0 oy
2,334 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
düzenlendi

Bugün ablamla konuşuyordum. Eşinin babaannesi bebek katiliymiş kadın ölüm döşeğinde konuşmuş. 

İlk gelinini sevmediği için gelinin bebegi beşikte uyurken bıngıldagına toplu igne batırıp öldürmüş. 

Allah ım ne caniler var ya, o masumun günahı neydi :((

65 Cevaplar

0 oy
tarafından
Gelini yani oğlunun bebeğini mi  öldürmüş  Rabbim nefsin eline bırakmasın 
tarafından
Amin canım evet torununu öldürmüş vicdansız
-Reklam-
0 oy
(6,676 puan) tarafından
Amn yarabbi m insan  mi o varlık Allah onun günahını onda bırakmaz canı canavar mahluk sinirden titriyorum 
0 oy
tarafından
Simdi diger tarafta neresine ne igneler batircaklar onun acaba, Allah affetmesin onu. Gelini sevmiyosan geline batir pislik insan bebekten ne istedin. 
0 oy
(651 puan) tarafından

Gözlerim yuvalarından fırladı okuyunca diğer tarafta yansın inşallah o masumdan ne istedi geberesice ***** nasıl sinir oldum nasıl kötü oldum yaa off dünyanın sonu geldi işte yavrularınızı anneniz olsa bile güvenip emanet etmeyin nelere kaldık :(:angry:

0 oy
(1,594 puan) tarafından
Yuhhhhh o bebeğin vebalini nasıl ödeyecek dicek bi laf bulamıyorum rabbim iyilerle karşılaştırsın 
tarafından
Amin canım
0 oy
(14,062 puan) tarafından
Ateşte cayır cayır yansın 
0 oy
tarafından
Ayyy Allah'ım tüylerim diken diken oldu nasıl kıymış Allah'ım masum bebeğe onca sene bide öle yasamismi Ay Allah'ım neler varya gelini sevmeye bilir yavrucaktan ne istedin ......... Yatacak yeri yok kadının 
0 oy
tarafından
Ah yavrum benim nasıl acı çekti kimbilir ya annesi evlat acısı çekmek Allah kimseye yaşatmasın. Bu nasıl kin bu nasıl gaddarlık 
tarafından
Amin canım. Bir nefretten bu olmasaydı keşke. Allah vicdan versin böylelerine
0 oy
tarafından
düzenlendi
Ben kötü olamadım yani oldum ama daha önce daha beterini duyduğum için şaşırmadım teyzemin görümcesi hala yaşıyor tabi Allah cezasını versin inşallah köylerinde bir kadın doğum yapmış kadının kaynanası mahsus gelinim zina yapmış demiş bu teyzemin görümcesi kalkmış 2 günlük bebeği ahıra götürerek ağzını kapatıp boğmuş pislik cani içinde şeytanlık olduğu için bu öldürmüş yıllardır unutamıyorum Allahım keşke ömür boyu o bebeğin ağlama sesini bunun kulaklarından eksik etmesin vicdanı bunu hergün boğsun inşallah pislikler. 
tarafından
Bebeklere bu yapılmamalı ya Allah bildigi gibi yapsın caniler
tarafından
Rabbim günahsız küçücük yavrulara bunları yapanları 2 dünyada da yaksın inşallah.
0 oy
(188 puan) tarafından
Iyiki ölmüş ozaman şimdi onun hesabini verebiliyormu aceba 
0 oy
(651 puan) tarafından
Çok oldu mu bu olay 
0 oy
(673 puan) tarafından

Ayy allahım o nası bi canilik tüylerim diken diken oldu töbe bismillah allahım sen koru yarabbim yazık yavruya yaa onun ne suçu vardı:(

0 oy
(8,061 puan) tarafından
Tez vakitte gebersin can çekişerek
0 oy
(54,060 puan) tarafından
bastan asagi tuylerim urperdi 
0 oy
tarafından

Ayyyy Allahım nasıl bişey buu bi annenin yüreğini nasıl yakmış. Allah'a nasıl hesap verecek bi masumu öldürmüş resmen nasıl ya beynim dondu :(

0 oy
(163,445 puan) tarafından
Ayyyy ne yazcami bilemedim
0 oy
(257 puan) tarafından
Ya ben böyle bisey duysam gelip buraya yazmam başımdan aşağı kaynar su döküldü sanki vücudum sarsıldı bayılacak gibi oldum etkilenecek olan girmesin demişsin ama benim gibi giren merak eden çoktur mutkalaka offf offf offf
0 oy
(1,714 puan) tarafından
O ne Allah aşkına gercekten dogru mu bu. Kolay kolay can veremez o kadın o zaman
0 oy
(1,012 puan) tarafından
Cehennemde yan inşallah **** karı
0 oy
(2,116 puan) tarafından
Donup kaldım dakikalarca.......... 

İlgili sorular

0 oy
38 cevap 1,226 göst.
17 Eylül 2020 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 776 göst.