0 oy
349 göst.
Aile & Aşk kategorisinde tarafından
tarafından kapalı
Borca girmekten çok korkuyor maaşı iyi buna rağmen korkuyor ya bana bişey olursa nasıl ödersiniz diyo falan canımı sıkıyor Allah korusun diyorum sürekli böyle konuşuyor borç yapmadan biseyler sahip olamayız hep kirada mi oturacagiz anlamıyorum bu sebeple tartışmak saçma mi sizce kendisi sorumluluk sahibi biri kesinlikle benden kızından hicbirseyi esirgemez evine bağlı sadıktır ama bu huyu var hiç borç sevmez ben sanki borcu çok mu seviyorum ama biseylere sahip olmak için mecburuz haksız mıyım
notu ile kapatıldı: Lütfen soru başlığını içeriğe uygun şekilde yazalım.

1 cevap

0 oy
(627 puan) tarafından
Bende borç sevmiyorum emin ol eşime çok kızıyorum kredi ile araba aldı aylık 5 bin veriyoruz istediğim gibi harcayamiyorum borca soktu die kızıyorum kuzum birikim yapın sizde borca ne gerek var
tarafından
Oturduğum eve 1500 veriyorum onun yerine kendi evimi öderim mantıksız mi
tarafından
Birikim yapilmiyor ama bu devirde. Yatirim yaparken kenara para koyarken bile artik millet kredi cekiyor onu oyle oduyor birikn yapmis gini oluyr krediyi odemek mecbur ama o parayi bir koyuyorsun iki koyuyorsun uçup gidiyor. Bende hic sevemem ilk once borc ve cocugumun ihtyaclarim diyorum  yemek falan onemli değil derim. Ama borc yapmadan da bişey alamiyorsun bu devirde
(627 puan) tarafından
Kuzum haklısın ama  insan borcu olunca sınırı bozuluyor eşime çok kızıyorum
(627 puan) tarafından
1500 kirada az değilmiş haklısın
tarafından
Ahhh şu borçlar.. Zaman öyle kötü ki insana çaresizlikten ne yapacağını bilemiyor
-Reklam-

İlgili sorular

0 oy
13 cevap 1,384 göst.
26 Şubat 2020 Aile & Aşk kategorisinde masalım0435 (50 puan) tarafından soruldu
0 oy
13 cevap 1,400 göst.
20 Temmuz 2021 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 282 göst.
20 Şubat 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy