0 oy
350 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (1,791 puan) tarafından
tarafından kapalı

7 yaşında bir oğlum ve iki buçuk aylık bir kizim var. Dışarı çıkmak.o kadar zor geliyor ki anlatamam. Gitmek istemiyorum hiçbir yere. Rahat edemiyorum. Hele ki bir ev ortamı ise hiç istemiyorum. Herkes bir sende mi var çocuk diye söyleniyor bana. Arada büyük oğlum için dışarı çıkıyoruz parka filan bebeği.de bebek arabası ile çıkarıyorum. Diğer yerler eziyet gibi geliyor. Hava sıcaklığı bir yandan bebeğim çok kusuyor o bir yandan evden çıkmak istemiyorum hiç. Daha çıkmaya hazırlanırken bile hayiflaniyorum çocuklu karının gezme neyine diye 

Var mı benim gibi olan sadece bende mi bir sorun var 
notu ile kapatıldı: Lütfen soru başlığını içeriğe uygun şekilde yazalım.

7 Cevaplar

0 oy
tarafından
Benim 3 tane dışarı mi çıkıyorum savaşa mi gidiyorum belli değil al bendende o kadar icimde istek yok halbuki kafam dağılıyor ama hep bi sorumluluk bisey olur mu gibisinden 
(1,791 puan) tarafından
Aynen ya hele ki yanlız çıktıysam hep birşey olacak gibi korkuyorum halbuki eşimde anlayışlı çocuk bu herşey olur gibisinden
-Reklam-
0 oy
tarafından
Aynı ben. Eşim hergun ısrar ediyor bahceye inelim diye artık bugun cok sıkıcıısın dedı kendı indi. Hele birde şal tülbent yapmak eziyet gıbı gelıyor sıcakta ondan evden cıkmıyorum:=(
(1,791 puan) tarafından
Ayyy birde o var. Ben çok seviyorum kapalı olmayı ama sıcakta hem maske hem ferace hem çocuklar aşırı bunaliyorum. O yüzden ev ortamına gitmek istemiyorum. Sadece dışarı çıkınca t-shirt giyiyorum altıma az da olsa rahat oluyor ama öteki türlü kat kat giyiniyorum. Zaten kilo aldım hiçbir kıyafet olmuyor elbise ile rahat ediyordum emzirecem diye onu da giyemiyorum offf düşünmek bile yoruyor bırak çıkmayı
0 oy
(3,135 puan) tarafından
Bi yandan iyi birşey bir yandan da kötü. İyi yani çocuğuna güzel ilgilenmiş olursun en azından. Çünkü çok gezen annenin çocuğu ile sürekli evinde bebeğiyle ilgilenen annenin çocuğu aynı olmuyor. Ama bu demek olmuyor ki sürekli eve tıkan çıkıp gezmeye ortama girmeye de hakkın var çocukların yabancılaşmasın diye. Kötü yani ise sürekli evde sende çocuklarında bunalır ilerde hiçbir ley yapmak istemezdim gücünün tembel alışır çık stres atarsin en azından. Ben bie çocukla ilk başlarda nasıl yaparım işkence gibi gelirdi bir yere gidip gelmek ama alıştım artık. İkincisi de yeni yola çıktı bakalım seneye onunla beraber nasıl yapacam kara kara onu düşünüyorum 
(1,791 puan) tarafından
İşte arada parka filan çıkıyorum ama bu seferde bize de çık gel ne var yani diyor kaynanamlar filan. Zaten görevli memur gibi haftada bir gün ordayız ama öyle çıkınca da aha çıkıyorsun işte oluyor
(3,135 puan) tarafından
Yok canım yaa öyle düşünme hafta da bir gidiyormuşsun zaten hergün değil ki
0 oy
tarafından
Canım şuan bebeişte var havada sıcak zaten ağır geliyordur bende aynıyım bakkala bile gidemiyorum sipariş veriyorum sen düşün artık 
(1,791 puan) tarafından
Yanlız olmadığımı bilmek iyi geldi gece gece. Ev kuşu olmaya devam.
Sağol canım ;)
0 oy
(274 puan) tarafından
Evden çıkmak sorun ama çıkınca da eve girmek istemiyorum 
0 oy
(14,195 puan) tarafından
Benim de oğlum var 4 aylık dışarıya çıkınca çok tedirgin oluyorum hele daha virüsten dolayı tek hiç çıkmadık hep arabayla gidip geldik ama hep tedirginim bayram da tatile gittik mesela tekirdağ à durmadigi için akşamına geri döndük çocuklu olunca işler değişiyor. Aşıya gideceğiz mesela hep eşimle gittik ama bu sefer tek gideceğiz hep aklımda ya ağlarsa durduramazsam bebek arabası zaten indir kaldır ayrı bir sorun 
0 oy
tarafından
Benim biri 10 diğeri 7 yaşında birde 6 bucuk aylık oğlum var rahat çıkıyorum canim önce büyükler hazırlanıyor sonra minigi hazırlıyorum abileri küçüğü oyalarken ben hazırlanıyorum sonra hop dışarı  :D ama ev gezmesine başlamadık daha sadece ihtiyaç için çıkıyoruz mesela yarın 3 bebeyle avm ye gideceğim ☺
(1,791 puan) tarafından
Oooo ben senin gibi olsam gezerim canım senin ilgilenen paşaların var

İlgili sorular

+2 oy
8 cevap 280 göst.
2 Mart 2025 Diğer kategorisinde BideBayilferiha (1,612 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 198 göst.
8 Haziran 2024 Diğer kategorisinde Powerpufff (215 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 166 göst.
0 oy