0 oy
568 göst.
Aile & Aşk kategorisinde tarafından
Eşim dün gece sabaha kadar çalıştı sabah geldi yattı dinlendi şimdi arkadaşını aradı tamam gelcem birazdan dedi nereye dedim depoya iş mi var yok oturcaz dedi hiç istemiyorum gitmesini çünkü abisi orda akrabalarıyla oturuyo sürekli eltim şikayet ediyodu gece 3-4 gibi geliyo diye kahve alışkanlığı vardı kapandı kurtuldum sonra pastane var akrabalarının oraya alışmıştı bi ara her gün oradaydı bıraktı sonra iş yerinde akrabalarıyla toplanıp oturıyıdu en son büyük abisine söyledim bizi seviyorsanız çağırmayın evli bu adam sen bekarsın ama onun evde karısı çocuğu var diye ondan sonra kesildi bi ara eltimin babasıyla çok yakındı sürekli oradaydı en son eltimle tartıştık başka bi mevzudan ordan da kurtuldu şimdi depoya alışacak ne yapcam ben bu adamı?

5 Cevaplar

0 oy
(30,262 puan) tarafından

Karşına alip adam akıllı konuşacan anlayacagi dilden..

tarafından
Onunla konuştuğum kadar duvarla konuşsam duvar dile gelir haklısın canım bi daha yapmıycam söz veriyorum derdi
-Reklam-
0 oy
tarafından
Gece eve alma kapıyı kitle açmada uyuyo duymamış gibi yap kapıda kalsın 
tarafından
:D kız ev kira ödemek zor olacak
tarafından
Mühendis anne huyunu biliyorsan açma o zaman kapıyı
tarafından
Kıramaz kapıyı kız o kadar da değil telefonla arar sessize al zile basar kapıyı çalar açma yatsın kapıda
tarafından
Biliyorum canım açmıcam zaten geç gelirse. Saat 12 ye yaklaşınca mesaj atarım şu dakika içinde evde olmazsan gelme kapıyı açmıcam diye gelir zaten gelmezse kapı duvar
tarafından
Öyle canım kıramaz şimdi konu komşudan utanır
0 oy
(2,203 puan) tarafından

Sizin bazen postlara verdiğiniz cevaplara denk geliyorum gayet güzel güzel anlatabilirsiniz sizi kırmayacağına eminim yazım tarzınız öyle şuan bile derdinizi nasıl tatlı anlatmışsınız :)

tarafından
Ay canım benim teşekkür ederim konuştum kuzum kaç defa gitme diye ama işte ona konuşacağına duvara konuşsam duvar dile gelir haklısın canım bi daha yapmıycam söz veriyorum derdi
0 oy
tarafından
Kötü alışkanlıkları yoksa cok ta sıkıntı yapma canım bide çok sık mi çıkıyor dışarı 
tarafından
Her gün dışarda ya kafayı yicem.. Kötü alışkanlığı yok sadece sigara var ama akrabalarında her şey var hap alkol vs yani o yüzden istemiyorum
tarafından
O zaman sen kendini deliliğe ver bi cinnet çıkar hergun hergun de olmaz
tarafından
Bi kere geçirdim o şekilde saçımı başımı yoldum bağırdım çağırdım ama bi süre etkisi oldu sonra yşne aynı.
tarafından
Allah akıl fikir versin eşine bacım
tarafından
Amin inşallah Allah razı olsun canım
0 oy
tarafından
Kapıyı kilitle açma aklı başına gelsin
tarafından
Saat vericem o saate kadar gelmezse öyle yapıcam
tarafından
Kesinlikle benm eşim her gün çıksa varya kıyameti koparırım ama çok şükür öyle bir huyu yok hiç evden çıkmaz işten hariç bazen gidiyor arkadaşlarının yanına oda hakkı
tarafından
Ben de öyle yaptım ama işe yaramadı pek hatta ayrıldım bile boşanma davası açacaktım söz verdi evi bile mahallesine uzak anneme yakın tuttu o şekilde inandım salaklık yapmışım
tarafından
Gene al karşına bi güzel konuş inşallah düzelir

İlgili sorular

+1 oy
16 cevap 499 göst.
16 Ocak 2025 Diğer kategorisinde Berivan maral (165 puan) tarafından soruldu
+3 oy
8 cevap 596 göst.
5 Ocak 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
+1 oy
16 cevap 610 göst.
27 Kasım 2023 Diğer kategorisinde Kelebekkm34 (1,368 puan) tarafından soruldu