0 oy
663 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (178 puan) tarafından

Hangisi daha iyi ve az zararsız sizce bide kaç aylıkken kullanmaya başladınız.? 5 aylık kızım suan. 

10 Cevaplar

0 oy
tarafından
Bende şurda beklim:)
(178 puan) tarafından
Bekle canım bakalım neler gelcek :)
tarafından
Bende yurutectwn yanayim ya ama solim;)Sadece zamanini bilmiorm oglum 4bucuk aylik 5te koyalimmi diye doktorumuza solicem bakalim ne dicek erken gibi gelio bana ama annem tam zamani olduğunu soyluor.
(178 puan) tarafından
Ah bu anneler benimkide aynı işte :) bende ne zaman koyulcağını bilmiyorum :)
tarafından
Annem saolsun benden habersiz hic bisey vermez yapmaz ama sadece öneride bulundu:)Onayimdan gecsen hemen alcaklar:)Doktorumla aysonu gorusecem dedim;)Ilk torun olunca hevesleniolar iste kiyamam;)
(178 puan) tarafından
Bizimde iki taraftan ilk annem alcakmıs ben beğenmem diye almamıs parasını verdi smdi ne alsam onu bilemedim :))
(2,765 puan) tarafından
Ben sordum doktorum 8 aydan once onermiyoruz yuruteci dedi ama ben cok kucukken yurutece bindirmis annem hatta abimin karisida cocugunu kucekken bindirdi benim kizimda 5 aylik yurume hevesli bende alicam insallah pazartesi gunu hastaneden sonra carsiya gidersek mutlaka alicam
(178 puan) tarafından
Anladım canım evet doktorlar coğu erken diyomus galiba
tarafından
Ay 8 ayda gec gibi;)Valla komşumuz 4u bitirdi koyduk dedi.Oglan cocuklari cok yurumek ister dedi.Gercektende oyle.Ama ben asla doktorum okey vermeden koymam ya.
(2,765 puan) tarafından
Ben asagi attim yurutec resmini onu almayi dusunuyorum fikir olsun sanada
-Reklam-
0 oy
(25,181 puan) tarafından
Hepimiz yürüteçle büyüdük bir zararda görmedik :) 
(178 puan) tarafından
Ne bilim yok koymayın yok söyle olur böyle olur :)
(25,181 puan) tarafından
Off valla bıktım ona buna mana bulan insanlardan sanki onlar neyle büyümüş. Bebek bakımda gördüm sorunu ama orda en mikemmel analar şimdi linç eder diye yazmadım Bi onlar biliyo bebek büyütmeyi nede olsa
(178 puan) tarafından
Evet ya o bendede var canım soru sorcam acaba linç yermiyim diyede düşünmüyor değilim
0 oy
tarafından
İkisi de güzel bence yürüteç yürümesini kolaylaştırır zıpzıp oyun için durumun varsa ikisinide al derim 
(178 puan) tarafından
Kaç aylıkken basladın peki sen canım koymaya.
tarafından
5 aylıkken başladım oğlanlarda ama çok durdurmuyordum 6 aylık olunca sıkılan kadar durdular
(178 puan) tarafından
Teşekkür ederim canım
0 oy
(3,022 puan) tarafından
Amaan hicbiri valla bana hediye geldi yurutec 2 3 koydum icine sonra baktim  affaladi cocuk gecen parka gittim bitane kucuk kiz cocugu ayaginin ustune yuruyodu bence hic biri brnim oglan kendi yurumeyi igrrndi su ilk arabam varya ebebekten 30 tl ye almistim sonun arkasindan tutunarak yurumeyi soktu yani bencr gerek yok cocugun dengesini bozuyo brnim oglan simdi guzel ayagina basa basa yuruyo 
(178 puan) tarafından
Evet canım bide öyle bisey var parmak ucuyla yürüyormuş cocuklar
(3,022 puan) tarafından
Evet yani yazik ya cocuk yuruyo parmaginin ucunda ve cocuk orda kisitli kaliyo benim oglani 2 3 sefer koydim cocuk afalladi bende verdim birine yani gerek yok bile yurutece
(178 puan) tarafından
Bende çok kararsızım işte canım
0 oy
(2,765 puan) tarafından

image

image

pazartesi gunu bunu alamayi dusunuyorum hem sallaniyor hem yuruyor bence cok kullanisli 200 lira
(178 puan) tarafından
Güzelmis canım buda sağlıkla kullansın bebiş.
0 oy
tarafından
7 aylıkken yürütece bindirdim
(178 puan) tarafından
Kızım 8 gün sonra 5 aylık olcak çok erkenmiş sen smdi öyle diyince Bi düşündüm canım
tarafından
Yavrum 5 aylık çocuk oturamaz bile hayır sakın koymayın
En az 6-7 aylıkken
(178 puan) tarafından
Canım benim kız Cok hareketli bir bebek kendi basına her türlü dönüyo inanılmaz hareketli bir bebek kafasını kaldırıp devamlı oturmak istiyor dişi çıkıyo suan yani herseyi önde gidiyor gibi doktor ek gıdaya basla dedi koysam bisey olmaz dedim ama ne bileyim. Kararsızım zaten o yuzden sordum
0 oy
tarafından
Benim kız 9 aylık yürütücü pek sevmiyor zip zip alacam bende oyalasın diye yürümesini falan etkilediğini düşünmüyorum kızımı ellerinden tutup yürütüyorum sürekli öyle yürümeyi daha çok seviyor
0 oy
tarafından

image

image

kuzum bak hoppala ya 6 aylıkken bir iki dakika koymuştum yürüteç te robot yürüteç o da zıplıyor tam anlamıyla 8 aylıkken koydum ikisinede hoppala kurtaricim olmuştu resmen 
(178 puan) tarafından
Maşallahh bebişin ee. Canım bende istiyorum ya amaa bebeğim 5 aylık koysam mı bilemedim yerinde durmuyor devamlı hareketli
tarafından
Kuzum bence bir ay daha bekle yavaş yavaş koymaya başlarsın beli agirir simdi koysan genelde bebekler desteksiz oturmaya başladığında yurutece koyulması öneriliyor ♥️
(178 puan) tarafından
Olur canım beklerim o zaman teşekkür ediyorum ❤️
0 oy
(4,875 puan) tarafından
Valla bir daha çocuğum olursa asla yürüteçe koymam . Yurutece koymuştum ilkimi kendini yitmek için ayak uçlarından desteği alıp yitiyordu öyle alıştı ellerinden tutup yürütmek istediğim de parmak uçlarında yürüyeme başladı .  5 ay boyunca bu şekilde oldu ve yürümesini etkilediğini düşünüyorum daha sonra ilk adım arabası aldım keşke başta onu kullansaymisim dedim. 
(178 puan) tarafından
Evet canım öyle sorunlar oluyor mus ya
(4,875 puan) tarafından
Evet biz öyle sorun ile karşılaştık belki daha önce yürürdü kızım yine çok şükür 15 aylık olcaz az çok yürüyor ama iyice araştır canım illa alacam diyorsan da biraz daha bekle ilk adım arabası al derim çünkü yürüteç bir kaç ay.kullaniyorsun kaldırıyorsn adım arabası ile en azından oynar
0 oy
(1,715 puan) tarafından
5 aylık ken günde yarım saati gecmezdi koyduğum toplasan sonra hep koydum sürekli geziyordu onun içinde emeklemeye başladı yürütecı kaldırdım  parmak ucuyla yürümeye çalışıyordu 10 gün sonra yaşına girecek oğlum şuan tam basarak yürüyo 11 aylık  başladı kanepeden yürümeye 
(178 puan) tarafından
Öneriyormusun yani canım
(1,715 puan) tarafından
Ben öneriririm canm

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 159 göst.
19 Aralık 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 226 göst.
7 Nisan 2022 Diğer kategorisinde Hira &ikra (6,343 puan) tarafından soruldu
0 oy
13 cevap 574 göst.
12 Ocak 2022 Diğer kategorisinde Erenimm.05 (427 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 339 göst.
22 Kasım 2021 Alışveriş-Hediye kategorisinde Cgdmgnn (80 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,471,042 soru

24,093,411 cevap

331,904 kullanıcı

...