0 oy
523 göst.
Diğer kategorisinde (923 puan) tarafından

Kizlar makinemi yeniledim eski makine 5kiloydu bir fincan çamaşır deterjanı yetiryordu kopuruyordu yeni makinede kopurmuyor çamaşırlar Vestel yeni çıkan insan aldım ama kopurmuyor ve yumuşatıcı kokmuyor biryerde hata mı yapiyorum 10kilo makine bir çay bardağı deterjan koyuyoruz toz olandan yumuşatıcı orta göze koyuyorum iki fincan kadarda yumuşatıcı koyuyorum hangi göze koyacam yumuşatıcı iyi. Yardımcı olun lütfen bu makinenin acemisiyim çamaşırlar hiç kokmuyor ya biryerde yanlış yapıyor olabilirim 

image

7 Cevaplar

0 oy
(22,057 puan) tarafından
Mavi olan yere yumuşaticiyi koyacan canim
(923 puan) tarafından
10kiloya nekadar koymam gerek canım deterjan ve yumuşatıcı bide kopurmuyor normal mi
(22,057 puan) tarafından
Her çamaşır makinasında kopurmezki kuzum benimki 9 kilo sen her zaman koyduğunun bi tık fazlasını koy kopurmuyo diye sknti etme benim kide köpürmez ama tertemiz cikartir
(923 puan) tarafından
Temiz çıkartıyor ama yumuşatıcı kokmuyor canım az mı koyuyorum
(22,057 puan) tarafından
Aynen kuzum yumustaciyi bi tık fazla koy köpüğe takma yani
(923 puan) tarafından
Sağol canım Allah razı olsun bide öyle deneyim
-Reklam-
0 oy
tarafından

Yumuşatıcıyı son durulamaya geçtiğinde ekle 15 dk felan kaldığında..

En sağdaki ön yıkama deterjan bölümü ortadaki yumuşatıcı soldaki normal deterjan gözü. Yeni aldıysan makineyi kullanma kılavuzunu mutlaka oku. 
(923 puan) tarafından
Evet canım şimdi okudum sagol
0 oy
(1,165 puan) tarafından
Her program yumuşatıcıyi almaz. Extra durulamaya basman lazım. Uzun programda yumusaticiyi alır. Hiç mi köpük olmuyo aslında olması lazım 
(923 puan) tarafından
Yok denecek kadar az köpük oluyor canım kullanmayimi beceremedim diye düşündüm
(1,165 puan) tarafından
Valla bilemedim ki internette makinanın madeljni yazıp yorumlarına bak istersen
0 oy
tarafından
Mavi yere yumuşatıcı koycan işaretli yer vardır orda çizgi vardır yada max yazar oraya kadar doldur 
(923 puan) tarafından
Tam canım sagol
0 oy
(680 puan) tarafından
Onların zaten ölcüleri var ki 
(923 puan) tarafından
Canım benim kilerin ölçeği yok ☺️5litrelik yumuşatıcı. Kullanıyorum e de olan bu şişeye doldurdum ölçü fincan veya çay bardağı yaptim
0 oy
(421 puan) tarafından
Benim makinem de vestel canım annemle aynı yumuşatıcı aynı miktar koyuyoruz onunki miss gibi çıkıyp benimki çok az kokuyo bazen kokmuyo bilmiyorum makineyle markayla alakalı olabilir mi ama 
0 oy
(798 puan) tarafından
Bastakine deterjani ortadakine yumusaticiyi koyacan ben kiyaferlerin kirine gore deterjani ayarliyom

İlgili sorular

0 oy
24 cevap 1,397 göst.
0 oy
8 cevap 341 göst.
17 Nisan 2021 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
31 cevap 938 göst.
15 Mayıs 2021 Aile & Aşk kategorisinde Sudemm (69 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,474,070 soru

24,134,014 cevap