0 oy
628 göst.
Aile & Aşk kategorisinde tarafından
düzenlendi
Sukurler olsun 3 aylik olduk hala inanamıyorum ya ne cabuk geciyor zaman bu ara meme reddi basladi arada bir kruz geçiriyor memenin onunde neden

8 Cevaplar

0 oy
tarafından
10 numara olmuş:)))
tarafından
Teşekürler canmcim ;*
-Reklam-
0 oy
tarafından

Çok ama çok güzel olmuş maşaAllah kuzuya :))

tarafından
Allaj razi olsun canim benm
0 oy
(14,062 puan) tarafından

Çok güzel olmuş canim ⚘biz 5 aya giricez halen krizdeyiz inşaallah çabucak atlatırız ben uyutup emdiriyorum yoksa asla tutmuyor :'(

tarafından
Benmkiside bazen ac yatıyor emmiyor ne yapayım canm üzülüyorum ama cok cok sukur saglikli ya daha istiyim
(14,062 puan) tarafından
Hele bizi gör koltukta zıplaya zıplaya meme veriyorum uyutuyorum sersem haldeyken veriyorum sende öyle dene tutar inşaallah
ALLAH sağlık versin anladığı zaman tutarlar zaten bu defada memeden kesme zor olucak kesin ahahahah::)))
tarafından
Hic sorma ya biri biter digeri baslar desene :D ben bunu 2 yil emzircem insallah
(14,062 puan) tarafından
Inşaallah canım benim ❤❤
0 oy
(3,909 puan) tarafından
Allah bagislasin :)
tarafından
Tesekur ederim canm seninde varsa seninkinide bağışlasın
0 oy
(1,594 puan) tarafından
Maşallah güzel olmuş 
tarafından
Tesekur ederim canm
0 oy
tarafından
Çok güzel olmuş maşallah kuzuya♥️☺️
tarafından
Sagol canm benm ;*
0 oy
(30,124 puan) tarafından

Cok guzel olmus

tarafından
Teşekkür canm
0 oy
tarafından
4.5 aylık olunca meme reddini. Tavan derecede yaşadık kucağıma almama izin vermedi kafayı geriye attı 5 aylık oldu ne mama istedi ne meme en sonunda memeyi tamamen bıraktı. Mama ile devam ediyoruz 
tarafından
4 aylık olunca bebekler yaparmış bunu kimisi memeye düşermiş kimisi Red edermiş bizimki malesef Red etti. Nasibi o kadarmış yapacak bişry yok kaç gün üzüntüden 7 ye indi tansiyonum hergün ağla ağla kendimi unuttum ama yapacak bişry yok
tarafından
Kiz o kadar üzülme cok şükür sağlıkları yerinde ne engelli cocuklar var bakio bakip sukur ediyorum sende uzuldugun zamn onlara bak allah onlarin ailesinede yardim etsjn
tarafından
Kilo alımı düzelince kendime geldim :) doktor çok sevdi çok mutlu bebek sağlıklı bebek hep böyle güzel ilgilenmeye devam et dedi elhamdülillah :)
tarafından
Masallah kuzuya canm
tarafından
Teşekkür ederim canım

İlgili sorular

0 oy
17 cevap 834 göst.
20 Mayıs 2020 Alışveriş-Hediye kategorisinde Paytakpingu (161 puan) tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 717 göst.
26 Nisan 2019 Diğer kategorisinde Aslicikk (809 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 573 göst.
21 Kasım 2020 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 497 göst.
27 Ekim 2020 Diğer kategorisinde Miss.Berna (4,173 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,471,799 soru

24,103,362 cevap