0 oy
492 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (107 puan) tarafından
Kizlar merak ettim bebeklerinizin bakimi kacinci aydan sonra daha kolay olmaya basladi uykusu oyalanmasi vs?

15 Cevaplar

+2 oy
tarafından
Git gide zorlaşıyor kıpırdak fare yerinde durmuyor bezin bile zor bağlıyorum habire kalkmak istiyor 
tarafından
Bu yoruma imzami atiyorum :)
(945 puan) tarafından
Bende kaşe bastım daha 6 aylık ama kıpır kıpır sagolsun:)
tarafından
Aynen büyüdükçe kolaylaşıyor falan yok öyle dünya aksine daha zor oluyor bence tamam yemeğini yedirmiyorsun altını açmıyorsun ama onlar bitiyor başka şeyler başlıyor
-Reklam-
0 oy
(12,763 puan) tarafından
Hiç kolay olmadı daha zor oluyor büyüdükçe en kolay meme kesip wc gidip gelebilecek yemeği kendi yiyecek yani bence 4 yaş VS 
0 oy
(2,583 puan) tarafından
1 yasinda olcak gun gectikce daha zorlasiyo :(
0 oy
(45,024 puan) tarafından

Hic bir zaman:woot:

0 oy
tarafından
buçuk yassssss
0 oy
tarafından

4  5 aydan sonra daha rahat tutuyorsun fln ama bakım hep zor valla :ermm:

(107 puan) tarafından
Aynen canim zorluk bitmiyo
0 oy
(25,181 puan) tarafından
1 bucuk aydan sonra çok şükür. Zaten daha 3 aylıgız o bizim en iyi arkadaşımız neşemiz hiç canımız sıkılmıyo:D 
(107 puan) tarafından
Masallah canim sıkılmaya fırsat vermiyolar zaten dimi hehehe :)
(25,181 puan) tarafından
Aynen uyanık oldugunda hep oyun eğlence gezme :)
0 oy
tarafından

İnanın bana en zoru ER GEN LİK

Küçükken hiç zor değilmiş onu anladım ben :)
(107 puan) tarafından
Allah kolaylik versin canim benim. Valla benim bebiste ergen gibi cok asabi sinirli :D
0 oy
(528 puan) tarafından
Bilemedim hep bisey cikiyo çünkü. Her yasi farkli olucak galiba. Daha 5 aylığiz
(107 puan) tarafından
Aynen canim yaa hic bitmiyo valla 2 yasa kadar dis cikartmiyormus bebekler 2 yastan sonrada 2 yas sendromuna giriolarmis. Her türlü huysuzlancaklar yani :)
(528 puan) tarafından
Napalim bizde anamiza oyle dert olmuştuk yokluk zmaanlarinda biz bolluk zamanindayiz halledicez inanmaya calisiyorum:))
0 oy
(2,047 puan) tarafından
6.ayından snra daha kolaydı tabiki neden ağladıgını öğreniyorsun falan, uyku için diş falan giriyor araya 3 yasa kadar uykuyu unut, yine 3 yasa kadar tek basına oynamasını bekleme gelişimsel olarak yanlarında birini istiyorlar ama bazen sevdikleri oyuncaklarla oyalanıyorlar evde bi kardea abla abi varsa süper tabi veya kuzenler de oyalama iyi oluyo
(107 puan) tarafından
Daha uzun bir yolumuz var ozaman canim 3 yaşa kadar :) neyse saglikla büyüsünlerde gerisi sorun degil
0 oy
tarafından
Büyüdükçe zorlaşıyor canım aklı eeinnceye dek
(107 puan) tarafından
Valla banada oyle geldi canim buyudukce zor
tarafından
Aynen canım aynen
0 oy
tarafından

3.aydan sonra zorlamaya başladı önceden daha kolaydı emiyo emiyo uyuyordu :D

(107 puan) tarafından
Benimki kolikti canim ya dogdu dogali aglama krizleriydi :)
tarafından
Şimdi nasıl
0 oy
tarafından
Vallahi canım ilk doğduğu aylarla 7-8 aylık olduğu aylar kesinlikle kıyaslanamaz şu anda oğlum 8 aylık bebek kıpır kıpır yerinde durmuyor artık koltuklardan tutunup yürümeyi de öğrendi En azından ilk doğduğu zamanlar beşiğine koyuyorsun yatıyor uyuyor zaten vaktinin büyük çoğunluğunu uyumakla geçiriyor şu anda uyutmakta zor sürekli oyun oynamak istiyor Sürekli elinden tutup yürütme mi istiyor Sürekli kucakta durmak istiyor sürekli ilgi istiyor ev işini yapmayı eşim evde olmadığı zamanlar yemek yapmayı bile beceremiyorum Çünkü uykuları da çok az hiperaktif bir çocuk maksimum yarım saat 40 dakika gibi uykuları var onda da zaten Yemek mi yiyeceksin su mi içeceksin Tuvalete mi gideceksin şaşırıyor insan her tabii her bebek aynı değildir Bazı arkadaşların bebeklerini gündüzleri yatırıyorlar bir buçuk iki saat uzun uzun uyuyor bebekleri benimki öyle değil maalesef
(107 puan) tarafından
Benimm bebiste uykuyu sevmiyo canim hele gece uykulari cok uyaniyo
tarafından
Dün gece saydım kaç kere kalktığını allah seni inanırsın 20 kere kalktım son 1 aydır anamdan emziğin süt burnumdan geldi bir yandan ev taşıyoruz bir yandan çocuk uyumuyor takatim kalmadı artık
(107 puan) tarafından
Offf canim valla cok zor uyumayan bebek Rabbim tez zamanda düzenli uykular versin bebeklerimize. Dinlenicek firsat olmuyo geceye uyuyamayinca tükeniyo insan
tarafından
Aynen oyle gündüz zaten bir yandan çocuk bir yandan evin işi bitmek bilmiyor gece de dinlenemiyorum çok zor
0 oy
tarafından
1 yasından sonra canım 
(107 puan) tarafından
Insallah canim ya gece uykularimiz hep sorunlu
tarafından
11 ay cektım bend canim uyku egıtımı verince rahatladım malesef egıtım sart Baska turlu olmuyor
(107 puan) tarafından
Nasil verdin egitimi canim
tarafından
Irlamdalı anne Esra hanım dan destek alarak canim kendim olmadı yanlıs verince ileri de sıkıntı oluyor diyorlar bu sekılde 21 gun program yaptık verdım kendı odasında kendi yatagın da uyuyor
(107 puan) tarafından
Masallah canim ne guzel
0 oy
tarafından
Valla git gide zorlaşıyor kolaylaşmıyor ::)))
(107 puan) tarafından
Yandik valla :D saglikla büyüsunlerde napalim azicik yıprancaz :)

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 103 göst.
0 oy
14 cevap 363 göst.
25 Ağustos 2021 Diğer kategorisinde Esme42 (57 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 580 göst.
21 Mayıs 2021 Alışveriş-Hediye kategorisinde Zbasmmr (940 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 455 göst.
4 Haziran 2020 Diğer kategorisinde Selmaaa❤ (4,098 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,474,645 soru

24,142,179 cevap

334,533 kullanıcı

...