Ben direk hemşirenin ses kaydını attım havalara uctuu evede güzel bı notla bunu yollamıştı
O öğrendi bana söyledi
Test yaptm pozitifti sbahn 5inde eşim 7 de işe gdcekti erkenden uyandrmadm akşam eve gelince surpriz yaparak soylicektim, işe gitti bir iki saat sonra kasıklarımda acayip bi sancı başladı geceden de vardı ama azdı arttı sonra şiddeti.
Hemen eşimi aradm test yaptm poziitf ddm neey ddi kasıklarım acayp ağrıo dr.a gdelm ddm hemen geldi gttk dr gozunuz aydn ddi oylelikle oğrendi
Bi gün öncesi tartısmistik küs uyumuştuk bu arada ben hataliydim zaten hamile olduğumdan şüpheleniyordum sabah o uyuyoken gittim eczaneden test aldım pozitif çıktı uyandırdım testi gösterdim bana sarıldı falan hemde barışmış olduk
Hastaneden çıkınca telefonla aradim söyledim hadi Baba oluyosun diye heee iyi dedi kapattı akşam eve geldi gerçekte mi dedi ulrasan fotoğrafı gösterdim ağladı
Sabah uykulu şekilde demistim inanamamisti cok komik olmustu ahahah
İlkini telefonda söylemek zorunda kaldım çünkü antalyaya gidiyodu ama düşük yaptım
İkincide halamlarda kalıyodum bi türbeye gitcektik ziyarete bu arada eşim işteydi test almıştım gitmeden yaptım çift çizgiydi hemen kan vermeye gittik sonuç çıktı halam eşimi aradı akşam karınla bebeğini almaya gel diye ama malesef onlarıda kaybettim ikizdi
Üçüncüde ise beraber kan vermeye gittik annemde vardı bekledik sonra doktor çağırdı somuç pozitif dedi ve biz havalara uçtuk eşim ağlamıştı ve hamd olsun kızımımkucağıma almak nasip oldu çok şükür
Esim okadar test aliyordu hep tek cizgiydi bu sefer gene umutsuzca aldi carsiya gtti geldiginde zten doktora goturecekti hastaneye giderken testi gosterdim arabayi durdurdu agladi :))
Gecikmistim zaten evde oturuyordu bana test alırmısın dedim aldı geldi hemen çift çizgi çıktı hamileyim dedim ben zaten biliyordum dedi adam planlamış zaten
Eşim evde yokken testi yaptım ama ümitsiz olarak yaptım tam bakmadan çöpe atacakken Bi baktım çift çizgi önce uyuştum şaştım kaldım nefes nefese kaldım heyecandan.. Kendime gelmem saatleri buldu halbuki 7 aylık evliydik Bi tane kutuya koydum bir kağıda baba oluyosun yazıp gülen surat yaptım koydum. Eve geldiğinde oturdum yanına. Çekmecede bunu buldum bu neki dedim aldı eline kutuyu açtı Bi kaç saniye kaldı öyle sonra bana baktı gülmeye başladı evet dercesine başımı salladım sarıldık vs. Sonra cami saati geldi evden çıkarken baktım merdivenleri 2 şer 2 şer atlayarak gülerek iniyor ne gündü yaaa şimdi kızım 6 aylık
1,487,107 soru
24,310,908 cevap
344,728 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın