam iki haftalığına bize gelmişti o zaman adet olmuştum belim çok ağıryodu kalkıp kahvaltısını hazırladım eşime dedim ben yemicaö siz yiyin ben yatyorum dedim belim ağıryo dedim. Yedikten sonra mutfakta kaynanam bağıryo yanında kızı var bu bulaşığı ben yıkim diye yatyodur diye bağırdı iki tane kendi içtikleri bardak var, şok olmuştum ki hiç iş yaptırmamıştım yani. 

Bi diğer alındığım konu kaynanam görümcemle konuşyodu höpörlerdeydi kaynanm kızına kapat gelin çağıryo mutfağa gidicam dedi kızıda diyoki gitme iş yapma kendi yapsın diyo, sanki iş yaptırmak için çağırdı altına yorgan atıp iki laf edip kaynaşalım diye çağırmıştım. 

Böyle yani kimse kendi annen gibi olmuyo gelin her zaman gelin izin versen eşşek gibi üzerine binerler.
tarafından
Aynen canımm fenalar yaa
-Reklam-
0 oy
(808 puan) tarafından
Hiç bir kaynana benimki gibi kötü dusunceli olamaz kaynaligi degil insanligi bile kotu Allah kimseyi hatta dusmanimin başına bile vermesin
0 oy
tarafından
annemı çok genç yaşda kaybettim vefat ettiğinde 32 yaşındaydı hep öz anne gibi bi kayınvalıdem olsun demişimdir. şükür ailesinden de eşimden de memnunum. eşimden çok benım yanımda olurlar kayınpederimde çok saygı gören adaletlı bi insan şanşlı görüyorum kendimi şükür. tabi bu işler karşılıklı 
0 oy
(782 puan) tarafından
Ben kaynanami ilk tanidigimda cok iyi bir kadin demistim hala oyle beni cok sever bana karsi o kadar fena degil tabiki arkamdan cevirdigi seyler ve bazen sadece moral bozmak icin aramasi disinda ben haric ailemden kimseyle anlasamaz ve sevmez bu yuzden ben de ondan eskisi kadar hoşlanmiyorum kocamın anasıdır bu saatten sonra o kadar...

İlgili sorular

0 oy
20 cevap 830 göst.
9 Mayıs 2021 Aile & Aşk kategorisinde Hdjdndjd!! (208 puan) tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 406 göst.
3 Mayıs 2024 Diğer kategorisinde 2801 (857 puan) tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 539 göst.
2 Ekim 2022 Diğer kategorisinde Elifnur5634 (176 puan) tarafından soruldu
0 oy
24 cevap 631 göst.