0 oy
965 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde tarafından

image

keşke ayasofyaya bayram ziyaretlerine kısıtma gelseydi şu virüs  varken ayasofya sene açılabilirdi bayram sene ye hep birte kalabalık kutlanabilirdi az daha dişimizi sıkıp evde oturabilseydik 900 lere inen sayı 1178

18 Cevaplar

+5 oy
tarafından
düzenlendi
Ayasofiya ne alaka milet dugunler yapiyor piknige denize gidiyor kimse artik dogru duzgun maske takmiyor mesafe korkmuyor virus yokmuş gibi geziyorlar bu virus bitmiycek aşısı bulunana kadar bitmiycek
tarafından
Ayasofyadaki kalabalı gördünmu canım
tarafından
Gördüm ama sen sahileri plyajlari gor daha beter
(1,008 puan) tarafından
Sen sahili goruyormusun her akşam.haberlerde . Düğünleri olayi sadece ayasofyaya bağlamak ne bileyim
tarafından
Sade ayasofya demedim bayram da dedim canım tatil yerleri parklar sahiller oteller awmler dolu insan kaynıyor insanımız tedbirini alsa bu kadar çogalmicak ama nerdeee
(948 puan) tarafından
+++++++ ağzına sağlık Cnm
-Reklam-
+1 oy
tarafından
Nedense hep ayasofyanjn açılması suç oluyor orası Allahın evi açılır tabi millrt artık kural tanımıyo bak ülkelerden geldiler
(1,096 puan) tarafından
Rabbime şükür olsun ki ayasofya cami oldu. O bir problem degil. Boyle acılıs yapılmamalıdır. İnsanlarımızın bilinçsiz oldugu zaten biliniyordu
tarafından
Açılsın canım açılmasın demedik amayogunluk olucagı belliydi cami oldugu ilan edilseydi açılışı virüs bitince yapılsaydı keşke
(1,096 puan) tarafından
Aynen oyle cıkılsaydı TV ye ilanı yapılsaydı dualarla Kuran larla.ama oraya girişe izin verilmeseydi.
0 oy
tarafından
Bizim turk milleti kural tanimiyo anam
0 oy
(764 puan) tarafından
Ve tatil yerleri 
0 oy
(657 puan) tarafından
Bu gidişle zor millet denize bayramlaşmaya düğüne giderse by virüs bitmez 
0 oy
tarafından
Resmen bokumuzla oynuyoz
0 oy
(460 puan) tarafından
Sağlık çalışanlarına acıyorum yazıktır ya. 
0 oy
(3,749 puan) tarafından
Keşkee ama nerdee eşime, keşke gezebilsek diyordum iş yerinden izni yoktu iyiki de yokmuş izni
0 oy
tarafından
Sahilleri görmediniz mi herkes denize gitmiş düğünler desen önlem yok bişey yok
tarafından
Yok canım hiç yok önlem
0 oy
(10 puan) tarafından
Üzgünüm ama daha da artacak bi de zaten gerçekleri yansıtmıyor bu sayılar kimbilir ne durumdayız artık evde tedavi sistemine gecicez diyorlar bı de bu ne demek hastanede yer kalmadı demek bence....
tarafından
Nereye saklıuolar acaba herkes tutturmuş saklıyolar
(10 puan) tarafından
Hastanede yer yok diyo doktorlar. Daha dün vali çıktı demedi mi Doğu'da burda yer kalmadı diye haberlerde dur buliim o haberleri
tarafından
Canım zaten küçük şehirlerde hastane tabi dolar millet şehir şehir dolaştı bak istanbul azaldı
0 oy
(1,096 puan) tarafından
Evet canım cok haklısın. Ben Burda ayasafya kalabalık acılmamalıydı insanlar alınmamalıydı dediğimde bir cok kisi lincledi. Din düşmanı diyenler oldu. Ama sonuc ortada daha da artacak. Cunku ne yazıkkı bilinci insanımızın yuz karı bilincsiz bana birsey olmaz, virüs yalan diyen insanlarımız var. Ben ayasofyaya gitmedim bayramda ne insan kabul ettim ne de gittim bakkala dahi cıkamıyorum. Bu halde iken bu kadar sakınırlen bir bilinçsiz gelipte bulastırısa hakkımı helal etmiyorum. 
tarafından
Bu konunun dinle hiçbir alakası yokmillet akın ettiresmen oraya açılsın açılmasın diyen yok ama srneye açılabilirdi cami oldugu ilan edilsin yeterdi namaz kılan bir vekilde virüs çıkmış bilmedigimiz kaç kişide var Allah bilir
(1,096 puan) tarafından
Tabiki de şükürler olsun ki cami oldu. Ama bu sekilde kutlama gibi olmamalıydı. Normal zamanda yap boyle acılısı hatta daha buyugunu yap ama bu zamanda olmaması lazımdı.
tarafından
Aynen canım
(1,096 puan) tarafından
İnsanlar cok bilinçsiz. Bu gun mecbur kaldım cıkmaya. Bizzat benim yapmam gerekiyordu. Eve geldim vallahi aglayasım kalktı. 15 gündür cıkmamamıstım.
0 oy
tarafından
Ben bizim millet kadar cahil kimse görmedim kimse kusura bakmasın ama öyle. Bize bişey olmaz düşüncesi ile gezip duruyorlar. Onca insan da keyifren ölüyor değil mi. İllaki yakınından yada kendisine birşey ni olması gerekiyor akıllanması için hakkım ı helal etmiyorum bu insalara 
0 oy
(738 puan) tarafından
Evet millet cahillik yapıyor tamam da devlette bir anda normale döndü arkadaş valla devletin de umrunda değil kimse kusura bakmasın halk kendi haline bırakılmış durumda
tarafından
Avmler piknik alanları hiç açılmıcaktı
0 oy
tarafından
Ahhhh saglik calisanlarina aciyorum cahil insanlar yüzünden 
tarafından
Kesinlikle canım
0 oy
tarafından

Offf bu millet niye laftan anlamio Allah aşkına yaaa biz neden bu hastalığı atlatamioz yaa :((( 

Keşke kısıtlamalar yine gelse :(

tarafından
Sokaga çıkma yasagı gelsin istiyorum ya  kimse bize gelmesin benim bahanem olsun istiyorum evde tıkılıp kalim ailemi korayım
tarafından
Keşke yaa 1 ay gibi bir süre sokağa çıkma yasağı gelse çok iyi olur yaa
0 oy
tarafından
Ayasofya acilmasaydi zaten bu millet hiç sokağa çıkmayacaktı birtek ayasofyada izdiham vardı 
tarafından
Başka ülkelerden tatile gelenler de var canım keşke daha dikkatli olabilseler ama bixim millet bana birşey olmaz kafasında istanbul avrupa yakasında oturuyorum bayramın 2.günü pikniğe gidelim dedik tam 3 saat tenha bir yer aradık riva tarafına gittik kimsinin olmadığı bir yerdeydik dönüşte şile de gezelim dedik mahşer yeriydi arabadan inmedik otobüs durakları tıklım tıklım doluydu gerçekten bu insanlar bu cesareti nerden buluyor anlamıyorum hepsi de iç içeydi
tarafından
Bende avrupa yakasındayım canım işim olsun evden çıkayım korka korka gidip geliyorum maske ve sosyal mesafe dikkat etseler kısıtlamaları ülkelerin giriş çıkışını yasaklasalar keşke
tarafından
Nerede oturuyorsun ☺
tarafından
Sultangazi  sen
tarafından
Ben kağıthane uzakmışız
0 oy
(7,118 puan) tarafından
Bu millete herşey müstehak artık..
0 oy
tarafından
Iki gün önce rusya dan yeni turistler de geldi istanbul dahil ülkede ki tüm plajlar ana baba günü vapurda yer kapmak için millet birbirini eziyor ama kabak yine ayasofya ya gidenlere patlıyor. Tıpkı virüs ilk çıktığında tüm dünyadan ülkeye getirilen vatandaşları görmeyip sadece umreden gelenlere laf yapıldığı gibi....

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 288 göst.
11 Kasım 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 793 göst.
9 Temmuz 2021 Diğer kategorisinde Berivan022 (3,521 puan) tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 1,106 göst.
21 Eylül 2023 Güzellik-Bakım kategorisinde misafir tarafından soruldu
+2 oy
9 cevap 277 göst.