Instagram da kozmik bakim diye bi sayfa var her ay burçlara göre bi takvim hazırlıyor mesela ağustos ayında şu şu tarih ve saatlerde alışkanlıklarınızı bırakmak daha kolay olacaktır deneyin yahut tuvalet eğitimine başlayın yahut sigarayı bırakın bunun gibi bir-çok şey mesela detoks yapın saç kesimi günleri falan bi bak ordaki tarihe baktim öncelikle. Mesela 12 mart saat 2:30 ile 14 mart 4:40 arası memeden kesin diyordu. O tarihten bir hafta önce azaltmaya başladım gece ne zaman isterse verdim. Gündüz sadece üç ogün verdim sabah öğle akşam. Sonra o dediğim tarihte sabah 8 de son kez emzirdim niyet ettim Allah'ım kolaylaştır diye dua ettim. Ve o andan sonra her istediğinde dikkatini dağıttım sürekli sevdiği yemekleri yaptim ac kalmamasına özen gösterdim hep kucagima aldim sevdim sık sık parfüm sıktım süt kokusu almasin diye. Gece uykusuna geçmeden biberonla süt verdim zaten emzik de alıyor. Iki gece uyanip ağladı. Kucagima alıp piş piş yaptim öptüm geri yatırdım üçüncü gün tamamen unutmuştu