0 oy
455 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (211 puan) tarafından
İnsanlara neden böyle kırıcı olabiliyor yaa bn kimse bana kırılmasın diye kirildigim zamn belli etmiyorum ama bazı insanlar kırmaktan incitmekten zevk aliyolar kayannam a saygıda sevgide kusur etmiyorum hasta olduğu zmn çocuk gibi bakıyorum ama bn hasta oldum mu bana hiçbir şekilde bakmaz hatta ban kalk yardım et sanki onun dusmaniymisim gibi davranıyor naptm ki bn ona az önce haykırarak ağladım kimsem yok paylaşım annemede soyleyipte üzmek istemiyorum zaten kardesimde kaynaasndan gorumcesinden eziyet görüyor bnm durumumada üzülsün istemiyorum ALLAH a bıraktım yarın dogurrsam napacam bilmiyrm kim ban bakicak ailemde benden uzak kızlar nolur dua edin hemen toparlanıp Kalkım yoksa perişan olurum 

8 Cevaplar

0 oy
(8,061 puan) tarafından
Bu kaynanalar görümceler ne ki böyle eziyet görüyor yazmışsınız ya cellat mi bunlar nasıl bu yapıya sahip olabilirler hemcinslerine karşı ben anlamıyorum 
(211 puan) tarafından
Vicdansız merhametsiz ALLAH korkusu olmadıkları için olabilirler mi ne diyim bilmiyorum ALLAH sorsun hesabını
-Reklam-
0 oy
(22,057 puan) tarafından
Biraz dişli olsan kendini boyle kullandirtmasan daha iyi olacak bnce
(211 puan) tarafından
Olamıyorum adım kötüye çıkmasın kimse kırılmasın bna yapmıyorum
0 oy
(136 puan) tarafından
Canım seni çok iyi anlıyorum maalesef insanlar artık merhametsiz..aslında böyle iyi davranarak kendine iyilik yapmiosun biraz seninde tavrın olsun , biliyorum istemediğin şey ama bak sonra noluyor
(211 puan) tarafından
Nasıl tavır yapacağımı bile bilmiyorum sonra vicdan azabı çekiyorum yapamıyorum kimseyi incitemiyirum
0 oy
(74 puan) tarafından
Allah yardimcin olsun.benimde kayinanam hasta ona nasil bakiyorum Allah bilir.Amma hic bakmiyormusum kimi yapiyor.Hic bir kezde olsun sozunun ustune laf bile demedim.ALLAH goruyor ne deyeyimki.bende hamileyim benim hic annem babamda yok boyukannemlerde  gidib kalicam rahat ola bilmek icin.Allah sanada banada sabr versin kardesimm
(211 puan) tarafından
Amin kardeşim RABBİM bizimle aynı durumda olan herkese yardım etsin çok yoruldum:((
(74 puan) tarafından
Benddeeee.Aminn canim
0 oy
(1,676 puan) tarafından
Allah yardimcin olsun canim beraber mi yasiyorsunuz esin yardim etmez mi 
(211 puan) tarafından
Evet beraber yaşıyoruz zavallı eşim. İşten güçten fırsat bulmuyor ki
0 oy
tarafından
Genel olarak hayat naif kırılgan insanlar için fazla acımasız. O yüzden biraz dişli olmak lazım. Kimse naz çekmez çünkü 
0 oy
(2,018 puan) tarafından
Kiz biraz disli olsana , hasta oldugunda bisey mi dediler kendimi.iyi.hissetmiyorum bugun yorgunum hastayim de. Yani kendini.niye ezdiriyorsun

Zaten dogumuna da bisey kalmamisti diye hatırlıyorum senden ne isi bekliyorlar ki. Bebiside kendine de strese sokma kuzum
(211 puan) tarafından
tarafından düzenlendi
Evet canım az bişey kaldı görümcemin kizinada o bakiyor gelene kadar herşeyimi hazırlıyorum ama bı türlü ekşi suratı düzelmiyor bugün çamaşır dolu sepeti çıkarmış asmadan çıkıp gitmiş asana kadar canım çıktı ALLAHindan bulsun ne diyim
(211 puan) tarafından
Kız bn öyle desem tartsma çıkaracak hastanedd yatrldm bı gece eve geldim Dr yatak istiharti yap dedi geldi kalk dedi bu satte kadar yatrilmi dedi kalktım
(2,018 puan) tarafından
Allah yardimcin olsun valla kuzum
(211 puan) tarafından
Amin canım saol
0 oy
(5,935 puan) tarafından
Allah ıslah etsin ne denir ki bu duruma fitneci fesat bir kadın belli ki 
(211 puan) tarafından
İnşallah am sanmıyorum
(5,935 puan) tarafından
Sanmıyorum dersen Allah duayı kabul etmez ki
(211 puan) tarafından
Islah olacağını sanmıyorum cnm napim yinede ALLAHTan ümit kesilmez:(

İlgili sorular

0 oy
13 cevap 659 göst.
12 Nisan 2025 Diğer kategorisinde Yeni bir ben!!! (299 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 191 göst.
14 Ağustos 2024 Diğer kategorisinde Buket masal (2,618 puan) tarafından soruldu
+1 oy
23 cevap 1,212 göst.
14 Ağustos 2024 Aile & Aşk kategorisinde Mizginhavin (1,492 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 344 göst.
6 Ağustos 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Umay17 (20 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,475,380 soru

24,153,578 cevap

335,027 kullanıcı

...