0 oy
516 göst.
Diğer kategorisinde (704 puan) tarafından
Kızlar 36. Haftaya girdik çok heyecanliyim günler hiç geçmiyorken nasıl bu zamanlara geldik bilmiyorum :) her boşluğa düştüğümde telefonu elime alip takvime bakiyorum içimden bir ses iki hafta içinde gelir diyor ama en geç tarih Eylül başı. Temizlik yapiyorum, henüz bebegimin dolabini düzenlemedim, buzluğa kışlık birşeyler atmak istiyorum firsat olmadi. Beni heyecan basıyor yaa :) siz neler yapiyorsunuz yada neler yaptiniz kaçıncı haftada geldi bebişleriniz

9 Cevaplar

0 oy
tarafından

Anca uyudum baska bisey yapmadim 

(704 puan) tarafından
Bende gece uyuyamiyorum gunduz uyuyorum :)
-Reklam-
0 oy
tarafından
Hafta 33 olcak nerdeyse ben sadece yatiyorum. 3 gundue mutfak dolabi siliyorum daha bitiremedim 5 adimlik mutdak yani buyuk de degil :D
(704 puan) tarafından
Hahaha bende gece uyuyamadigim için gündüz uykum geliyor bir saat uyuyorum bir saat temizlik yapiyorum sonra zaten yoruluyorum :)
0 oy
(864 puan) tarafından
Son zamanlar dinlendim  bilsem daha çok uyurdum :) bebek uyutmuyor çünkü 3 aylık oldu bende hergün takvime bakıyordum geçer mi geçer mi diye 38+5 de geldi minik oğlum inşallah sağ salim doğar annesi
(704 puan) tarafından
Amiiin :) sizinkinide Allah bağışlasın insaAllah
Ben gece uyuyamiyorum gündüz uyuyorum o yüzden temizlik aksıyor iki haftadir yapıyorum daha bitmedi :)
0 oy
(8,315 puan) tarafından
USG ye göre 37+2 de geldi yattım yuvarlandım gezdim tozdum baska da bir şey yapmadım :)
(704 puan) tarafından
Allah bağışlasın insaAllah :) benimkide sağlıcakla gelir inşallah
(8,315 puan) tarafından
Amiin inşallah en sağlıklı olanından rabbim nasip etsin çok güzel bir doğumun olur inşallah
(704 puan) tarafından
Amin amin Allah razi olsun haftaya çatı muayenesi olucam inşallah ondan sonra belli olacak herşey
0 oy
(2,039 puan) tarafından
İlk bebegim tersti 38 haftalikken doktorum izine çıktı dogmazsa 2 hafta sonra görüşürüz demişti eşim akşam sabah eli kulağında bekledi ama Bn dogmiycak bekleme dedim öylede oldu 40+3te sezeryan oldum ikincide eşime sürekli alışverişi tamamlayalım çantamı hazırlıyım erken gelecek dedim 36 haftalikken doktora gittim 2 hafta sonraya gün verdi ama 2 gün sonra doğum oldu
(613 puan) tarafından
36 da küvese girdi mi cane
(2,039 puan) tarafından
Yok girmedi şükür kilosu gelişimi iyiydi cigerlerinde az bi hirilti vardı sadece onuda emerek attı
(613 puan) tarafından
Kilosu nekadardi canim  benm 28+3 Kilosu 1 200 gram ıyimi
(2,039 puan) tarafından
3300 ve 50 cm. doğdu canım 2 gün önce kontrole gittiğimde 2950 gramdi 2 günde 350 gram almıştı
(704 puan) tarafından
Allah bağışlasın canim ❤️
0 oy
(3,701 puan) tarafından
Bol bol yürüyüş yaptim son zamanlarda hiç uyumadım hatta 5 6 7 sürekli o civarlarda kalktım Bi ara hissetttim geleceğini evi toplamaya temizlemeye başladım ikiside 39 geldi 
(704 puan) tarafından
Allah bağışlasın canim bende geceleri uyuyamıyorum gündüz uyumaya çalışıyorum ama aklim hep başka şeylerde olduğu için keyif almiyorum uyumaktan
(3,701 puan) tarafından
Son zamanlarda zaten ne yaparsan yap uyku olmuyor rahat edemiyon Rabbım Bi avazda kurtarsın
(704 puan) tarafından
Amin Allah razı olsun çok teşekkür ederim
0 oy
(834 puan) tarafından

Oğlum tam 40+0 da geldi. Ben tam 36. Haftalıkken kuyruk sokumu kırığım olduğu için sonra zorlanırım diye eşyalarını yıkayıp ütüleyip hastane çantamızı hazırlamıştım. 

<3dolaba da 38 haftalıkken tepsi börekler açıp koymuştum poğaça filan ve et-tavuk sularımı yenilemiştim. Onun dışında bişeye gerek yok. Ama brnimki yaza geldipi içindi. Mesela eylül ayında oğlum 3 aylıktı ve dediğin gibi kışlık konserveler ve turşular kurmuştum baya zorlanmıştım ama bütün kış rahat etmiştim şükür.  O zaman domates sos, menemen, fasulye konservelemiştim. Bir de kırmızı biber alıp onu közleyip konservelemiştim.  Turşu olarak da kornişon ve fasulye turşusu kurmuştum. Çok yorulmuştum 3 gün sırtım belim ağrıdı ama bütün kışı çıkarttık elhamdülillah onunla. Şimdi yine eylül geliyor :D oğlum 14 aylık olcak  ben de 5 aylık hamileyim tekrardan. Ocakda doğum var nasipse. Yine kışa hazırlanıp kışı karıncalar gibi rahat geçirmek istiyom :angel:

(704 puan) tarafından
Annemle kayinvalidem bu sene bişey yapma dediler kışlıklari onlar yapacak insaAllah. Bende sarma börek kurabiye köfte vs yapıp buzluğa atmak istiyorum bebek doğduktan sonra zorlanmayayim diye :)
0 oy
(2,080 puan) tarafından
Oo başla canım hiç belli olmaz 36 dan itibaren her hamile doğuma hazır olmalı bende 34+3 günlüğüm kızıma hamileyim oğlum 37+2 de doğunca bunada ne olur ne olmaz diye işlerimi hallediyorum bizim herşeyimiz hazır geçen cuma kışlık menemen türlüde yaptım bu hafta yine azıcık alıp yapma planım var bakalım valizimizide dün hazırladım benimde tek halılarıma bu hafta yıkamsya vereceğim bırde misafir yatak yorgan yastıklarımi havalandıracagm çarşaflarım nevresimlerim temiz ama bı daha elden geçirip yikayacagim annemler gelecek doğuma memleketten Allah izin verirse ama sana tavsiyem biran önce hallet ne olur ne olmaz :)))
(704 puan) tarafından
Benim hastane çantası vs hazir ama dolabini düzenlemedim bir haftalık daha işim var :) inşallah yaparım bir an önce ama çok heyecanliyim her an herşey olabilir :)
0 oy
(41 puan) tarafından
Canmm bizde bugün 36 haftalik olduk bende bebeğimin dolabı icin yarin hazırlıklara başlayacağım inşallah:)
(704 puan) tarafından
Bende yarin başlıyorum inşallah sağlıkla aliriz kucağımıza:)

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 144 göst.
5 Eylül 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde misafir tarafından soruldu
+1 oy
9 cevap 282 göst.
16 Ocak 2025 Diğer kategorisinde RS37477 (7,058 puan) tarafından soruldu
0 oy
22 cevap 392 göst.
15 Mayıs 2023 Diğer kategorisinde sebnem77 (1,121 puan) tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 192 göst.