0 oy
875 göst.
Diğer kategorisinde (1,848 puan) tarafından

Kızlar vallahi ben bazen hatta çoğu zaman şok oluyorum. Resmen başlığa bütün içerik yazılmış gilgamis destanı gibi olmuş soru başlıklarını bile içeriği açıklayıcı olmamis diye kapatıyorlar vallahi bana bi gülme geliyor hafiften tanisyonum çıkıyor bas ağrısı oluyor:D

Daha ne yazsin ki kadin hatim mi indirsin cilt cilt kitap mi yazsin? Millet korkar oldu herkes ne yazacağını sasirmis durumda. Mesela aseren  girmesin yazmis kapatmislar:D ee içeriğinde ne oldugunu söyledikten sonra niye Aseren girmesin yazsin ki Allahim kafamda deli sorular iyice sacma bi hal almaya başladı buralar bacilarrr:woot:

17 Cevaplar

+1 oy
(3,278 puan) tarafından
Ay aradığım post ağzına sağlık canım Inan ben de arafta kalıyorum çoğu zaman
(1,848 puan) tarafından
Kiz ben acinca suclu oldum uygulamanın en dik başlısı durumuna düştüm
-Reklam-
0 oy
tarafından
Ay ay evet ya ben de sinir olmaya başladım dmin özellikle çok kapatıyo diğer editörler değil de 
(1,848 puan) tarafından
Offf valla gülelim mi ağlayalım mi bilemiyorum mantigim almiyor artik
tarafından
Sıkıldım iyice bu durumdan bazen post sahibine yazık diyorum
(1,848 puan) tarafından
Bide suçlu ben oldum :D post açtığım için.  Ilk defa bu konuda böyle bi post aciyorum artık baktığım için hemen böyle kullanıcılar olunca benimde tansiyonum çıkıyor oldu valla günah keçisi ben olamam :D ben herkesin söyleyip isteyip soylemedigini söyledim
tarafından
Kim suçladı ki seni
(1,848 puan) tarafından
Boşver canim ya önemli degil☺
0 oy
(30,124 puan) tarafından

Ah ah yaramızı deşme sultann:D

(1,848 puan) tarafından
Aseren girmesin yazmışlar kapanmış sebebi konunun içeriğini yazmıyormus ee ne yazacak sarma yaptım nefis oldu Aseren bakma mi diyecek :D
0 oy
(12,763 puan) tarafından

Artık aseren girmesin postu başlığı admin kapattığı için kapatıyoruz böyle post açmak yerine admine direk msj atsanız 

Şahsen bende böyle her şey isyan eden üyeler Bi tansiyonum çıkıyor kurallar söyleniyor oylama yapılıyor kabul oluyo sonra şu şöyle bu böyle ;)

tarafından
Naiflerden kim kaldi azoo :D sen ve benn
(12,763 puan) tarafından
Ahahahahah hah
(3,135 puan) tarafından
Azamelia admine geçen bir konu hakkında mesaj atmıştım ama dönüş yapılmadı. Ama burda çoğu insan hamile bazen yemek paylaşılıyor bazen yemek hakkında soru soruluyor. AŞEREN girmesin yazıldığında en azından girilmiyor bunda kötü birşey yok bence.
(12,763 puan) tarafından
Valla cnm benim ben sordum kapatma kararı alınmış
(3,135 puan) tarafından
Anladım canım yapacak birşey yok
0 oy
tarafından
Ay gerçekten ya bende sinir olmaya başladım 
(1,848 puan) tarafından
millete resmen uygulamanın  tadi kaçtı yürüyün gidin der gibi yapıyorlar
0 oy
(2,866 puan) tarafından

Aynen katılıyorum önceden daha iyiydi millet ne yazacağını sasirdi artık başlık yerine direk soru yazacaz:D

0 oy
(11,254 puan) tarafından
Kız öyle deme türkçe dersi görüyoruz ya malum okullar kapalı 
(1,848 puan) tarafından
Offf valla askeriye yeminle
0 oy
(2,266 puan) tarafından
Çok itici olmaya başladı bu durum 
(1,848 puan) tarafından
Bende bi dedim diye bütün kabak benim basima patladi memnun degilsek gidecekmisiz
(2,266 puan) tarafından
Bu şekilde davrandiklari sürece kendileri kaybedecekler. Takılma boşver..
tarafından
Kimin babasının yeri kim kimi nerden kovuyor anlamdm herkes haddini bilsin
(1,848 puan) tarafından
Ahmedim aynen kimse kimseyi kovamaz canim herkes kendi istegiyle gider isteğiyle gelir
tarafından
Yani burda bazılar kendini çok önemsiyor bu uygulamanın sahibi sanıyor iatedigi postu kapatıyor var mı byle bişi anldm
0 oy
(16,787 puan) tarafından
Başlık dediğin çok zor bişey değil ki alıp içeriği destan gibi başa yazmak da  yanlış uygun başlık içeriği ozetlese yeterli roman yazmaya gerek yok ki başlığa 

kizlarrr napacam 

Bakar mısınız yardım lütfen acill ve saçma içerikle alakasız olan başlıklar var kapatıyoruz onları az düzgün oldu sonra tekrar başladı bu sefer yine kapatmaya başladık. 
(1,848 puan) tarafından
Tamam da canim yorumlari bi oku kadin oğlunun odasinin resmini paylaşmış oglusumun odasi yazmis baslik hatali diye kapatmislar yani ne demeliydi oglumun odasindaki besige avizeye haliya oyuncaga vs bakin arkadaşlar diye tek tek yazacakmi yani? Odasi dedi mi tamam işte millet bunun nesini yanlış anlayacak. Daha bunun gibi birsürü akla mantığa sığmayan başlıklar hatali bulunuyor ben ve tüm üyeler şaşkınlık icinde bi ben cesaret ettim herhalde :D
0 oy
tarafından
Dün memlekette gidiyorjm diye post açtım kapatıldı.

Neden diye yazdım admine.

Burda soru soruluyormus yalnzca. 

Bakkala gitmek vs merak konusu değilmiş.

Peki dedim

Peki.
(2,266 puan) tarafından
Şaka gibi gerçekten
(1,848 puan) tarafından
Ahahah merve diyecektin kii memleketime gidiyorum acaba sag salim gidebilir miyim yüzdelikleri alalim diye tövbe yarabbim tövbe
0 oy
tarafından

Hislerime tercüman oldun teşekkürler :)<3

(1,848 puan) tarafından
Sizler de yazin admine biz böyle sustukca hiçbir şey değişmeyecek Aseren girmesin postuda yasaklanmis zaten
0 oy
(2,018 puan) tarafından
Sorma sorma :D geçen gun oglusumun odasi kizlar diye post actim postum kapatilmis :D yani sasirdim basliktan dolayi bide :D yazmisim oraya oglumun odasi diye acaba ne beklediler neyi anlamadilarda kapattilar :D
(2,018 puan) tarafından
Amaan cokta tın sanki kufur ettik keyifleri bilir ne diyim :D
(613 puan) tarafından
Cılkı Çıktı valla isyan gerek bunlara
(2,266 puan) tarafından
Isyan benimde aklımdan geçmedi değil de nasıl anlaşıp yapacağız :D
(1,848 puan) tarafından
Yani acaba oglusumun odasi deyince ne akillarina geliyordu kii tek tek şöyle mi yazacaktin kizlar oglumun odasinin besigine avizesine halisina oyuncagina duvarların rengine perdesine daha böyle herseyi saysan herhalde ancak içeriği anlatıyor diyecekler  : D
(2,018 puan) tarafından
Hahahahahah iyi güldüm yaa valla millet sasirmis artik :D
0 oy
(5,268 puan) tarafından
Valla cok sıkıldım artik bundan 
(1,848 puan) tarafından
Kim sıkılmadaki ama herkes susu yor
0 oy
(613 puan) tarafından

Vallahi Buranın da cılkı çıktı artık Yani bu durup durup bayanların postu kapatılacağına kadar  şu kadınların bölümüne giren pislik erkeklerin direk hesabını kapatsınlar Dün de bu adam birine yorum yapmıştı Bugün de post açmış yani böyle şeyler daha çok göz önünde bulunsa iyi olur mesela yeni bir şey gelse artık uygulamaya girmek için telefon onay kodu olsa biz burada her şeyimizi paylaşıyoruz kanamadan tut suyumuza kadar Doğuma kadar herşeyi  bir erkek buraya Bence bu kadar rahat girememeli:ermm:

0 oy
tarafından
Evet aynn onune gelen kapatıyor okuldamıyız anlamdm 
0 oy
(25,181 puan) tarafından
Hele geçen gün biri yazmış isim konusu ile ilgili diye ve o soru kapatılmıştı. Yanç daha başka nasıl açıklanabilir isimle ilgili işte hey Allahm yaa :D 
0 oy
tarafından
Valla o aşeren girmesin başlıkları da kapatıyorlar ya bende şaşırıyorum amaç zaten içeriği başlıkta vermemek canları çekmesin diye 

İlgili sorular

0 oy
27 cevap 882 göst.
0 oy
32 cevap 1,514 göst.
0 oy
2 cevap 425 göst.
9 Ekim 2020 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 382 göst.
31 Temmuz 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

Kategoriler