0 oy
658 göst.
Diğer kategorisinde tarafından

image

kızlar bu simgede şeytan figürü varmı sizce ? 

11 Cevaplar

0 oy
(12,762 puan) tarafından

Şeytanın resmi mi çıktı kız figürü olsun :)evet ağız göz benzer bi şey var ama  şeytan sıfatı diyemeyiz yukarıda yoga yapar gibi duran Bi görsel de var ortada göz burun VS gibi 

tarafından
Bebeğim figürler varya namazlığa falan yerleş tiriliyor ondan bahsediyorum
(12,762 puan) tarafından
Her figür farklı ama Bi surat var üstte altta
-Reklam-
0 oy
(136 puan) tarafından
Orta kısımda kızgın şekilde bakan var sanki 
0 oy
tarafından
Ortada bisey var sanki
0 oy
tarafından

Ilk önce seytanin neye benzedigini bilmek lazm :D ben bisey goremedm ama gecen sene haberer cikti degsik figurler seccadiyenin ustunde domuz seytan hayavn falan bunda cok belli degil yok gbi hatta

tarafından
Şeytan resmi demedim figürü dedim  ve şeytan figürleri var subliminal mesaj veriliyor algı yaratılıyor bunlarla araştır biraz
tarafından
Gecen senede cikti  bu figurler genelde şeytana benzetirler  ordan gittim
0 oy
tarafından
Seytani hic gormedim fikrim yok o yuzden
tarafından
Bende görmedim neden figür tanımını anlamadınız böyle figürler var şeytanı çagırıştıran
0 oy
(16,781 puan) tarafından
Ortada var gibi  gözüküyor 
0 oy
(383 puan) tarafından
Ortada ve ortanin ustunde var maalesef
0 oy
(181 puan) tarafından

Yav arkadaslar kız zaten şeytanı gören bilen var mı dememiş naptınız ya :D sadece orta kısım biraz düşündürücü yada direk konuyu şeytan figürü olarak sordugun için kafamız algı yaratıyor

0 oy
tarafından

En üstte sanki bir kadın var yoga yapıyor gibi görünüyor ortada ise sinirli birisi varmış gibi en altta da sanki caretta ceratta var :D

0 oy
(2,765 puan) tarafından
Bende cok bulurdum buldugumu hocamiz bizlere yaktırırdi cunki ustunde namaz kilinmiyor ve her ne kadar uzerinde figurde olsa namaz kilinmasi icinin yapilmis ortalik yerde surunmesin diye yaktirirdi eger bu sana aitse seccade bundada var figuran namaz kilma bunun ustunde ayrica cami kabe gibi resim olan namazliklardada hep hac isaret oluyor onlardada kilinmiyor malesef
0 oy
(3,022 puan) tarafından
Ay ne alaka kiiiz kim dediyse yalan ya

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 215 göst.
0 oy
2 cevap 202 göst.
8 Aralık 2022 Diğer kategorisinde Gurmeanne (764 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 251 göst.
16 Kasım 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde BaBY BoY BaBY GRiL (3,398 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 168 göst.
20 Eylül 2021 Diğer kategorisinde Sgb (2,011 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,468,026 soru

24,052,568 cevap

329,753 kullanıcı

...