0 oy
439 göst.
Diğer kategorisinde (758 puan) tarafından
Sorum başlıkta.. 

13 Cevaplar

0 oy
(2,849 puan) tarafından
Valla bnmki kalkiyo 4 kere falan kalkiyo 
(758 puan) tarafından
Benim deee
-Reklam-
0 oy
tarafından
Tabii ki öyle en az 5 kere uyanirdi oglum zaten annemde hep söylerdi emen bebek uyanır şikayet etme diye memeden kestikten sonra deliksiz uyumaya başladı 
tarafından
18 aylıkken kestim
(758 puan) tarafından
Nasıl bir yol izledin?
tarafından
Instagram da kozmik bakim diye bi sayfa var her ay  burçlara göre bi takvim hazırlıyor mesela ağustos ayında şu şu tarih ve saatlerde alışkanlıklarınızı bırakmak daha kolay olacaktır deneyin yahut tuvalet eğitimine başlayın yahut sigarayı bırakın bunun gibi bir-çok şey mesela detoks yapın saç kesimi günleri falan bi bak ordaki tarihe baktim öncelikle. Mesela 12 mart saat 2:30 ile 14 mart 4:40 arası memeden kesin diyordu. O tarihten bir hafta önce azaltmaya başladım gece ne zaman isterse verdim. Gündüz sadece üç ogün  verdim sabah öğle akşam. Sonra o dediğim tarihte sabah 8 de son kez emzirdim niyet ettim Allah'ım kolaylaştır diye dua ettim. Ve o andan sonra her istediğinde dikkatini dağıttım sürekli sevdiği yemekleri yaptim ac kalmamasına özen gösterdim hep kucagima aldim sevdim sık sık parfüm sıktım süt kokusu almasin diye. Gece uykusuna geçmeden biberonla süt verdim zaten emzik de alıyor. Iki gece uyanip ağladı. Kucagima alıp piş piş yaptim öptüm geri yatırdım üçüncü gün tamamen unutmuştu
(758 puan) tarafından
Ayy maşallah canım ama benim kız biberon da hiç içmedi alıştırmadım da
tarafından
Benim ki de memeden kesince biberon almaya başladı ondan önce suyu falan hep normal bardakla içerdi şimdi de öyle meyvesuyu çay herseyi bardakla içiyor sadece uyumadan bir biberon süt icip uyuyor
0 oy
(12,526 puan) tarafından
Bebeğe göre değişir bu. Doya doya emsin sıkıntı yok kalksın :) 
(3,135 puan) tarafından
2. Bebek kaç aylık canım daha yeniyse hemen kesme
(758 puan) tarafından
Daha 5 haftalık canım hemen kesmeyi düşünmüyorum da karnım büyümeye başladıktan sonra
(3,135 puan) tarafından
Yeniymiş canım hayırlı olsun. Benim de 5 haftalık doktoruma sordum kesmem gerekiyor mu diye 3 ay daha devam demişti.
(758 puan) tarafından
Aynen canım ben de devam etçem ama sonra kescem
(3,135 puan) tarafından
Hayırlısı olsun canım  o şekilde yapman daha iyi
0 oy
(1,469 puan) tarafından
Benimkide emiyor en fazla 5 en az 3 kere kalkıyor valla doğru bence 
(758 puan) tarafından
Ahah benim de aynı ya 8 aylık
(1,469 puan) tarafından
Bizde kolik te var kalktığında basıyor çığlığı valla
0 oy
(1,264 puan) tarafından
Bence var canım benim kızım sürekli meme agzinda olsun ister memeyu arıyor teyzemin kiziyla aynı aydalar onun bebegi 1 veya 2 kere kalkiyir canım 
(758 puan) tarafından
Ne olcek bu hal böyle ☺️☺️
(1,264 puan) tarafından
Biraz büyüsün memeden kesecem bu sıpayı sabah yorgunluktan yataktan kalkamiyorum
(758 puan) tarafından
Aynen canım ben de 4 ay kadar daha emzircem sonra kescem
0 oy
tarafından
Evet bnce var 2 yasina 1 ayi var gunde 10 kere bile kalktigi oluyor ama sorun etmiyorum sonucta bu gunler 1 kere yasaniyor doya doya emsin yavrum o saglikli olsun hic bi istegim yok baska buyumesine dayanamiyorum keske hep bole huysuz yaramaz kalsa.
(758 puan) tarafından
Evet canım öyle de benim 2.bebiş yolda. O yüzden bişeyler yapmam lazım
0 oy
tarafından
E tabiki öyle. Ama eğer sütten kesince biberon süte alışırsa yine kalkar. Ben kızımı 4 ay önce kestim artık kesintisiz uyuyo sabaha kadar. Arada uyanır hemen iki dk piş piş derim hemen dalar uykuya. 
(758 puan) tarafından
Ayy nerdeeee ben de yapabilsem
tarafından
Valla bende öyle diyordum hamile kaldım ilk aklıma kızım geldi nasıl sütten kesicem diye. Çünkü gece gündüz full meme ağzındaydı. Korkutmadan kestim sütü. Allah yardım etti sadece ilk gece zordu yani yavrum memiş diye ağladı bi bende çok kötü oldum :( ama salça sürdüğüm için oda emmedi bi daha dedim uf olmuş ama bişey olmaz dedim hep gülümsedim ki korkmasın gece rüyasına falan girer diye şükür korkmadı ama üzüldü şimdi hala gelir memiş öpiyim der öper sever gider :))
0 oy
(3,135 puan) tarafından
Bence bebek doya doya emerse çok sık kalkmaz herhalde. Nasıl bir süreç tam bilemiyorum. Kızımı ilk ay tek geceleri emzirebiliyordum çok küçük olduğu için her saat kalkardı. Ama bazen geceleri emzirdiğim zaman bir saat rahat emer bırakmaz istemez
(758 puan) tarafından
Ama işte gece doya doya emmiyor maksimum 3 dk. falan
(3,135 puan) tarafından
Sık sık uyanıyorsa ondan dolayıdır canım. Kendisi mi emmeyi bırakıyorsa tekrar vermeye çalış
0 oy
(11,247 puan) tarafından
Evet benim.kizim emerken çok kalkardı bıraktı kalkmıyor.cok şükür 
(758 puan) tarafından
Ne zaman kestin canım
(11,247 puan) tarafından
13 aylık falandı cnm
Ben kesmedim kendi kendine bıraktı
0 oy
tarafından
Benim kızım gece uyanmıyor gündüzde yapışık gibiyiz sürekli emiyor
0 oy
(15 puan) tarafından
Canım benimki emdigindede memeyi bıraktığında çok fark olmamıştı ikiz kizlarim 7 yaşında hala çoğu zaman birkere ikikere kalkarlar
0 oy
(16,469 puan) tarafından
Yoo benimki emerknde hic kalkmazdi emmeyi birakti gece yine kalkmaz hiç. 
0 oy
(5,344 puan) tarafından
Malesef var gece emzirmmdiğimde karnı doymadan uyuduğu için sık sık uyanırdı. Ama şimdi gündüz emziriyorum .gece 3 saatte bir mama veriyorum. Hiç uyanmiyor.

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 529 göst.
8 Nisan 2019 Diğer kategorisinde Nur grkn (63 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 173 göst.
18 Mart 2022 Aile & Aşk kategorisinde Bahtsizbedevi06 (377 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 351 göst.
0 oy
3 cevap 109 göst.
24 Ocak 2022 Aile & Aşk kategorisinde muallime.hanim (300 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,450,643 soru

23,820,083 cevap

318,269 kullanıcı

...