0 oy
1,597 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (770 puan) tarafından

Kızlar göğsümde şişlik var diye doktorum bunu verdi süte geçmicdğini söyledi fakat reçetede sütr geçer diyo acaba yanlış mı verdi bide sabah akşam 1 er kere dedi ama ilacın üstünde 12 saat ara ile 1 er defa yemek başında diyo antibiyotik yazicam demişti

image

7 Cevaplar

0 oy
tarafından
Bu antibiyotik  zaten ben dışın agridigi  için kullanıyorum suan ama emziriyorsan  sikinti
-Reklam-
0 oy
tarafından
Ben canim solugu acil de 4 serumla hava tupu agzımda olarak gecırdım bunu ıctıkrwn sokra ama benim sorunum amoksısılın grubıma alerjim olmasıydı yoksa ıc 
tarafından
Sunu da soylım eger cocugun da amoksısılın grubuna alerjı varsa sutun den ona gecer canim bende de oglum da da vardı ama ben bıldıgın alerjim yuzunden ölümden dondum ksumassam zehırlemeıstı
(770 puan) tarafından
Anladım canım benim öyle bişiyim  yok heralde bilmiyodum varsada çok ts ilaç kullanan biri değilim ama inşallah bende öyle bi etki yapmaz  rabbim şifa versin inşallah geçmiş olsun canım
tarafından
Bebegıne de dikkat et canım ama mastıt ıcın bunu veriyorlar hepsı hata yapmaz herhalde site karıs da vermezler diye umuyorum.. Sagol canim amin ❤️
(770 puan) tarafından
Anladım canım sağolasın bilgilendirdigin için ❤
tarafından
Rica ederim canım ne demek❤️
0 oy
tarafından
Mastit için verdi heralde. Doktor dediyse cok da sorgulama. Bi günlük kullanılsa emzirme derim ama bitene kadar içmen gerekir. İllaki az da olsa gecer
(770 puan) tarafından
Evet mastit için verdi canım. Evet bende o yüzden kararsız kaldım ama sorun kanallarda olduğu için ne içsem bence geçicek süte diye düşünüyorum
0 oy
tarafından

Sabah akşam Zaten 12 saat ara oluyor günde bir defa deseydi 24 saat olurdu ;)ilaç hakkında bilgim yok 

(770 puan) tarafından
Doğru yaa :D haklisin
0 oy
tarafından
İlaçların hepsinde emzikli kadınlar içmesin diye yazıyor doktorlar etki etmez diyor. Apse oldu ve 40 a yakın 3 çeşit antibiyotik kullandım kimi ağızdan kimi sabah akşam iğne olarak kullandım genel cerrah yazdı. O sıra emziriyordum 2 gün ishal oldu kızım sonra düzeldi. Çokça su içiyordum 
(770 puan) tarafından
Apsedenmi kaynaklı acaba yoksa mastittemi öyle oluyo ya korkuyorum apse olmasından
tarafından
Doktora sormadan bilemezsin canım ultrasona bakıp anlayan var direk memeyi görüp anlayan var
(770 puan) tarafından
Anladım canım ultrason randevum var bakalım ne dicekler inşallah kötü değildir sonuç sağolasın yardımın için allah razı olsun :)
tarafından
Umarım iyi sonuç alırsın ben hala çekiyorum :) cs ederim canım sendende razı olsun
(770 puan) tarafından
Sağolasın canım rabbim sana da şifa versin inşallah cümlemize:)
0 oy
tarafından
Antibiyotik zaten bu sabah akşam içince 12 saatte bir oluyor ben bu ilacı hiç sevmiyorum hep mantar yapıyor bende 
(770 puan) tarafından
Ciddimisin yaa :( bir ata yakın kullanıcam bende inşallah bana o etkiyi yapmaz çok kötü bi ilaç heralde herkes şikayetçi
0 oy
(91 puan) tarafından
Bnim doktorum diş apsesine yazmisti bunu cocugun kac aylik
(770 puan) tarafından
2 aylık canım.
(91 puan) tarafından
Doktor yazdıysa sıkıntı olmaz canim iç bence çünkü benim bebeğimde 4 aylikti bu ilaci kullanmami soylediginde
(770 puan) tarafından
Anladım canım teşekkür ederim kullanıyorum zaten artık tevekkül ettim bakalım

İlgili sorular

+1 oy
3 cevap 297 göst.
27 Şubat 2025 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Ogullariminkralices (140 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 303 göst.
14 Ağustos 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Sinem2222 (31 puan) tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 92 göst.
0 oy
3 cevap 319 göst.
16 Haziran 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde kbramm27 (374 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,475,111 soru

24,149,486 cevap

334,835 kullanıcı

...