0 oy
606 göst.
Diğer kategorisinde (6,973 puan) tarafından
Yapı olarak ince fikirliyim, herseye kolay kızıp, kolay üzülebiliyorum. Bir süredir artık takmamaya çalışıyorum, ya da takmiyormus gibi davraniyorum. Bence fena bir taktik değil aslinda :) herkesle iyi geçinmeye bakiyorum, varsin kendileri utansınlar. 

Beni uzduklerini bilsinler istemiyorum, cunku artik kimin mutsuzlugunuzdan mutlu veya mutsuz oldugunu bilemiyorsunuz, kimin niyeti ne kadar iyi belli değil. Ailemle mutluyum elhamdülillah, kimseye fırsatımı vermem de ayrıca. Yeri gelir kavga da ederiz, barisiriz olur biter ama kimseye duyurmam ailede. 

Herşeyi kendi içimde yaşadığım için mutluyum aslında. Içten içe onları sevindirene kadar kendim üzülürüm daha iyi. Yanlış mı düşünüyorum? Var mı kafaya takmama taktikleriniz, memnuniyetle okurum :)

6 Cevaplar

0 oy
(1,264 puan) tarafından
Çok doğru valla :) bende artık böyle olacamm ben mal gibi herkezin 2gulen Yüzün e inanıyorum 
(6,973 puan) tarafından
Ah su iyi niyetlerimiz yok mu...
(1,264 puan) tarafından
Batsin batsin. Gerçekten ben  akillanmiyirum benim pis bir huyum var herkese güveniyorum o kadarda darbe almama ragmen
(6,973 puan) tarafından
Sen kalbini temiz tut, Allah cikarir acisini
-Reklam-
0 oy
tarafından

Biri birşey dediğinde içimden zalım geceler şarkısını söylüyorum :D

(6,973 puan) tarafından
Severim evet, bu soru nerden cikti simdi :D ne guzel sarkiya dalmistim :D
tarafından
Iste sevdigin birsey aklina geldiiiii bosver dalma sakriya sonra surekli mirildanirsin ay cik kotu oluyor  inswn soylicem derken uyuyamiyor
tarafından
Özr dilerim canlar hepsi benim suçum :))
(6,973 puan) tarafından
Hahaha iyi ki varsiniz hanimlar, Allah razi olsun cidden uyi geldi yorumlariniz
tarafından
Yaaaaaakşamlaaaaaar ⚘
0 oy
tarafından
Benim de ne sıkıntım varsa o an icimdekileri söylerim daha da bir şey kafama takmam 
(6,973 puan) tarafından
Eskiden soylerdim biter giderdi, simdi karsimdakini kirdigimi dusunup daha cok uzuluyorum, o yuzden artik kizdigimi belli ediyorum ama dokmuyorum herseyi...
tarafından
Niye kırayım canım kim olursa olsun söylerim usulünce
(6,973 puan) tarafından
Ben durup durup patlayinca kirici oluyorum...yani artik olmamaya calisiyorum oda bende patliyor :))
0 oy
(264 puan) tarafından
Canim bende ayni snn gbiydim. Asiri takar ama kirmamak icin soleyemezdim. 26 yasindayim yaklasik 1 senedir degistim kirmadan soluyorum rica ediyorum bole konusma konuyu kapatalim vs. Diyebiliyorum artik. 

Belli bir olgunluk vardir o olgunluga ulasimca insan ne kimseyi takiyor nede birinin dusuncesine aklina danisiyor kimseyi takmiyor hatta cvp vermeyip.guluo geciyor tecruben oluyor biliyorsun cnku tartissanda aglasanda yine olacagi varsa oluyor.  
(6,973 puan) tarafından
Evet canim ne guzel anlatmissin, cidden artik biyerden sonra takmamayi ogrenmek lazim...ah ah biraz gamsiz olsaydim ah :)
0 oy
(8,061 puan) tarafından
Noktasından virgülüne kadar katılıyorum bende aynıyım.  Tek başıma Çözebileceğim bir sıkıntım varsa bırak dostu onu bunu anneme dahi anlatmıyorum. Ben artık görmezden geliyorum yok sayıyorum mesela biri kötü  birşey mi dedi Sadece teşekkür ederim diyorum  o zaten beni kışkırtmak için kötü söz ediyor ben sadece teşekkür edince o söylediği kötü sözle kalakalıyor:)
(6,973 puan) tarafından
Dimi, bazilarina gore aptallik bu ama bence zekice. Herkes kendi halinde, ama yinede kafama takiyorum...neyseki sonra geciyor :)
0 oy
(43 puan) tarafından
Ah hamile kalmadan önce bende böyleydim o kadar özlüyorum ki o günlerimi 
(6,973 puan) tarafından
Çocukla daha bir kaygili olunuyor aslinda dimi...

İlgili sorular

0 oy
8 cevap 357 göst.
2 Eylül 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 145 göst.
22 Mayıs 2023 Aile & Aşk kategorisinde Adohitlerin annesi (348 puan) tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 466 göst.
19 Nisan 2023 Aile & Aşk kategorisinde egc01 (627 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 246 göst.
28 Aralık 2022 Diğer kategorisinde egc01 (627 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,473,445 soru

24,124,863 cevap

333,690 kullanıcı

...