0 oy
578 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
tarafından düzenlendi

Ev sahibim misafirlikten gelmiş. Bana da pencereden ne yapiyon dedi. 

Sirdan canım çekiyor diyince oğlu var. Oğlunu gönderdi. Sonunda yiceeeeemmmmmmm :=( :=( :=( inşallah kapalı değilse. 

Gelirse çeker atarım size kızlar.

Adanalilardan başka kimse pek sevmiyor. O yüzden atsam canınız çekmez inşallah. Neyse yazarım as erenler bakmasın diye. Aman ne konustum ya.

Heyecandan yazdım da yazdım 

8 Cevaplar

0 oy
(30,110 puan) tarafından

Sen ginede ye sende kalsin atma hamile cok kisi var aramizda alan olur alamayan olur.

Afiyet olsun simdiden 

tarafından
Sağol kuzum benim
(12,763 puan) tarafından
Kız başlığa yazmış bide ahahahah güldüm valla ben hamile değil Ken bile yemeyi merak ettiğim şey
(30,110 puan) tarafından
Bende bilmem ne oldugunu ama illaki aseren olur
Dikkat etmek lazim
(30,110 puan) tarafından
Neyyy ay sacmalama oğkkkkk
(12,763 puan) tarafından
Kız yok ne cinsel organk ahahahahah sakatat midenin Bi bölümünden yapılıyor VS skaahahahahahah manyak
Mumbar da  bağırsak dan ne cinsel şeyi shshshshshshshsh
(30,110 puan) tarafından
Ayyy sus ya aserecegim varsada oda gitti ahahah
(12,763 puan) tarafından
Haahahahahaha hahaha hahha valla kandırmış seni sırdan mide den yapılır mumbar bağırsak o öyle niyet ile yiyor ise afiyet olsun ahahahahah
Ulan birileri  önümden yedin demişti abahahahahahahahahahahahahah gene geldiler
(30,110 puan) tarafından
Tuğba ya ahahahahha
tarafından
Kızlar sirdan pipi den yapılır. Mumbar mideden yapılır. Bağırsak da var. Ha bir de kirk kat dediğimiz bir organ da var. Benim annem de yapar. İnt de her şehrin ayri ayrı yapma sekili var. Ben has adanaliyim. Keşke yemeden önce çekseydim neye benziyo :D
(12,763 puan) tarafından
Valla pipi ilkkez sende duydum ben dediğim gibi biliyorum ahahah ama öyle ise gene de denemek lazım.
(2,840 puan) tarafından
birisi sen benim seyimi ye demisti isimm vermicem ayni o muhabbet olmus ahahajajaajaa
(30,110 puan) tarafından
Ohaa ahahagafa
-Reklam-
0 oy
tarafından
Bak azamelia duzeltti yoksa aseren basliktanda aserirdi 
tarafından
Bende seni aseriyorum bu ara sjsjjs
tarafından
Ahahaha yiiii beni yiiii parcala mirviii:)
0 oy
(202 puan) tarafından

Olsada 2 tane gömsem adana'dan selamlar
0 oy
(11,511 puan) tarafından
Bencede size afiyet olsun ama çekip atmayın vala şimdiden diyim şirdan diyince bile canım çekti heleki görmeye dayanamam::))
0 oy
tarafından

O yemeğin görüntüsü cok değişik ya :devil:

tarafından
Şükür bana uzun zamandir kimse gelmiyor allahim :-D knk cok kotuyum la pazartesi benim icin hayat bitiyor kayanaya gidiyorum:-D hemde koye :-D
(22,057 puan) tarafından
:DDDD köylü güzel olursun knka altina bi şalvar eline bi sepet topla fındıkları he bide selfie eksik etme gönder arada :DDDDDDDD 20 gün kaynana yüzü abow:Dahsggdajwgw
tarafından
Kiz 20gun kalmam ya bana verilen findigi toplarim gelirim duramam anam ben o kadar:-D atarim sana selfi hep :-D
(22,057 puan) tarafından
:Ddddddd kocisin geldimi knka
tarafından
Knk gec gelir:-D
0 oy
tarafından
Afiyet olsun canım 
0 oy
(7,931 puan) tarafından
O ne ki ilk kez duydum 
0 oy
tarafından