0 oy
2,090 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (4 puan) tarafından
Gürcü erkekleri nasıldır aranızda gürcü esi olan var mı 

3 Cevaplar

0 oy
(12,521 puan) tarafından

Açlık ve diş ağrısı beynime de vurdu 

Görücü usulü erkekleri okudum ya ahaha:D

-Reklam-
0 oy
(8,060 puan) tarafından
Şimdi bu muhabbeti erkelerin yaptığını düşünün gürcü kadınları nasıldır diye. Sevmiyorum oranın buranın erkekleri insanları kadınları muhabbetini huy soruyorsaniz direk onu sormalısınız bence
(4 puan) tarafından
Dış görünüş olarak sormadım ki zaten huy olarak yani sonradan değişirler mi
0 oy
(460 puan) tarafından
Gürcü tanıdıklarım var. Birbirlerine bağlı iyi insanlar benim tanıdıklarım. Ama her insanın iyisi kötüsü vardır tabii. 
(4 puan) tarafından
Huy olarak nasıldırlar peki inat mıdırlar
(1,714 puan) tarafından
Canım her yerin iyisi kötüsü var. Sen onu yasayarak göreceksin. Sevgiliyken bile kac senelik tanıdıgımız canım dediğiniz kişi bile aynı yatagı paylaştıktan sonra değişik degişik huyları cıkıyor.
(4 puan) tarafından
Biriyle görüşüyorum 2 aydır ama felaket inadı var zamanla düzelir mı diye düşünüyorum inat ve hep ben demesi bende acabalar uyandırdı biz gürcü erkekleri geneli böyledir zor insanlarız diyor
(1,714 puan) tarafından
Vallah huylu huyundan asla vazgeçmez. Bir insan 7sinde neyse 70 sinde de odur. Evlendiğiniz zaman bazı seyleri geri dönüşü olmuyor ama bekarken ayrılsam en fazla 3 4 ay üzülürsün evliyken ayrılsan birde cocuk olursa ebedi üzülürsün. Unutma canım hayat hep canım cicim degil aynı evi paylastıgın zaman hersey farklı oluyor. Huzursuz mutsuz olsan kendin ettin kendin buldun derler. O yüzden secimlerini güzel yap.
(4 puan) tarafından
Çok haklısın bende senin gibi düşünüyorum cnm çok teşekkür ederim

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 514 göst.
10 Nisan 2020 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
14 cevap 726 göst.
29 Kasım 2024 Diğer kategorisinde Pakize333 (5,574 puan) tarafından soruldu
+1 oy
5 cevap 201 göst.
30 Temmuz 2023 Aile & Aşk kategorisinde Havin06 (3,047 puan) tarafından soruldu