0 oy
968 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
düzenlendi

Kizlar köpeğimizi dün abim gezmeye çıkarmış sokak köpekleri saldırmış arka bacağından hasar almış baya kötüydü bizde babamla ilacladik sardık banyo yalaya yalaya çıkarmış kumaşla bağladık onu söküp atmış son çare ilacladik bantladik sardık bide üstüne eski külotlu çorap giydirdik çok tatlı oldu şebek akşama defilemkz var kizlar arapcığım yürüyüş yapcak bekleriz 

image

image

17 Cevaplar

+1 oy
(6,396 puan) tarafından
seçilmiş

En İyi Cevap

Elleriniz dert gormesin ne guzel tedavi etmisiniz :)umarim cabuk iyilesir 

tarafından
Allah'ta senden razı olsun herkes köpekten önce attığım başlığa takmış bu yorumu görmek mutlu etti beni
(6,396 puan) tarafından
Cumlemizden kuzumm yeri geliyor neleri kimlere benzetmiyoruz ki bu denli iyilik yapan biri art niyet dusunmemistir
tarafından
Tamamen anlık olarak o geldi aklıma onu yazdım
(6,396 puan) tarafından
Sikinti yapma kuzumm sen kotu niyetli deildin agzi war dili yok ne guzel elinizden geleni yapmisiniz
tarafından
Teşekkür ederim ☺️
-Reklam-
+5 oy
(1,241 puan) tarafından
tarafından düzenlendi
Ne kadar ayıp ite cagla Şikel demek... 
tarafından
Köpeklerle insanları bir tutan biri olarak bu dediğini ciddiye almıyorum bazı insanlardan daha çok insan bu köpek
(1,008 puan) tarafından
çağla sikel görse bence onur duyar onun ne kadar hayvan dostu olduğunu az cok biliyoruz bunda rahatsiz olucak hic bir sey yok
tarafından
Ki ben cagla şikeli gerçekten seven biriyim hayattaki duruşu olsun evlatlariyla ilgilenisi olsun takdir ettiğim bı insandir art niyetle soylicek olsam onu soylemem
(1,241 puan) tarafından
Haklısın canım art niyetle dememiş olabilirsin bian görünce üzüldüm bende. Yani Çağla Şikel iyi yada kötü olsun kim olursa olsun tepki verirdim. Bian sert tepki vermiş olabilirim sende kusura bakma olur mu. Hakkını helal et canım.
tarafından
Helali hoş olsun sende helal et
+5 oy
tarafından
Yazik gunah yaa bi insana boyle bi benzetme yapman hic olmamis
tarafından
Burda çağla sikele ciddi anlamda laf atmadığımi anlamis olmanı dilerim
tarafından
Ne olursa olsun sonucta yazmissin bizim cagla sikel die
tarafından
Bu başka biri de olabilirdi o an aklıma o geldi onu yazdım abartmaya gerek var mı
+3 oy
(30,406 puan) tarafından

Bir köpeğe bir bayanın ismiyle hitap etmek ne kadar doğru  ??

tarafından
tarafından yeniden gösterildi
Erkek ismiyle hitap etsem hoşuna mı gitcekti kadın erkek ne farkeder gırgır geçtik surda linclemeye ne gerek var
(30,406 puan) tarafından
Bu linc degil
Erkek bayan ne fark ediyor
Kisiye özgü bir ismi getirmiş hayvana takiyorsun
senin isminle soyisminle biri buraya kopek atsa hosuna gidermi ??
tarafından
Atabilir bu beni ne mutlu eder ne üzer ne kızdırır bu konuda nötr olurum o an aklıma o geldi onu yazdım
(30,406 puan) tarafından
Dikkat etmek gerekir.  Boyle seylerde

Guzel birsey yapmissiniz onu tamamlamak lazim bozmadan evvel..
+2 oy
tarafından

Kizlar neye duyar kasicaginizi şaşırdınız artik, manken gibi giyinmis diye demiş kiz :D

Ayy Allah razi olsun canim insaAllah hemen iyileşir, hayvanlara hic kiyamiyorum ben

tarafından
Allah razı olsun kuzum bende kıyamıyorum napcamizi şaşırdık dünden beri
+1 oy
(8,061 puan) tarafından
Bu yorumlar gerçek mi hahahahahhh 
(30,406 puan) tarafından
Olsun gülüm yinede hakka girmesin diye diyorum
Konu sahibi yanlış anlasada ben bunu onun iyiliğine diyorum.
tarafından
Bana da senin düşüncen değişik geliyo hakka girdigimide düşünmüyorum insanda Allah'ın kulu hayvan da Allah'ın kulu ben burda kadının arkasından kötü söz söylemedim küfür etmedim iftira atmadım dedikodusunu yapmadım hakka gircek bişey yaptığımi düşünmüyorum bu  konunun daha fazla uzatilmasini da uygun görmüyorum
(30,406 puan) tarafından
He tamam ya iylik edende kabaat..
(8,061 puan) tarafından
Gece kuşum anladım ben seni sen dini açıdan günah diye tepki gösterdin biraz
(30,406 puan) tarafından
Heh şunu konu sahibide anlasa keske
0 oy
tarafından

:Dtövbe estağfurullah garcek cagla sandim

tarafından
Benim yavrumun neyi eksik kız çağladan
0 oy
(164,072 puan) tarafından
Çagla şikel derken ☺️
tarafından
Manken olarak aklıma o geldi onu yazdım böyle tepki alacaklarını tahmin etmemiştim
0 oy
(2,038 puan) tarafından
köpeği çağla sikel e benzetmen :) 
0 oy
(22,057 puan) tarafından
Hahahaahah Sdsagahdja:D
0 oy
tarafından
Köpeği külotlu çorap giydirip tecavüz eden adam geldi aklına bir anda o postlardan bir tanesi sandım
tarafından
Allah korusun ya hatirladim içimi bı kötü ettin
0 oy
(2,585 puan) tarafından
Çağla şikel cok iyi bi kadın pırlanta gibi De cocukların var köpek benzetmesi hoş kaçmamış canım 
tarafından
Çağla sikele köpek demedim köpeğimi mankene benzettim o an aklıma Çağla Şikel geldi onu yazdım
0 oy
(1,008 puan) tarafından
Köpeğe insan ismiyle hitap etmenin hic sakıncası yok bence bu insani küçültmez yüceltir keske onlar gibi sadık samimi gerçekçi olabilse bu insanoğlu 

3 kedi canim var evlat diyorum onlara 2 evladımdan hic farkları yok.cunku allah acılarını göstermesin 

Ben sadece seyi merak.ettim sokak köpeklerine hastalık vs olup köpeğiniz gecmis olabilir mi 
tarafından
Köyde oturduğumuz için burda veteriner yok tanıdık bı abiyi aradık dikis atmak gerekir veterinere goturenee kadar yalamasina engel olun dedi şimdi abimi bekliyoruz işten gelince çarşıya veterinere goturcekler orda gerekeni yaparlar biz ne olur ne olmaz diye eldivenle sardık yarasını
(1,008 puan) tarafından
cok iyi olmuş yalamasina engel olmuşsunuz ne.bileyim kuduz vs hastalik kapar diye korktum bir an bu canların hasta olduklarında bizim ömrümüzden omur gidiyor kiyamam.ona
tarafından
İnşallah kapmamıştır canim
0 oy
tarafından

Külotlu çorap giymeyen köpüş de ne bilmmm:D ay çok tatlı ya maşallah inşallah hemen iyileşir <3

tarafından
Amiin canım rabbim acısını dindirsin
tarafından
Amiiinnnn
0 oy
tarafından

Allah bağışlasın köpusunuzu size.  ..

tarafından
Amiiin canım
0 oy
tarafından

Benden çok yakışmış hahahah :D:D

tarafından
Bize herşey yakışır
tarafından
Haha çok tatlı ya :) Allah sizden razı olsun ne güzel tedavi etmişsiniz umarım çabucak iyileşir
tarafından
İnşallah hemen iyileşir
0 oy
(2,371 puan) tarafından

Allah iyiliğini versin inşallah ama ne kadar güldüm ajanlara benzemiş :D :D

tarafından
007 James Bond
(2,371 puan) tarafından
Ta kendisi :D

İlgili sorular

0 oy
8 cevap 442 göst.
9 Ekim 2021 Diğer kategorisinde Arzumm (1,297 puan) tarafından soruldu
+5 oy
15 cevap 785 göst.
11 Mart 2025 Alışveriş-Hediye kategorisinde Duyguu27 (7,733 puan) tarafından soruldu
+3 oy
5 cevap 447 göst.
14 Şubat 2025 Aile & Aşk kategorisinde gulistaN_18 (3,319 puan) tarafından soruldu
+8 oy
10 cevap 568 göst.
1 Aralık 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

Kategoriler

1,493,395 soru

24,400,443 cevap

350,103 kullanıcı

...