0 oy
873 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde tarafından
düzenlendi

image

Kizlar selam. Bebeğim 1.5 aylik kalça usg cekildi. Guzel dedi ama bir ay boyunca cift kat bez tak kalça gelişimi daha iyi olur dedi doktor. Bende bi sorunmu var sonuçta o yuzden mi bole yapmalıyım dedim. Hayir sorun yok dedi kalca gelişimidaha gzl olur dedi. Doktoru böyle soleyen varmi hic yoksa bi banami soyledi acaba 

12 Cevaplar

0 oy
tarafından
Kalça çıkıklığı olmadığı sürece cift kat bez bağlandığını hiç duymadım canım 
-Reklam-
0 oy
tarafından
Ilk defa duydum sonuclari bide baska bi dr goster bi sicakta niye eziyet etcen ki bebege 2 bezle ben kalca cikikligi olmadan takilmaz die biliyorum
tarafından
Usg yi ekledim resim
tarafından
Ben anlamiyorum kuzum ama sonuclati normal yaziyo hep
tarafından
Usg yi çeken doktorda normal dedi sonra yukari cocuk doktorunada gosterdm oda normal dedi ama iste cift kat bagla dedi genede. Tsk ederm cevap verdigin icin
0 oy
(25,181 puan) tarafından
Ne alaka bir sorun yoksa niye çift kat bağlayasın bizde de sorun çıkmadı hiç öyle bşy demeedi başka doktora göster bence sonucu 
tarafından
Usg yi çeken doktorda normal dedi sonra yukari cocuk doktorunada gosterdm oda normal dedi ama iste cift kat bagla dedi genede
(25,181 puan) tarafından
Bağlama cnm boş yere neden bağlıcaksın yazık o cocugada
tarafından
Evet bende takmadim iste ama genede bi burayada soriyim dedim tsk ederim
0 oy
tarafından
Biz 60 günlükken cektşrdik bize hiç bagla demedi çift kat
tarafından
Tamam tşk ederim
tarafından
Rica ederim canım
0 oy
(7,094 puan) tarafından
Bir sorun yoksa niye bagliycaksin ki ben oyle bisiy hic duymadim daha once valla 
tarafından
Tamam teşekkür ederim
0 oy
(291 puan) tarafından
Canım kalçası tam yerine oturmadığı için çift bez kullandım bir ay düzeldi sonra 
tarafından
Yani sonuçlar iyiyken mi kullandirdi sizede
(291 puan) tarafından
Sonucun 60 üzerinde olması gerekli dedi benim bebeğimin kalçası 58 di o yüzden kullandım
0 oy
(2,203 puan) tarafından
Alfa açısı 60 beta açısı 55 tıp 1a normal kalça ile uyumludur yazıyor bizimkinde ama sizin attığınızda matur olarak değerlendirilmiştir diyor.. matur gelisimi tam olarak tamamlanmamış.. anladigim kadarıyla her hangi birşey yok ama henüz küçük olduğu için gelişimi tamamlansin istemiş önemli birsey olduğunu sanmıyorum 
tarafından
Takmalimiyim sence cift kat
(2,203 puan) tarafından
Biz 3 aylıkken götürmüştük kalça kontrolüne yani artık büyümüştü.. haliyle herşeyi oturmuştu.. sizin ki daha 1.5 aylik tam oturmamış ondan demiş doktor, ama yine de içiniz rahat etsin diye özel bir hastaneye götürün raporu da gösterin eğer doktor tak diyorsa bir bildiği vardır zaten rapor da matur diyo gelişmemiş tam olarak yani kalça çıkığı vs yok tamamen küçük olduğu için korkmayın
0 oy
(6,396 puan) tarafından
Ahhh ahh ne cektim bu kalca cikikligindan kuzumm bi problem yoksa baglama cok rahatsiz eder bebegini baska bi doktora daha gotur goster sonuclari
tarafından
Cift kat takinca cokmu rahatsiz oluyolar ben daha takmadim
(6,396 puan) tarafından
Benim oglum cok olmustu kuzumm yanlis teshis yuzunden 4 ay bagladim meger cocukta bisey yokmus
0 oy
tarafından
Bagladım ben sıkıntı olmsdı hiç
tarafından
Tşk ederim
0 oy
tarafından
Hayir cnm bana da demedi doktor
0 oy
(163,515 puan) tarafından
Bilgim yok post yukari ciksin
tarafından
Sevdalarimi karistirdim heralde sen hangi sevdaydin esi kurbanda yardima gidenmi gecen bana ozel mesaj atanmi
Kiz ben ikiside degilim
tarafından
Pardon karistirmisim :))
Ahahaha olsun kiz
tarafından
Sevda cok anam napiiim
0 oy
(887 puan) tarafından
Bizimde kalça USG misz normal çıkmıştı ama doktor bir yaşına kadar bir beden büyük bez bağlamanın öneririm kalça gelişi bir yaşına kadar devam eder o kemikleri birbirine uyum sağlayarak oturması demiştin bende bı sknti var saistim ama  bez büyük olunca bacaklar biraz daha açık duruyor ya o zaman kalçaları daha güzel gelişiyormus

İlgili sorular

0 oy
9 cevap 539 göst.
13 Eylül 2021 Aile & Aşk kategorisinde ardanbarine (1 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 323 göst.
2 Mayıs 2021 Aile & Aşk kategorisinde Gul2528 (459 puan) tarafından soruldu
+1 oy
2 cevap 144 göst.
0 oy
3 cevap 139 göst.

Kategoriler