kizlar bir yildan cokdur evliyim.. kecen sene temmuzda evlendim 2 ay falan kaynanamgille kaldim.. kaynanamin bu ikinci kocasi ondan iki cocugu var. birinci kocasindan 3 cocugu vardi. benim kocam birinci kocasindan. 3 aylik kaldim.sora kocam asgere goreve gidince bende annemgilde kaldim. zaten kaynanamin ikinci kocasi bizi evde istemiyordur ne zaman cikib gidiceksiz burdan hep diyordu o yuzden orda kalmadim. hamileydim o zaman. simdide annemgildeydim burda cogu insan kaynanasinin gelib gitmesinden bikmis. benim kaynanam vallah benim kizim oldugunda 40 cikmamisdi geldi. simdi kizim 3 aylikdi bir kere bile olsun gelmeyibdi. kizim oldu ikinci kocasi kizimi gormeye bile gelmedi. kizi geldi gorumcen kizima yakin bile getmedi. simdi kaynanam bana gel koye torunumu goreyim diyor. 2 saatlik yol. bende gitmedim kocamada soyledim bunu. anneside hic oturmemis gidib ogluna soylemis gorev bitinxe gelin buraya diye. bende asla gitmem sen istersen git anneni gor dedim. kocamda sen gitmezsen bende gitmem dedi. sizce yanlismi yapdim. beni sevmesin kaynanam ama torunu masum yavrum onu bile onemsemiyor ben neden gideyimki ora.. siz ne yapardiniz