0 oy
506 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (75 puan) tarafından

Dün akşam ablamın ayakparmaginin ortasına kene yapismis gördük ablam çekti çıkardı ama yasiyordu küçüktu çok rengi gri gibiydi bi siseye koyduk hemen acile gittik doktorlar onun kene olduğunu söylediler ablam çok çok ağladı bende gebeyim tansiyonum hep düştü onu öyle görünce ağlama bisey olmaz çok küçük dedim ablama ve ölmemiş ki dedim doktorlar kanini aldilar eve gönderdiler 3 gun sonra ateş kusma olursa gel dediler bende iğne felan yapmicakmisiniz dedim hayır dediler yapması gerekmiydi kızlar çok üzülüyorum 

11 Cevaplar

0 oy
(3,033 puan) tarafından
Ateşi kusması yoksa bisey olmaz canım her kene zehirli değil ilk defa kene ablana yapışmadı sakin ol kendini üzme bisey olmaz inşallah 
(75 puan) tarafından
çok küçüktu kene rengi griydi ilkkez böyle bisey oldu ablama oda çok hassastir herşeye ağlar teşekkür ederim
(3,033 puan) tarafından
Canım doktorlar zehirli keneleri bilirler yani söyle soylıyım eşim jandarma başka ilçede birine kene yapışmış dikkat edin bu tür keneye diye uyarı mesajları atıyorlar kene çok önemli iyi yapmışsınız hastaneye gitmekle zaten ama dediğim gibi zehirli olsa mutlaka söylerlerdi veya musade altında tutarlardı
(75 puan) tarafından
Hiç bilgi verilmedi canım sadece keneye bakip evet bu kene dediler sonra kanini alıp gönderdiler ateş kusma olursa gel dediler hepsi bu bilgi yok
(3,033 puan) tarafından
Bisey olmaz inşallah kotu düşünüp kötüyü çağırma
(75 puan) tarafından
Inşallah canım
-Reklam-
0 oy
(10,041 puan) tarafından
Keneyi asla kendiniz cikartmayi denemeyin bidahakine lütfen, direkt acile götürecektiniz çok geçmiş olsun 
(75 puan) tarafından
Kendi kendine çıkarmıştı korkudan insan napcani inan bilemiyo ama olmemistiki kene yürüyordu çok korkunctu
0 oy
(107 puan) tarafından
Benim annemede 2 kez yapismisti canim merak etme sorun olmaz ama doktor cikartsaydi daha iyi olurdu 
(75 puan) tarafından
Geçmiş olsun peki asi falan yapmadilarmi annene ozaman ablama yapmadilar
(107 puan) tarafından
Annemede yapmadilar canim
(75 puan) tarafından
Geçmiş olsun teşekkür ederim
0 oy
(1,123 puan) tarafından
Endişe etmeyin eğer kene tam kafasını sokmuş olsaydı ölürdü. Sanırım tam yapisamamis. Ayrıca her kene zehirli değil boşuna uzulmeyin
(75 puan) tarafından
Teşekkür ederim canim
0 oy
tarafından

Korkulacak bir şey yok cnm ben koy yerinde büyüdüm bizede cok yapıştırdı biz hastaneye bile gitmez ceker cikartirdik sıkma canını sitret yapma

(75 puan) tarafından
Valaha insan korkuyo allah kimsenin basina vermesin sizede büyük cesaret hastaneye gitmemek mi canım o ölüm getiriyo
tarafından
Gerek duymuyor duk cnm sen sıkma canını rabbimin izniyle birşey olmaz
(75 puan) tarafından
Inşallah canım teşekkür ederim canım
0 oy
tarafından
Her kene zehirli degil canim bnada 5 kes ayni anda yapsmisti  negermsem kene yuva yapmis yatgimn yanina 
(75 puan) tarafından
Aý peki noldu
tarafından
Koparip koprm atim   canim hic bisey olmadi zehirsizdi sanirm
(75 puan) tarafından
Bundan sonra gidin hastaneye nolur nolmaz bidaha olmasin kimseye olmasin
0 oy
(1,330 puan) tarafından
tarafından düzenlendi
Hayvanlarinoz varmi canin hayvaan kenesiyse hiic biseycik olmaz korkma 
(75 puan) tarafından
Hayır yok canim
0 oy
(7,094 puan) tarafından
Benim kizimada yapisti bide kocamandi bezelye kadar sapsari kan aldi gonderdiler 5 gun sonra tekrar gittik yine kan aldilar bisiy cikmadi eger kanda falan bisiy cikarsa mudahale ediyorlar cnm 
(75 puan) tarafından
Geçmiş olsun teşekkür ederim yanıt için inşallah bizdede sorun yoktur
0 oy
(12,763 puan) tarafından
Keneyi çekip çıkartmasi büyük hata inş bi sye olmaz geçmiş olsun
(75 puan) tarafından
Teşekkür ederim canım o anlık şeyle çıkarmış
0 oy
tarafından
Bir-kac ay önce babamın kafasına da yapıştı hemde iki tane doktorlar çıkardı gönderiler bise olmuyor ama bidaha olursa siz çıkarmayın doktor cikarsin
0 oy
tarafından
Kötü bişey yokmuş demek olsaydı yaparlardı

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 275 göst.
2 Kasım 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
+1 oy
21 cevap 1,211 göst.
5 Şubat 2023 Diğer kategorisinde ...Merve... (48 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 252 göst.