0 oy
443 göst.
Diğer kategorisinde (899 puan) tarafından
tarafından düzenlendi

Kızlar bişey sormak istiyorum mesela özel hastaneye takiplisiniz diyelim ödemeyi de nakit şekilde yaptınız ama doğum zamanı gelmeden hastane değiştirmek istediniz parayı geri alabiliyor muyuz?

Ödemeyi doğumdan önce yaptım çünkü doğum paketi ve doğum paketi içerisinde tahliller vs herşey olduğu için gebelik ortasında alınıyor ödeme

11 Cevaplar

0 oy
(899 puan) tarafından

En İyi Cevap
Buraya toplu cevap yazıyorum kızlar ödeme ayrıntılı ultrasondan itibaren başladı 22 haftada ödeme yaptım zaten daha 26 haftalığım 1 ay önce ödedim doğum paketi ve daha hiç bişeyden yararlanmadım sadece ayrıntılı ultrasona girdim 
(17,741 puan) tarafından
Gidip görüşürsen , hastaneden yada doktordan memnun olmadığını ve dogumu başka yerde yapacağını söylersin. Büyük ihtimalle  aldığın hizmetlere bakıp paranın bir kısmını keserler ve paranı iade ederler. Şansını dene.
-Reklam-
0 oy
(16,818 puan) tarafından
Özel. Hastaneye muayene oluyordum ama istediğim de devlete de gidiyordum ki doğum zamanı ücreti ödedim önceden değil 
0 oy
tarafından
Neden oyle erkanden bi odeme yaptin aliyorlarmi bide cok saskinim
0 oy
(3,033 puan) tarafından
Doğum paketi mi aldın canım sanmıyorum geri versinler çünkü paketin içerisindeki tahlilleri muayeneleri oluyosun 
0 oy
tarafından
Ben doğum paketi aldım her hangi bi durumda allah korusun bi sıkıntı okursa paranın kalanını veriyoruz dediler ama hastane değiştirme işinş düşünmediğim için sormadım 
0 oy
(17,741 puan) tarafından
Doğum olmadan dogum ücreti mi odediniz ? Git konuş sonuçta doğumu yapmadiysan fatura kesmeleri yasal bile degildir heralde. 
0 oy
(945 puan) tarafından
Bende özel hastaneye gittim doğumu orda yaptım gittigim de muayene parası yapılacak test parasını verdim doğumdan önce de dogum parası vermedim bi gece sanci cektim ona ragmen dogum parası alınmadi doğum yaptıktan sonra ödedik parayı cikarken 2 gece kaldim bi sanci bi de doğurduğum günün gecesi. 
(899 puan) tarafından
Ama benim doğum paketi olduğu için  23 haftalarda itibaren kapsıyor o yüzden ödemeyi o haftada yaptım
(945 puan) tarafından
Hmm vip paket dedikleri paket senin . O konu ile ilgili hastaneyle görüş bence canım
(899 puan) tarafından
Teşekkürler cevapladığın için
0 oy
(10,884 puan) tarafından
Siz doğumdan oncemi ödeme yaptınız öyle şeymi olur valla kuzum özelde 3 doğum yaptım yatırım tapilinca ödeme yaptım
0 oy
(16,060 puan) tarafından
Erken ödeme alma hakları yok hizmeti verir ödemeyi alırlar. Ben doğurdum çıkarken ödedim. 
0 oy
(899 puan) tarafından
Kızlar bu ödeme paket halinde olduğu için gebeliğin ortasından hastaneden çıkışa kadar geçerli tüm şeyleri kapsıyor sadece doğum değil yani bu yüzden gebelik ortasında yapılan testlerden falan itibaren ödeme alınıyor paketlerde. Tek tek açıklama yapamadığım için burda yorum şeklinde yazıyorum. Hepinize teşekkür ederim cevabınız için. 
0 oy
(7,436 puan) tarafından
Yorum yapanlar hep yanlış anlamış tepki vermişler doğum paketi aldığında canım Allah korusun düşük olur erken dönemde sonlandırılması zorunda kalınır bu gibi durumlarda paranın kalanı iade ediliyor değilse para iadesi olmuyor sözleşme gereği 
(899 puan) tarafından
Cevabın için teşekkür ederim canım sormak istediğim aslında buydu
(7,436 puan) tarafından
Rica ederim canım

İlgili bir soru bulunamadı

Kategoriler

1,493,873 soru

24,407,114 cevap

350,617 kullanıcı

...