Eşimle bugün uzun bı aradan sonra oğlumu kendi anneme bırakıp gezmeye gittik eşim sordu annem telefonda ne dedi diye bende bin TL yatan parayı yolayacaktiniz ne oldu diye sordum kivirdi annen dedim başka şehirlerde yaşıyoruz aslen sinopluyuz ama biz Kocaeli'nde yaşıyoruz eşim dedi ki balık sezonu açıldığında 8 ay sinopa gidelim orda kalalım hep diğer iki oğluna baktı birazda bize baksınlar balıktan toplanan para ne kadar neler karıştırıyorlar malları kime veriyorlar diye bı takip edeyim dedi oraya gittiğimizde de sakın ağlama dik dur kendinden ödün verme onlar laf diyorsa sende söyle abimin karısı iş yapmıyorsa sende yapma dedi eltimden bahsediyor bende dedim ki o eve gitmem ben eltime hizmetçilik yapamam kusura bakma dedim o zaman boşanan abimde kalırız dedi zaten eve girmiyor teknede yatıyor dedi kendi annemin bize yaptıkları ev var ama merkez dışında balık avlamaya gideceği için arabada yok gece geri geleMez eve o yüzden kaynimda kalcaz sizce doğru bı karar mı bilmiyorum ben eşime Ankara'ya tasinalim dedim geldi kocaeline gidelim dedi geldi şimdi ben onun dediğini yapmazsam bana darilir mi
1,486,913 soru
24,308,104 cevap
344,564 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın