0 oy
656 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Dün eltim geldi kızlar biz balkonda oturduk çocuklar içerse uyudu iki kızı da geceleri kaciriyormus ikisde kaçırmış koltuğma ve eltim silmeden üzerine battaniye katlanmış gitmiş siz olsanız ne tepki verirdiniz eltinize gece saat 2 3 e kadar koltuk sildim eşimle beraber bisey demedim çocuk tamam yapar da söyleseydin bari silerim hemen utancından çocuk ağlayarak gitti hiç söylemedi de 

14 Cevaplar

+3 oy
(1,241 puan) tarafından
Eltime derdim. Neden demedin diye. Çocuk yapar da senin yaptığını çocuk yapmaz de.
tarafından
İşte benden büyük olunca bisey de demeim
-Reklam-
0 oy
(3,033 puan) tarafından
Madem.biliyor cocuk yapıyor battaniyeyi önceden istese ya bunda utanacak bisey yok battaniye yıkanır koltuk daha zor haklısın valla ayıp yani 
tarafından
Kız bez istese veririm daha doğmadı bebeğim 34 haftakigim var bezden çok ne var
(3,033 puan) tarafından
Yanı ne olacak hamile hamile bide idrar kokusu kendime bile tuvalette zor dayanıyorum eşin ne dedi kızmadı mi çıkarabildin mi bari
tarafından
Çıktı canım kokusu kalmadı şekerli vanikin dkup sulu elktirik süpürge le çektirdim de eism ne diyecek ki çocuk dedi gecti
(3,033 puan) tarafından
O çocukta anası ney ayıp ya kayın valideme yılda 2 kez gideriz ne zaman gitsem o gece adet oluyorum inada denk geliyor sanki o gece uyuyamiyorum geçecek diye illa da geçiyor sabah hemen makinaya atarım çarşafları kadın bisey olmaz yıkanınca geçiyor falan diyor ama utanıyorum yinede öyle bırakmam ama asla çocuğumda yapsa temizlemeden gitmem yada çok acelem varsa söylerim özür dilerim battaniye örtmek ney baksan sabah toparlarım evi diye yatsan uyusan sabaha kadar ne olacak orası
tarafından
Ah ahh hamilelik döneminde susuyorum ama çocuk doğsun ben de umursamaz olurum
0 oy
tarafından

Senin bu eltinde pek garip 8-)

Ben hayatta orayı öyle birakipta gitmem silerim sonucta benim çocuğum yapmış ev sahibine onu sildirmek olmaz

tarafından
Birde hamilesin hatırladım kadarıyla yazık günah yani
tarafından
Evet 34 haftalık hamileyim bide çayını kalkıp dolduramaz gözüme bakar kalksa da dolduruşa diye çayın yanına Bi şeyler yaptiydim beni gelmeden arıyor ki ek açması şu böreği mi yapiyrosun diye lan bu halimle nası yapayım
tarafından
Benden sana tavsiye alıştırma fazla
Biraz mesafe her zmaan iyidir
tarafından
Bencede doğuma az kaldı gelemezler inşallah şimdi bide kocisin doğum günü var ona gelirler
0 oy
tarafından
Eltinde utanmis sanirm  soyleyemems 
tarafından
Ya tamam utansın söylemesin de kendi sileydi
0 oy
tarafından
Ne ayıp bişey.. çişini de yapar kakasinida o değil mevzu.

Mevzu annesinin söylemeden çekip gitmesi
0 oy
tarafından
Görümcem ve 4 yaşındaki oğlu geldi bize benim yatak odam da uyudular sabah oldu işemişti ben de kovayı bezi deterjanı verdim annesine silsin diye çocuğunu işiyecegini biliyor ona göre tedbirini alsaydi  olmazsa temizlemesini bilsiin
0 oy
tarafından
Hayret bişey ya 
0 oy
tarafından
Benim gorumcen aynı şeyi yaptı cok sinirlendim ama esim bisey dedim çocuk dedi
0 oy
(12,762 puan) tarafından
Söylemesi değil başta kaçırdığı biliyor ise yanında Bi şeyler ile gelmesi lazım yada sana diyecek yıkanır Bi şey ver kaçırıyor diye kaçırsa da atar makine yıkarsın yaptığı çok ayıp şimdi Bi şey söyleme Bi daha geldiklerinde çocuklar uyur oturursa VS de şunu şer altına geçen altına kaçırmış çocuklar hiç sende fark etmemişsin galiba bana demedin va dersin 
0 oy
tarafından
Benim eltimin ogluda yapti bisey demedim koltugu yikattim
0 oy
(3,135 puan) tarafından
Ben içten içe kendimi yerdim. Zaten pek sevmem kendisini. Ama çocuğu kaçırıyorsa uyarması lazımdı ona göre sende tedbirini alırdın
0 oy
(195 puan) tarafından
Ben oglumun altini degistirirken halisina geldi diye kople halıyı sildim eltimnyapma etme dedigi halde olurmu dedim onunda ikizleri var nasil ugrasirsin  2 cocukla girdim kople haliyi sildim hicte gocunmadim. Ne gerek var cocuktur olur ama insan biraz dikkatli olmali.
0 oy
(4,959 puan) tarafından
Gelince soyle uyuma durumları oluyo musamba serelim hiç olmassa bak geçen böyle olmuş den fark etmemissin çok ugrastim dersin
0 oy
(271 puan) tarafından
Made böyle sorunu var kızların metresi 10 TL alez sayıyolar kestirsin onda taşısın yanında ne düşüncesiz insanlar var ya ben asla ev sahibine sildirmem kendim temizlerim ve çokta utanırım yani millet rahat yaa 

İlgili sorular

0 oy
27 cevap 474 göst.
4 Şubat 2024 Aile & Aşk kategorisinde Havin06 (3,081 puan) tarafından soruldu
0 oy
15 cevap 450 göst.
0 oy
5 cevap 225 göst.
6 Temmuz 2021 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 328 göst.

Kategoriler