0 oy
712 göst.
Diğer kategorisinde (5,439 puan) tarafından
tarafından kapalı

Ya bikac post acmistim bilen bilir bebek arabasi alamamistim. 

• Facebook marketchep diye bi yer varmis orayi önerdiler ordan ben bi bebek arabasi begendim 150 ye anlastik neyse baya bi hafta 10 gun kadar konustuk kadinla yanlis hatirlamiyorsam gecen ayin 13 unde biz parayi yatirdik eft ile o da ayni gun bebek arabasini kargoya verdigini söyledi. Ben aydındayım o izmir. 3 haftadir bi bebek arabasi gelmez mi ya da ne biliyim hic mi aramazlar kargodan geldi yolda falan diye. Dekontun resmini atacakti atmadi takip nosu istiyorum 3 haftadir bi gun yil dönümüm vardi kusura bakmayin demis. Bi gun bebegi hastalanmis. Bi gun covid oldum dedi günahta almak istemiyorum ama düpedüz dolandirildim sanki. Dun kavga ettik whapsapta mesajlastik eve cikarcaklar bi saate doktorlar gidince aticam dedi hala yok. Dun izmir aras kargoyu aradim yok bebek arabasi görünmüyor irsaliye nosu istedi adam bilmiyorumda o olunca kesin bilirmiş. Beynim yandi bin pisman oldum aldigima alacagimaa :'(
notu ile kapatıldı: Konu başlığınız konunuzun içeriği şeklinde olmalı.

11 Cevaplar

+1 oy
(3,033 puan) tarafından
Iade de mi etmiyor keşke dolaptan baksaydın canım ya yada baston alsaydın o paraya baston bulurdun 
(5,439 puan) tarafından
Baston istemedim bu kraft cok hosuma gtti rengi modeli dolaptanda baktim pahali. Uygun fiyata vardi bayanla irtibata gecemedim basima gelecek olan varmis
(3,033 puan) tarafından
Kız bebegin artık 5 ay lik büyük arabayı napcan yatarlı baston lar var 250 tl çok güzel hem hafif hem rahat yer kaplamıyor hem de sıfır alırdin ben beni doğana bile almadım dolaptan pusetli bebek arabasi buldum kasımda doğacak yaza baston alicam tabi sen bilirsin yinede yakın yerden olsa gidin alın
(5,439 puan) tarafından
Kiz ne biliyim bebek arabammi oldu bnm once :(
-Reklam-
+1 oy
(25,193 puan) tarafından
Eh be canım neden öyle yerlerden alıyorsun ki e bebekten al hepsi buradadan al trendyoldan falan al ne bileyim e bebekte mis gibi arabalar var ben ordan aldım keşke buraya sorsaydın tühh
(5,439 puan) tarafından
Ne biliyim orayı önerdiler kadin 10 kere sordu bak alicaksiniz deme diger soranlara cevap yazmiyorum diye esime dedim alici odemeli yapalim dedim dinlemedi
+1 oy
(2,923 puan) tarafından
Şikâyet edeceğini şöyle ve bırakma peşini. Yapanın yanına kalmasın lütfen 
(5,439 puan) tarafından
Bugun ogleye kadar beklicem aynen o dediginizi yapicam
0 oy
tarafından
Geçmiş olsun dolandirilmissin. Önce kargo takip kağıdını görüp sonra parayı yatırsaydın keske
(5,439 puan) tarafından
Esime dedim alici odemeli yapalim dedim dinlemedi
0 oy
tarafından
Haram zıkkım olsun ya
(5,439 puan) tarafından
Eger dolandirdiysa olsun :/
0 oy
(891 puan) tarafından
Canım kargoya git bizede bişey gelcekti kargoyu aradım yok oyie bişey dedi sonra eşim gitti bakti varmış aldi
(5,439 puan) tarafından
Nereye gelecegini bilmiyorum ki
(891 puan) tarafından
Bizim ptt kargoya eşim gitti ordsydi canım
(5,439 puan) tarafından
Bakalim kuzum sagol ya insallah bizimde oyledir
0 oy
(3,462 puan) tarafından
Sanırım kandırdı seni canım bence tehdit et de onaki irsaliye fotoğrafını at yoksa ben sana savcılıktan şikayet dilekçesinin fotoğrafını atıcam de tutuşur o zaman
(5,439 puan) tarafından
Bana hic bi sekilde foto atmadi hesap nosunu atti sadece. Takip nosu istedim dekontu istedim yok 3 haftadir ne dediiysem atmiyor
(3,462 puan) tarafından
Dediğim gibi yap sen canım tehdit et
(5,439 puan) tarafından
Yapcam ne kadar olursa olsun benim hakkim o para :(
(3,462 puan) tarafından
Tabiki canım
0 oy
(12,769 puan) tarafından
Dolandirilmissin cnm keşke öyle alıyor san dolap uyg VS ordan alaydın para yatirmiasin o maalesef sadakam olsun de 
(5,439 puan) tarafından
Parayi ben kazanmiyorum esim 150 tl ye nerdeyse 3 gun calisiyor dolandirdiysa haram olsun
(12,769 puan) tarafından
Sen kazan san da yazık yani insanlar Allah korkusu kalmamış
(5,439 puan) tarafından
Kalmamis gercekten herkesi kendim gibi saniyorum eger dolandirdiysa diyorum hala gunah almak istemiyorum
0 oy
(891 puan) tarafından
Canım kargoya git bizede bişey gelcekti kargoyu aradım yok oyie bişey dedi sonra eşim gitti bakti varmış aldi. Suan yoğunluk vardır o yüzden 
(5,439 puan) tarafından
Insallah oyledir blmyrm beynim yandi
0 oy
tarafından
Hergün başka bi bahanesi varsa kesin dolandırıcıdır geçmiş olsun. Ara paranı geri iste yoksa mahkemeye veririm falan tehdit et. Hatta bi avukatla görüş kadına seni şikeyet ettim söyle korkar belki paranı yedirme. Haram zıkkım olsun pis kadın 
(5,439 puan) tarafından
Elimden geleni yapcam bende esim 150 tl ye kilimi kiprdatmam diyor goren duyan cok zengin sanacak
0 oy
tarafından

Dolandırılmisin ya ,

(5,439 puan) tarafından
Kabullenemedim daha agzina sicarim oylese
tarafından
Olmadı şöyle ben numaranı savcılığa verecem dolandirildjm diye
(5,439 puan) tarafından
Pesini birakmicam eger öyleyse

İlgili sorular

+1 oy
40 cevap 3,031 göst.
12 Kasım 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 85 göst.
2 Aralık 2024 Diğer kategorisinde Rabisim (11 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 227 göst.
26 Eylül 2024 Diğer kategorisinde Kuzey19 (427 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 89 göst.
5 Aralık 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Kursunes (82 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,452,613 soru

23,847,104 cevap

319,684 kullanıcı

...