Ya kizlar inanin cok kotuyum nasil toparliycam bilmiyorum 36 haftalik hamileyim esim yurt disinda 2 yasinda bir kizim var bilen bilir konuya geliyim dogum zamanim yaklastigi icin 15 yasindaki kiz kardesim benle kaliyo aksam yemek yerken atistik kavga buyudukce buyudu ben zaten sinir hastasiyim ilac kullaniyodum birakmak zorunda kaldim o bana karsilik verince kendimi tutamadim kesinlikle ofke kontrolum yok cok kotu sozler ettim sonra kriz gecirdim sinirimden pismanligimdan evden bile kovmusum o anda cogunu zaten hatirlamiyorum sonra aglama krizine girdim daha yeni kendime geldim sacimi falan kesmisim hatta belime kadardi saclarim ne ara yaptim hatirlamiyorum kardesimle duzelttik hallettik o halde beni gorunce oda cok uzuldu ikimizde ozur diledik ama gece bu saat oldu hala aklimdan cikmiyo ben bu sekilde iyi bir anne olabilecek miyim 2 yavruma diye dusunmeye bile basladim desteginize ihtiyacim var bana akil verin
Doğumdan sonra ilaç tedavine tekrar başla sakın ihmal etme ((
Kuzum senin açıl bir piskoloji doktoruna gorunmen gerekir benim annem sinir hastasıydı başımızı duvardan duvara vururdu çünkü kadın gözü hiçbir şey görmüyordu halinden o kadar çok iyi anlıyorum ki şimdi ben sinir hastası olmuşum gerçekten çok zor bir durum Allah yarmicimiz olsun inşallah
Seni anlıyorum ama sen bi annesin kendine hakim olmalısın kardeşine de çok üzüldüm sana da üzülüyorum tabi ki bak canım doğumdan sonra tedavi ye başla benim annemde sinir hastası gerçekten çok çektik hepimiz hala da çekiyoruz kucucuktum ben ya hiç unutmuyorum ne hallerini gördüm yüzüne vuruyordu saçını çekiyordu eline ne geçerse kafasına vuruyordu bi kere hiç unutmam süpürgenin fişini boynuna doladı zor çıkardım küçük ellerimle yardım istemeye gideyim derken bayılmışım etkisi kaldı bende psikolojik olarak yüksek sese gelemiyorum takıntılarım da var çocukların için iyi ol canım allah yardımcın olsun
1,490,134 soru
24,353,770 cevap
346,621 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın