0 oy
449 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (50 puan) tarafından
kizlar bir yildan cokdur evliyim.. kecen sene  temmuzda evlendim   2 ay falan kaynanamgille kaldim.. kaynanamin bu ikinci kocasi ondan iki cocugu var.  birinci kocasindan 3 cocugu vardi.  benim kocam  birinci kocasindan.   3 aylik kaldim.sora kocam asgere goreve gidince bende annemgilde kaldim. zaten kaynanamin ikinci kocasi bizi evde istemiyordur   ne zaman cikib gidiceksiz burdan hep diyordu o yuzden  orda kalmadim. hamileydim o zaman.  simdide annemgildeydim  burda cogu insan kaynanasinin gelib gitmesinden bikmis.   benim kaynanam vallah benim kizim oldugunda  40 cikmamisdi geldi. simdi kizim  3 aylikdi     bir kere bile olsun gelmeyibdi.    kizim oldu  ikinci kocasi kizimi gormeye bile gelmedi.  kizi geldi gorumcen  kizima yakin bile getmedi. simdi kaynanam bana  gel koye torunumu goreyim diyor.  2 saatlik yol.  bende  gitmedim kocamada soyledim bunu.   anneside hic oturmemis gidib ogluna soylemis  gorev bitinxe gelin buraya diye.   bende  asla gitmem sen istersen git anneni gor dedim.  kocamda sen gitmezsen bende gitmem dedi.  sizce yanlismi yapdim.   beni sevmesin kaynanam ama torunu masum yavrum onu bile onemsemiyor ben  neden gideyimki ora..  siz ne yapardiniz

4 Cevaplar

+1 oy
tarafından
Evim ayrı yolum ayrı eşimi mutlu etmek için giderdim herhalde ölümlü dünya torununu görsün isterdim her ne kadar umursamaz olsada 
(50 puan) tarafından
kocasi beni istemiyor.. o evde kimse bizi istemiyor  kucuk erkek kardesi ben orda kaldigimda bu ev benim diye bagirmisdi hatda bana.       benden kac yas ufak ozde.  bikiyorum kocasi  ora gitmemizi istemiyor.    hemde kaynanamdan beklerdim torunuyla ilgilenmesini.   kocam gorevde onla bile ilgilenmiyir  hep oglunu benden sorusur.  oglumla konuustunmu bizi aramiyor nasil diye.  oysa oglu beni gunde 10 kez ariyor.
-Reklam-
0 oy
(908 puan) tarafından
Keşke gitseydin sonsuza kadar kalacak değilsin ya 1 2 gün kalır gelirdin
(50 puan) tarafından
yani kocasi istemiyor beni.  kocami.   hayvanlari var.   oyle hayvanlara bakiyorlar ellerini bile yikamiyorlar.    3 ay kaldim burnumdan getirdi   sacimi kurutma feniyle kurutuyordum hemen laf ediyordu bana   para yaziyor kocanmi parasin verecek diye
0 oy
(531 puan) tarafından
Belki oda mutlu değildir canım kocası yüzünden öyledir kötü düşünme ikinci evliliği ise aman asım çıkmasın diye hep susuyordur benim babaannem de öyleydi hala öyle ben doğum yaptım kocası bir saat izin vermiş ikinci evliliği ayakta tutmaya çalışıyor bir adım iki oldu birdaha olmasın diyor hrp babama hasret hep babaannem 
(50 puan) tarafından
kaynanamin ikinci kocasi birinci kocasinin kucuk kardesi
(531 puan) tarafından
Neden öyle bişey yapmış ki aileyi mi çok sevmiş anlamadım
(50 puan) tarafından
benim kaynanam kocasi olunce  qaynina kacmis.   benim kocamda buyunus asgere gitmis  sorada ailesini terk edib cikib gitmis.  annesinin oyle evlilik yapdigi icin.  birinci kocasindan olan cocuklari hepsi evsen ayrilmis zaten.
(50 puan) tarafından
iki kocasida. kendi kuzeni zaten.  kocamin oz amcasi    bu bizi istemeyen
(531 puan) tarafından
Durumlar baya karışıkmış canım amcası olucak sevebilir olabilir ama insan yeğenine bunu yapmaz
(50 puan) tarafından
evet..  o yuzden benim esim annesigiki terk etmis  gitmis burdan.  kac yil baska ulkede kalmis. sora bura    suruculuk    okumaik icin gelmis.  benimle tanisib evlendi yani.  12  il burda olmamus
(50 puan) tarafından
esimin kendi kiz kardesi evlenib ayrilmis  annesi kizina bile sahib cikmamis.  ikide erkek cocugiyla kendi kirada  calisiyor cocujlarda evde yalniz kaliyor.  annesi hic bakmiyor
(531 puan) tarafından
Sende eşine destek ol o zaman canım boşver torununu görmesin oda
(531 puan) tarafından
Kadında da varmış vicdansızlık
(50 puan) tarafından
kaynanam ikinci kocasindan olan cocuklarina daha duskun onemsiyor.  diger 3 cocugu  onemsiyor.. benimde zoruma gide  bu yani. kocam orda o kadar  zor girevde calisiyor.  bir kere olsun oglum ne ediyon aramaz sormaz  benden hep soruyor oglunu.  buda zoruma gidiyor  yani.
0 oy
tarafından
Belki eşi yüzünden mesafeli davranmak zorundadır iki saatlik yol Allah rızası için bile gidilir ben olsam giderdim ayrıca 3 aydır görmedi diyorsun benim kaynanam 8 ay oldu hala gelmedi görmeye boşver ölümlü dünya 
(50 puan) tarafından
haklisin ama  onlarin aile durumlari karisik bu ikinci kocasi benim  esimin kendi amcasi..  annesi  oz kocasinin kucuk kardesiyoe evlenmis sora.    vallah ben kocami cok sevsim gitdim evlendim dugun bile etmediler bana   esiminde maddi imkani kendisinin yokdu diye bende istemedimm onemli bulmadim.    annesi bana     altin bile almadi  yani hic bir sey yapmadi. kendim icin diyilde esime karsi o kadar soyuk tavfi varki.   simdide kizima karsi.
tarafından
Tamam işte zaten mesafeliymissiniz yılda iki üç kere gidip gelmenin bi zararı olmaz eşin hatrına git ne kadar soğuk olursa olsun anne sonuçta
(50 puan) tarafından
tamam canim.

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 294 göst.
0 oy
1 cevap 100 göst.
0 oy
18 cevap 904 göst.
7 Mayıs 2020 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 517 göst.
1 Aralık 2019 Diğer kategorisinde Çınarın Annesi Nur⚘ (24 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,477,325 soru

24,181,794 cevap

336,354 kullanıcı

...