0 oy
1,155 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (106 puan) tarafından

Evleneli daha 6 ay olmuştu esimin ailesi hala hamile kalamadinmi dediler hep üzerime geldiler bende stresler yaptim 9 ayda gebe kaldım simdide ilgilenmiyolar tek basima pskolojim bozuldu ben hazirmiydim diye sormadilar bile eşimde olmuyo çocuğun falan diyodu hep... destur ya 2 yıl bi geçseydi 

31 Cevaplar

0 oy
(195 puan) tarafından
6 senenin sonunda cocugum oldu bir Allahin kulu cocugun olmadi diye imada bulunamadı bulunamazda. Cocuk yokmu diyene hayırdır dedim uckurumun bekcisi senmisin dedim densizin teki kısırmısın dedi esimin sülalesinden biriydi hic birsey olmamis gibi evime gelmeye kalkti kapıdan iceri almadım kovdum. Kaynanam sırf bu yuzden küstü bana dedim cok alındiysan sende onun evine git dedim umrumda dehil kimse benim gönlumden degerlo degil kalbimi kıranim kalbini sökerim bu hayatta kaybetcek hic birseyim yok.
-Reklam-
0 oy
(181 puan) tarafından
Kusura bakma ama kimse seni yatağa zorla koymadı ayrıcada kimseye çocuk yapmıyorsun senin çocuğun o kimin sana ne gibi yardım etmesini bekliyorsun. Ben eminim ki hepimizin kaynanası kayınbabası evlenince hadi torun verin kuracagimiza demişlerdir ama sen hamile kal ben biz birlikte tasiriz diyen henüz kimseyi görmedim :) kusura bakma sacmAlamamissin
0 oy
tarafından

Hayatini insanlara göre mi yaşıyorsun sen 

Insanlar sana git pencereden atla dese atlican mi 

Ne tuhafsınız ya
0 oy
(105 puan) tarafından
Şükret sana 6 ay gecnce sormuşlar ben 1 haftalik evliyken sormaya başlamşlardi
0 oy
(8,061 puan) tarafından
Senin postların niye hep linç yiyor hiç düşündün mü 
0 oy
(15,142 puan) tarafından
Canım millet için çocuk mu yapılır hazır hissetmiyorum de çık yani 
0 oy
(12,524 puan) tarafından
Oldukça değişik.. 
0 oy
(2,890 puan) tarafından

Daha dur doğumunda bile ilgilenmeyecekler millet resim çekilmeye ya da sevmeye gelecek bu hareketleri sana o kadar yapmacık gelecek ki orada anlayacaksın ama çocuk yapmak karar vererek Yapılacak bir şey değil Allah istemese emin ol hiçbir şekilde olmuyor Bu yüzden sanki onların kararı gibi onlara bağlama bunu Yarın ikinci çocuğun olacak 1. Bırakıp hastaneye bile gidemeyecek sin benim gibi....  4 yıl çocuk sahibi olamadım diye kısır damgasını vuranlar şimdi çocuğumu 1 saat idare edemiyorlar babası dahil yalnız hissediyorsan öteki elini tut bu dünyada kimseden fayda yok beklenti içine girdiğin derece kırılırsın

Ha bu arada azarlar gibi bir sürü yorum okudum şuradan istediğiniz an istediğiniz biçimde çocuk sahibi olmaya o kadar kudretiniz var çocuğu olmayanlara da olsun deyinde oluversin bir zahmet insanlar dökülmediği derdini şuraya anlatıyor Siz neredeyse dövüyorsunuz Ayıp be
0 oy
(1,860 puan) tarafından
Canım onlara ne bakıyorsun, çocuk senin çocuğun başkası istiyor diye çocuk mu yapılır, ilgilenmiyor diye kızma hakkın da yok yani 
0 oy
(15,934 puan) tarafından
Bana da hep dediler çoçuğunuz olsun uzaktasın arkadaş olur diye hep zamanı var dedim kendimi biliyorum 

2 yıl sonra oldu 

Gerçi bizimkiler allah razı olsun bakıyorlar 
0 oy
(1,938 puan) tarafından
Valla annem de kayinvalimde xe yakınımda ama bebeğimin her şeyiyle sadece ben ilgilenmek isterim ve ben yaparım da sağ olsunlar bakmak isterler ama ben annesiyim ben ona ilgili olayım ki aramızdaki bag kuvvetli olsun ben o düşüncedeyjm isim varsa dursun çocuğumla ilgileneyim insanlara göre hareket etme bence zaten bi baskasi ixin de cocuk yapilmamali

İlgili sorular

0 oy
17 cevap 556 göst.
19 Şubat 2022 Diğer kategorisinde Gurumicianne (193 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 330 göst.
0 oy
67 cevap 2,841 göst.
0 oy
26 cevap 457 göst.
29 Eylül 2022 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu

Kategoriler