0 oy
795 göst.
Diğer kategorisinde (414 puan) tarafından

Kara baht mı desem bu kdr.anne olmayı istyrm ama kısmet değilmiş çok canım sıkıldı iki test yapmstm ikisi de silikti ah ahh

image

image

9 Cevaplar

+1 oy
(7,482 puan) tarafından
Canim bu test cok beklediği icin silik görünüyor sanirim. Rabbim en hayirli zaman ne zamansa nasip eder merak etme canim.bol dua et.
(414 puan) tarafından
Adet oldum işte canım sağol allah razı olsun yok sabah da böyle idi aman yokmuş zaten
(414 puan) tarafından
Bide flasi actgm için sarı gözüküyor ama sarı değil öyle:)
(7,482 puan) tarafından
Gunduz bende bi test yaptimda  artik bekledikce kendinden geçiyor test :) sonra bu hali aliyo4 canim.
Yorumlarda gördm daha 1 senelik evliymissin canim.evham yapma. Once hayirlisini dile sonra hersey olur insaAllah
-Reklam-
0 oy
(30,101 puan) tarafından

Nasip Rabbim gönlüne göre versin insAllah 

(414 puan) tarafından
Sağol canım
0 oy
(3,033 puan) tarafından
Supheleniyosan git kan testi ver istersen ben adet oldum hamileymisim
(414 puan) tarafından
Göğüs damarlarım masmavi çıkmıştı mide de bulanıyordu a psikolojikti muhtemelen değilim bence teşekkür ederim
0 oy
tarafından
Niye çocugu yok mu 
(8,060 puan) tarafından
Ciddi misin:)
(8,060 puan) tarafından
Ona gore gayet normal canım:)
tarafından
Bence lüzümsüz olan sensin konuşmayı nerden nereye çektin ne alaka niye üzülüyosn der gribiyle sen kimsin ki sana kendimi haklı çıkarayım :)) senin gibilerle muhattap olursam sabah kadar bitmez bu konu kırk  alimi bir delille yendim bir cahili kırk  delille yenemedim cnm iyi geceler
tarafından
Burdaki cahil.sen oluyorsun azicik aklin olsa bu testi atan kisiye niye cocugun yokmu yazmassin cahil.insan..
tarafından
Çok iticisn cahil olan Belli :)) muhattap olmak bile istemiyorum
0 oy
(8,060 puan) tarafından
Rabbim hayırlısını en doğru zamanda versin canım 
(414 puan) tarafından
Amin canım sağol Allah razı olsun
0 oy
tarafından

Allah hayirlisini versin gülüm vardır Allahin bir bildigi Kucagını dolu eylesin tez zamanda insallah<3

(414 puan) tarafından
Amin canım sağol Allah razı olsun
0 oy
(5,481 puan) tarafından
Canım boş bunlar silik değil ki, pembe renk olsa tamam da, hiç renk yok
(414 puan) tarafından
Aman canım bir daha olsun.direk kan verecem gerçekten hiç ugrasmayacam ben bise anlmdm gitti bu testlerden
(5,481 puan) tarafından
Canım kendini sıkma, bi de eşin çok yorgun olmasın ovilasyon günlerine dikkat et. Ben de 9. Ayda hamile kaldım
0 oy
tarafından
Benimde aynı şekilde oldu bir kaç kez regli günümde test yapıyordum hatta 2 defa 10 günden fazla regli olmadım negatif gördükten sonra oluyordum 
(414 puan) tarafından
Boş canım.bu testler en iyisi kan
tarafından
Ayy yok kan testinden sonra başıma gelmeyen kalmadı en iyisi geç öğrenmek hakkında hayırlısı olsun inşallah
0 oy
(2,890 puan) tarafından
 bu testlerde ikinci çizgi yok zaten Allah hayırlısını versin silik çizgi diye tabir ettiğimiz çizgi pembemsi olmalı Bunlar Sarı yani buharlaşmadan kaynaklı
(414 puan) tarafından
Aman canım güven olmaz kısmet değilmiş bundan sonra direk kan verecem
(2,890 puan) tarafından
Adetin En az 1 hafta geçmesi gerekli Bu testlerin sonuç vermesi için öyle adete iki üç gün varken kanda da çıkmayabiliyor  Mesela ben oğlum da hapı bıraktıktan sonra gebelik planlıyorum diye doktora gitmiştim Adetime bir hafta vardı alttan ultrason da da kanda da çıkmadı adet günü geldi olmadım 6 gün geçince bu testi yaptım kopkoyu pembe pozitifti kan verdim 5 haftalık dediler
Şu anki gebeliğim ise 15 gün gecikme boyuncan3. Gün kana çıkmadı 6 ve 8 günlerde idrara çıkmadı 15 günde kana çıktı meğer geç döllenme imiş yani heran herşey olabiliyor tek belirti adet gelmemesi oluyor gerisi belirtilen sayılmaz

İlgili sorular

0 oy
9 cevap 336 göst.
0 oy
4 cevap 131 göst.

Kategoriler

1,467,105 soru

24,039,685 cevap

329,064 kullanıcı

...