0 oy
570 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (11 puan) tarafından
Kizlar kaynanamin yanina dogumumdan beri gitmiyorum dogrumu yapiyorum.bilemedim 

Kaynanam benim kapanmami istedi ben istemedim ogluna kiz bakmays basladi oglum senle evlenmeseydi bunu alcaktik hee gittigimde bunu soyluyordu birsey demedim esimin annesi dedim sustum hamile oldugumu ogrendim kadin bana dusuk yaptirmak icin elinden geleni yapti resmen istemedigini belli ediyirdu baskasinin agziyla namusuma laf atma sen benim kizim degilsin olamazsin benim kizim var gelinimsin demeler dogumdan sonra torunumu gormek istiyorum diyor 1 defa gosterdim dahada yanina gitmedim dogrumu yapiyorum bilemedim

10 Cevaplar

+1 oy
(415 puan) tarafından
Valla bu platformdaki kayınvalideleri okudukça kendi halime şükredip kayınvalideme sempati beslemeye başladım.
-Reklam-
0 oy
(13,307 puan) tarafından
Ya aslında çok doğru değil yine de babaanne ama çok saygısızlık yapmış o da. Halletmiş sayılır. Önemli olan eşinin tavrı sana destekse problem yok. 
(11 puan) tarafından
Kiz ne destegi annesini kolluyor sekeri var tansiyonu var birsey deme diyor
(13,307 puan) tarafından
Oldu canım deseydin evliyken kız bakıp düşük olsa sevinecek insan. Bence eşin de annedir diyor. Boşver gitme en iyisi.
0 oy
tarafından
Cok dogru yapiyosun, ölse cenazesine gitmem ben boyle insanin. Ne demek dusuk yaotirmaya calismak ne demek bu kizlari alicaktim ogluma demek pislige bak
0 oy
(948 puan) tarafından
 zorla güzellik olmaz kesinlikle kalp istiyecej öyle kapancajsin zorla kapatmak ne yaaa her neyse kuzum o büyük hatalar yapmış olabilir ama iki günlük dünya bırak torununu sevsin büyüklük sende kalsın ilrde pişman olcak tek kişi o olur Emin ol ☺️
0 oy
tarafından
Eşinle bu mesele aranizda sorun olmuyorsa gösterme boşver başından istem3mis zaten torununu 
0 oy
(1,165 puan) tarafından

Aklıma gelen bı ayeti paylaşmak istedim

İyilikle kötülük bir olmaz. Sen kötülüğe iyiliğin en güzeliyle karşılık ver. Bir de bakarsın ki, seninle arasında düşmanlık bulunan kimse sanki sıcak bir dost oluvermiştir. Fussilet süresi 34. Ayet.

Bence kayinvalidenizin cahilce tavırlarına olgunlukla yaklasirsan kazanan mutlaka sen olursun

(11 puan) tarafından
Kaynanamla iyi anlasmaya calisiyorum olmuyor kapali namazinda niyazinda bana dedigi acik kadinlar cehennemde yancak kapililar cenettlik oglumuda cehenneme yolliycaksin kendi cevresinden halen kiz bakmaya devam ediyor alttan aldikca kendinden uzaklastiriyor
(1,165 puan) tarafından
Allah ıslah etsin sizin yanlış yaptığınızı düşünse bile sizi isindirmak yerine soğutmayı tercih etmiş malesef dinimizde olmmasi gereken çok cahilane davranislar. Rabbim yardımcınız olsun.
0 oy
(8,061 puan) tarafından
Evet zaten kızın değilim gelininim benim bi annem var zaten derdim 
0 oy
(7,931 puan) tarafından
Kaynanan bunları yaparken eşin nağıyordu tepkisi ne oldu.Bence asla görüşme
0 oy
(549 puan) tarafından
Snn yerinde olsam bnde gitmezdim 
0 oy
(4,959 puan) tarafından
Çok kötü ya ne biçim laflar bunlar.. 1 kere görmüş çok bile