0 oy
451 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Kızlar 35. Haftadayim ilişki devam etsi. Bırakalım mı bazıları doğum kolaylaşır dedi napayim

9 Cevaplar

+2 oy
tarafından
İstiyosan yap istemiyorsan yapma   kendine kalmış bisey
tarafından
Zararı var mı
tarafından
Yoo nie zararı olsun ki senin açından bı rahatsızlık vermiyorsa .son zamanlarda faydalı tabi çocuğu harekete geçiriyor  rahim ağzı için faydası vardır tabi
(549 puan) tarafından
Bnm doktorm son ana kdr olur demıstı ama tabı insan korkuyor bnde pek yapmadım o yzden korktm ama Bı sakıncası ykms
-Reklam-
0 oy
(163,445 puan) tarafından
Cidden acilmayi hizlandiriyo işe yariyo birakma bence 
tarafından
Ya bide perine masajı varmış eşime yaptırsam nasıl olur hahha
(163,445 puan) tarafından
Onu ben yaptirmadim iyi diyolarda pek bilgim yok
(945 puan) tarafından
Son aylarda agrım var diye ara vermstik o gece iliskiye girdik sabah sancıyla gittim hastaneye
0 oy
tarafından
İyide canım buna biz mi karar ver ez git doktora sor yada kendiniz karar verin yapma desek yapmoycan mı tövbeee
tarafından
Doktor müsaade etti az veya çok yapman senin kararın dedi bend e doğumu sordum size kolay mı olur dihe
(1,037 puan) tarafından
Elifgulce ya :D içim dekini dedin :D
tarafından
Arkadaş cevap vermeyin o zaman burasi anneler sohbet her şey soruluyor
(1,037 puan) tarafından
Yok canim.kotu biaey demek istemedim yanlış anlama ilişki konusun da biz ne diyelim hastanelik oldum demissin birde sen kendini bilirsin doğumu kolaylaştırıo evet ama bende işe yaramadı belli olmuyo o
0 oy
(1,909 puan) tarafından
hijyene dikkat ederseniz zararı olmaz bide  doğal yöntemle korunuyomus gibi olmalı anlatabildim umarım :)
0 oy
(30,142 puan) tarafından

Dikkat ettikten sonra sorun olmaz

0 oy
(102 puan) tarafından
Ben sabah doğum yaapicam şimdi yaptım vala:)))))
tarafından
Hahaha benim biraz var zamanim
0 oy
(626 puan) tarafından

Canım benim 38.hafta doğumum oldu, çok hızlı ve rahat normal doğumdu. Ebeler de şaşırdı acilmanin hizina :) son güne kadar ilişkiye girdik. Dogundan önce de iliskiye girmistik, suyum geldi o gece. Sıkıntın yoksa bi şey olmaz canım.

0 oy
tarafından

Ben son zamanlarda yapmadığım için pişman oldum eşim yanımda değildi yanımda olduğu zamanda evde bir çok kişi vardı aklıma geldi ama imkan olmadı Bi dahakine artık :angel:

0 oy
tarafından
Varla yok arasi ...

İlgili sorular

0 oy
18 cevap 510 göst.
26 Şubat 2024 Diğer kategorisinde Nihal.34 (69 puan) tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 333 göst.
25 Ağustos 2022 Diğer kategorisinde Umudun olsun 123 (60 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 149 göst.
23 Eylül 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde yolunyolcusu (181 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 407 göst.
5 Ağustos 2021 Diğer kategorisinde Aysel Güzel (1,151 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,473,062 soru

24,119,729 cevap

333,410 kullanıcı

...